- 2 Temmuz 2013
- 4.059
- 8.609
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polise gidip yardım alabilirsiniz. Bayağı ciddi bir işe bulaşmışsınız gibime geliyor . Eğer o hesabınızda para varsa çekin hatta hesabınızı tamamen kapatın . Ayrıca polise bilgilerim birinin eline geçti diye bilgi verinArkadaşlar ödüm koparak bişey sorucam. İnternetten evde paketleme işi için başvurdum. Sonra beni arayıp form doldurun dediler link verdiler. Girip formu doldurdum. Formda iban ve kimlik ön yüz fotoğrafı istiyordu. Hepsini yaptım. Bugün tekrar yazdılar başvurunuz onaylandı hesabın size ait olup olmadığını anlamak için size 5 TL gönderdik siz bize tekrar onu 4 TL olarak atın dediler. Ben de dediklerini yaptım. Teşekkür ettiler. Sonrasında kargo ne zaman yola çıkart dedim daha cevap yok. İnternetten milletin başına gelenler okudukça ödüm kopuyor nolur bişeyler söyleyin ne gelebilir başıma? Kimlik önyüz ve ibanla neler yapabilirler![]()
İbandan ne olacak yahu size para atabilirler en fazla. Kart bilginizi verseniz neyse ama kimlik fotokopisiyle bir şey yapılır mı bilemedim. Gönderdiğiniz firmayı araştırdıniz mi?Ay bana bişeyler oluyooooeşimle biz çok güvenmiştik
Akbank hesabından yaptım bu işlemleri o hesapta da para yok zaten
Dikkat etmek lazım aslında. Ben bir de kartımı böyle sitelerde kayıtlı bırakıyorum, evlere şenlikya sanal kart çıkarmak lazım aslında. ben üşengeçlikten uğraşmamıştım. bu bana uyarı oldu.
İşte bu yüzden internette sadece sanal kart kullanıyorum. Onun da limitini hep 0'da tutuyorum. Alışveriş yapacağım zaman sadece o kadar limit açıyorum. Dikkatli olmak lazım. Arkadaşımın Yemeksepeti hesabından para çektiler bu şekilde.en azından 500 tl lik.
geçen gün bankamdan mesaj geldi, 170 tl lik işleminiz bakiye yetersiz olduğundan çekilemedi diye. yazan yere baktım, biri sanal alışveriş yapmaya çalışmış.
kartımın limiti 15bin.
allahtan büyük birkaç işlem için çıkarttırmıştım ve limiti doluydu. ya boş olsaydı da adamlar öyle öyle tüketseydi.
Papara hesap aktivitesi diye biliyorum, emin değilim ama+1
Bir de 5 tl yollayıp 4 tl geri atılması ne için ola ki Calcifer? Bak bu da bir işkillendirdi beni. Siz bu konularda daha bilgilisiniz.
Dikkat etmek lazım aslında. Ben bir de kartımı böyle sitelerde kayıtlı bırakıyorum, evlere şenlik![]()