Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim kardeşimde hastanede calısıyor
oda doktoruna sormus saç uzamasıyla ilgili cinko hapı tavisye etmiş
hatta kardeşim banada aldı
ama daha kullanmadım bugünden sonra bende kullancam
en yakın zamandada tarifi uyguluycam
ilaç şu;

kızlar benim kardeşimde hastanede calısıyor
oda doktoruna sormus saç uzamasıyla ilgili cinko hapı tavisye etmiş
hatta kardeşim banada aldı
ama daha kullanmadım bugünden sonra bende kullancam
en yakın zamandada tarifi uyguluycam
ilaç şu;

saç uzatmak için hap kullanmaktansa doğal yöntemleri uygulamak daha doğru olmasmı yada kullanmadan önce bi doktora danışmakopuyorumnanaktan

merveee ben anlamıştım zaten biraz depresif bir halde olduğunu hatta kontese bile demiştim kendine gelsin tekrar döner diye hoşgeldin biz burdaa aile gibi olduk bir kişi bile eksilmemesi lazım ki sen hepimizi motive edensin sayende bu kadar olumlu yaklaşıp yılmadan uygulamaya devam etmek teyiz seni seviyoruz meyvekaydirigubbakcemile3 bırakma biziopuyorumnanaktan

şey utandım...ben de burayı ve sizleri sevdim bırakıp gitmek aptallık olur değil mi??ama kafa yerinde değildi canım çok teşekkür ederim papatyacım...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

bi dk cık canım hemen geliyor...imageshuck biraz sürüyo da..

mrvninsalar.png

umarım fark ediliyordur...kaydirigubbakcemile4

dscn8903.jpg
bu da önceki uzun saçlarımmafoldumben

neyse sora eklerim resim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızıııım fark edememek için kör olmak lazım senin resmlere bakınca yeşilleniyorum sahiden gözle görülür fark var bide senin resimler cok net dua et bize meyveee bizimde uzasın maşallah diyorum sana he bide saçların ilk haline göre baya bi gürleşmişkaydirigubbakcemile5

evet gürleşmeye de o kadar faydası oldu ki yaaa kafam saç doldu bi sürü yeni saçım çıktı valla...ay meyve seni yesinn...:dance:

hihihhiii çatlak ya canım istedi koydum diyokaydirigubbakcemile3

kendimi severim paylaşırım da öyle çekinmem madem tanışıyoruz dimi ama isteyen koysun valla güzel olur zaten topikte her şey mevcut...-tatlicadiarzu-

kendimi severim paylaşırım da öyle çekinmem madem tanışıyoruz dimi ama isteyen koysun valla güzel olur zaten topikte her şey mevcut...-tatlicadiarzu-

yani tabi şekerim dedimya aile gibi olduk burda saçlar perfect hayallerimdeki gibi parlak ve gürzemuszemus

koyu renkler her zaman daha parlak ve canlı duruyor söyleyim...zemuszemus

resmim de kazulet kadar mış ya biraz küçültüvereymişim şunu..kaydirigubbakcemile3

merve cok hoş olmuş saclarına yaptıgın bakım çok işe yaramış
son halin olan sacının rengini merak ettim boyamayacagım ama kızıl parlamalar var masallah..

en son koyduğun resim en gerçek halin burnunun dibinden çekilmiş ama ben en cok onu beğendimyerimseniben

Back
X