ben bir hata yaptım !!!!

evett arkadaşlar!!!

birincisi bir hata yaptım dememin sebebi bu tarz şeylerin hepsi içindi..2.erkek arkdaşım yanımda destek zaten ama ben bayan olduğum için bayanlarla konuşmak istedim.ve 3. tamamen katılıyorum bekaret zarda değil..ama gelen kan çok fazlaydı ve bu beni şoka soktu böyle birşey beklemiyordum.sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ama bakireyim diyenlere bende karşıyım ama sonuç,dün yaşadığım beni mafetti ve buraya konu açma gereği duydum.

Canım buraya yazmakla hata yaptın herkes yargılar seni, bir de onlara laf anlat işin yoksa... olan olmuş pişmanmışsın , evet şaşkınsın ve şoktasın, geçmiş olsun canım. erkek arkadaşın iyi biriymiş, evliliği erkene alın...herşey gönlüne göre olsun

arkadaşım çok teşekkur ederim,insanı bir allah yargılar ben buna inanıyorum..ama herkesin bakış açısı farklı tabii istediklerini diyebilir arkadaşlar sanırım yüzleşmek durumundayım..erkek arkadaşım gerçekten iyi biri dünden beri herşekilde yanımda oldugunu hissettiyor..tekrardan bu yargısız yorum için teşekkurler

zamana birak
bir sure sonra alisirsin iliskiniz devam ederse evlenirsin o zaman aklina bile gelmez

kotu bir ruh hali' erkek arkadasinla konus bence tek basina yapmadin sonucta

bi de ben seyi anlamiyorum hani bir anda oldu olayi; insanlar yapamiyor bunu ilk basta oyle cok kolay bir sey degil ki
neyse gecmis olsun mu denir gecmis olsun

arkadaşım çok teşekkur ederim,insanı bir allah yargılar ben buna inanıyorum..ama herkesin bakış açısı farklı tabii istediklerini diyebilir arkadaşlar sanırım yüzleşmek durumundayım..erkek arkadaşım gerçekten iyi biri dünden beri herşekilde yanımda oldugunu hissettiyor..tekrardan bu yargısız yorum için teşekkurler

yargilamak degil
benim anlamadigim o kadar bacaklardan gelecek kadar ken gelmez
baska birsey olmus olmasin
ben o yuzden sasirdim
ayrica erkek arkadasin destek
bunu kendine üzüntü yapma
ama dedigim gibi
yaralanmak falan gibi
o kadar kan gelmesi zor

bence namus kavramı çok geniş gözle bakılabılır eee ozaman eger nikahımız yoksa bakmak dokunmakta çok namuslucamı dinimize göre... burda bu konuyu açmak seni daha çok gerebilir. bence sen pişman olmuşsun zaten inş erkek arkadaşın iyi biridir oda hatalı sonuçta sana ilişkinize sahip olur. iyi olur inş

yargilamak degil
benim anlamadigim o kadar bacaklardan gelecek kadar ken gelmez
ben o yuzden sasirdim
ayrica erkek arkadasin destek
bunu kendine üzüntü yapma
ama dedigim gibi
yaralanmak falan gibi
o kadar kan gelmesi zor

evet doğru, o kadar kan gelmemeli, birde kızlığın bozulması öyle kolay değil , içine girecek biraz baskı yapacak öyle onda da belli belirsiz bir kaç damla.. başka bir şey olmasın o

zamana birak
bir sure sonra alisirsin iliskiniz devam ederse evlenirsin o zaman aklina bile gelmez

kotu bir ruh hali' erkek arkadasinla konus bence tek basina yapmadin sonucta

bi de ben seyi anlamiyorum hani bir anda oldu olayi; insanlar yapamiyor bunu ilk basta oyle cok kolay bir sey degil ki
neyse gecmis olsun mu denir gecmis olsun

hiçbir acı hissetmedim ben sadece içimde bir ses yani ne biliyim yırtılma gibimi desem.çok ani oldu bende anlayamadım..

Yapıyorsunuz yapıyorsunuz ondan sonra ben bir hata yaptım diye konu açıyorsunuz.Elbette sizi yargılamıyorum ama cahil falanda değilsiniz yani yaşınız 26. Yaptığınızın bedelini öyle yada böyle ödeyeceksiniz maalesef buna hazırlıklı olun :31:

evett arkadaşlar!!!

birincisi bir hata yaptım dememin sebebi bu tarz şeylerin hepsi içindi..2.erkek arkdaşım yanımda destek zaten ama ben bayan olduğum için bayanlarla konuşmak istedim.ve 3. tamamen katılıyorum bekaret zarda değil..ama gelen kan çok fazlaydı ve bu beni şoka soktu böyle birşey beklemiyordum.sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ama bakireyim diyenlere bende karşıyım ama sonuç,dün yaşadığım beni mafetti ve buraya konu açma gereği duydum.

tamam şimdi anladım canım seni sen birden kanı görünce kötü oldun ben farklı anladım .

bekaret mahremiyeti korumaktır.o kadar şey yaşadıktan sonra o iş olmasa bile zaten bekaretinizi kaybetmişsinizdir.ayrıca yaşadıktan sonra neden travma yaşadınız?sizi rahatsız eden şey tam olarak neydi?

umarım ileri ki zamanlar da hamileyim ne yapmalıyım diye yazmazsınız.. ayrıca namus iki bacak arasında değildir siz zaten ruhunuzun bakireliğini çoktan vermişsinzi ki

Bir insanı kınamamayı , sizin yada sevdiklerinizin başına gelince anlarsınız sayın kınayan bayanlar. kız pişmmmmaaaannnn empati diye bir şey var,,, destek olmayan köstek de olmasın, elbette aferin demeyin ama eleştirmeyin yeter

Herkes gitsin her köşe başında birbiriyle sevişsin demiyorum,ama namus ve bekaret kavramının kadınların sırtına bindirilmesine karşıyım.Erkek yapınca neden namussuz olmuyor?Böyle bi çifte standartı kadın kadına yapamaz.Burda sorgulanması gereken toplumda erkeği yücelten,kadını yerin dibine geçiren bekaret konusudur.:3:

evet doğru, o kadar kan gelmemeli, birde kızlığın bozulması öyle kolay değil , içine girecek biraz baskı yapacak öyle onda da belli belirsiz bir kaç damla.. başka bir şey olmasın o

ozaman ne olabilirkiii hayır çok geldi çoraplarım yerler kan içinde kaldı ve öle içeride girme olmadı..ne olabilir başka,yaralanma olsa canım acımaz mı ??

bu ara habire bu konular namus kavramı diye bişey kalmadı..ben bir anneyim ve korkuyorum çocuğum için lütfen ya biz müslümanız zina dinimizde haram teşvik edici şeyler yazmayalım. anneler olarak bu kavramı biz öğreteceğiz çocuklarımıza onlar cahil biz yetiştireceğiz... birlik olalım gençlere sahip çıkalım yazık günah sonrada bir sürü ortada genç kız kalıyor.. ailesinden şiddet görmüş sokağa atılmış..

ozaman ne olabilirkiii hayır çok geldi çoraplarım yerler kan içinde kaldı ve öle içeride girme olmadı..ne olabilir başka,yaralanma olsa canım acımaz mı ??

sen su an nasilsin
aci falan yoksa
birsey yok belki
sen o anin saskinligiyla cok kan gibi gördün belki
abarttin psk olarak
sen oyle bacakalrimdan asagi akti deyince bana inandirici gelmedi
neyse
kendini üzecegin bir durum göremiyorum ben o zaman
ayrica seni yargilayanlara cevap verme

bu senin hayatin

Back
X