- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
canlarım ablamın derdine ben artık bir yorum yapamaz oldum kafayı kıtletti bana.şimdi yanımda beni dinlemiyor dedim ki gel burda br sürü sana fikir verebilcek insan var onlara soralım dedim. Kendısı 30 yaşında ve yalnız. sanırım bu yüzden de umutsuz biraz. bence öyle olmamalı ama neyse. bir sevgilisi oldu .en başta ablam beğenmiyordu. ama sonradan aşık olduğunu söyledi. Bu çocuk kısa bir süre önce nişan atmış ve aldatılmış biri. Sonrasında ablamla tanışmış ve sürekli bu kıza öfkesini anlatıyormuş.ablam onu unutamadığını düşünüyordu. bir akşam ablamla yemek yemek için sözleşmişler. ablma işten çıkmış kuafore gitmiş hazırlanmış..tam buluşma saati gelmiş çocuk telefon açıp gelemiceğini söylemiş.ve birdahada görüşmediler. ablam da taktı şimdi.onun ilişkileri hep böyle hüsranla sonuçlandığı için her ilişkiyi takıntı yapıyor.çocuğu aramış 3 ay sonra ve görüşmek istemiş çocukla. kabul etmiş çocuk ve buluşunca ablama sarılıp ağlamış.yok işte ben bitmiş bir adamım sana zarar vermek istemiyorum falan zırvalamış.ablam şimdi sürekli ağlayıp beni arar mı diyor.. artık benide yordu 5 yıldır hep böyle bu kız. sizce çocuk arar mı aramaz mı ? benim fikrim amacı başkaymış bulamayınca kaçmış ağlamasıda bir tuhaf tabi..şimdiden teşekkürler