ben bir hata yaptım !!!!

1.Konuya inanmadım.
2.Diyelim ki inandım, gerçekten saçma saçma bir konu.
3.Çünkü, sana bu konu hakkında hiçbir şekilde yardım edemeyiz.
4.Ayrıca, o kadar kan geldiğini ilk defa duyuyorum zaten bu yüzden inanmadım.
5.Ya arkadaşlar, niye ben kızım bilmiyorum napmak lazım ne kadar kan olur tarzı şeyler söylüyorsunuz ki ?
Bu da bir tuhaf, ben bir çok şeyi günümüz itibari ve internet aracılığı ile biliyorum ne yani bakire değil miyim şimdi?
Çok tuhaf bir konu bu :S
2012 senesinde hala bu tarz konular tuhafıma gidiyor. Ne oldu yani, uzun zamandır böyle bir şey yaşıyormuşsunuz zaten, kan gelmesine bu kadar şaşırman tuhaf.
Beklenen bir şeydir zaten bu , esnek değilse.

sen su an nasilsin
aci falan yoksa
birsey yok belki
sen o anin saskinligiyla cok kan gibi gördün belki
abarttin psk olarak
sen oyle bacakalrimdan asagi akti deyince bana inandirici gelmedi
neyse
kendini üzecegin bir durum göremiyorum ben o zaman
ayrica seni yargilayanlara cevap verme

bu senin hayatin

yanii birkaç damla asla değildi cnm.ben şoka girdim erkek arkdaşım temizledi ama çok uğraştı yerlerle falan.regl olmama birkaç gün var ama onla ilgili olamaz sanırım.ve teşekkur ederim..

ister yatar ister kalkarsın 26 yaşındasın kkya bu konuda halt yemek düşer...

senin derdine gelince zamanla alışırsın bence...

senelerce kolladığın koruduğun ve sana senden bile kıymetli birşeymiş gibi empoze edildiği için bekaretin,kendini kötü hissediyor olabilirsin...

hayatındaki tercihlerin senin seçimlerin onlarla mutlu olmayı öğrenmek asıl mesele diye düşünüyorum...

yoksa yasal olarak evlilik adı altında kendini kocasına satan çok kadın var...

adam boynuz taksada boşamayan ağzını burnunu kırsada adamın ayağını öpen tipler gelir senin bekaretini de yargılar...

çünkü kendisinin en kıymetli sermayesi bekaretidir canım boşver...

sen kendi hayatından sorumlusun

Erkek çocuk sahibi olursun bit kadar çocuğun pipisi kesilir,oğlum ''erkek'' oldu diye anası babası kasıla kasıla gezer. :P Öte yandan kızı adet olduğu ilk gün tokadı yer...Ne yaman çelişki,bunu bi de kadınlar yapıyor.Anne olacak ,kızı adet oldu diye basıyor tokadı :)))

çok üzüldüm gerçekten,isterseniz psikolojik destek alabilirsiniz,bakirelik herşey değil diye düşünebilirsiniz.hayatta bakire olup da hiç olan,bakire olmayıp da çok başarılı kişiler tanıyorum.ama şunu da demeden edemicem,sevgiliniz için sağlam biri demişsiniz,eğer sağlam biri olsaydı sizi evlenmeden bozmazdı,dokunmazdı o kadar diyorum,iyi günler...

bazı bayanlardan cok az kan bazılarında cok fazla bazılarında da hiç kan gelmeyebılıyor..bunu artık herkes bılıyor.

psikolojınıze gelınce erkek arkadasınız destek olduktan sonra travma yasatacak bır durum gormuyorum...
evet o iş oldu erkek arkadasım bır daha aramadı soguk davranıyor vs deseydınız kendınızı kotu hıssetmenız normal...

noolmuş yanı zaten sevişiyordunuz şimdi bekaret bozuldu
umarım ilerde sevdiğiniz bekaretınızı verdıgınız erkekle evlenırsınız...
oyle olmazsa da karsınıza cıkan baska bır erkek sızın kalbınızı huyunuzu sevsın diğer arkadasların dediği gibi namus beyındedır ıkı bacak arasında değil...kadın sevdiğiyle sevişince kotu namussuz erkekler yapınca sorun değil... yok oyle....!

1.Konuya inanmadım.
5.Ya arkadaşlar, niye ben kızım bilmiyorum napmak lazım ne kadar kan olur tarzı şeyler söylüyorsunuz ki ?
Bu da bir tuhaf, ben bir çok şeyi günümüz itibari ve internet aracılığı ile biliyorum ne yani bakire değil miyim şimdi?
2012 senesinde hala bu tarz konular tuhafıma gidiyor. Ne oldu yani, uzun zamandır böyle bir şey yaşıyormuşsunuz zaten, kan gelmesine bu kadar şaşırman tuhaf.

Tatlım söylediklerinde haklısındaa.. Cok yakın bir aile dostumuzdan da duymustumm ben aşırı kaan gelmişti ondada bacaklarımmma kadar kan oldu diye anlatmıştıı.. Olaabilir herşeyyy

canım sakın boşu boşuna üzülüp sıkılma, aynı durumu 1 yıl önce falan bende yaşadım, bizde yüzeysel olarak yaşıyorduk bazı şeyleri tabi ki bunun elbet birgün olacağını biliyorsun ama an geliyor insan kendini durduramayabiliyor .. neyse bende öyle şoka girmiştim çok ağlamıştım, erkek arkadaşım da hep yanım da oldu destek oldu, ilk günler sürekli aklıma geliyordu falan ama atlattım sonra.. Ayrıca böyle hissetmenin tek sebebi toplum baskısı, cinselliğin hep öcü gibi gösterilmesi ve kız olmayanın adının or... ya çıkması.. hal böyle olunca bizim bilinç altımıza çocukluğumuzdan beri bir tabu olarak işlenmiş, sende şuan bu durumun ceremesini çekiyorsun canım.. Ben asla pişman değilim, eğer erkek arkadaşımla da allah korusun ama uyuşamazsak asla ona mecbur değilim, sende öyle düşünme asla.. umarım anlatabilmişimdir =)

1.Konuya inanmadım.

inanıp inanmamak size kalmış da bende anlamıyorum gerçek olamayn birşeyi buraya yazarak ne elde edebilirim ?? erkeksem bu konudan zevkmi alıcam ??yada bayansam amacım ne olabilir.. kan olayı hep birkaç damla olarak söylenir ve ben bukadar gelmesinden korktum.bu konuyu açmam sadece rahatlamak konuşmak içindi çünkü bir kişi dışında konuşabilceğim biri yok..bende aynen sizin gibi yorumlar yapardım birkaç sene önce..ama bazen bakıyoruzki en yanlış dediğimiz şeyleri yapmışız..yargılamadan düşünmek gerek..peşin hükümler vermek çok kolay..anlamak zor ve anlamak zorunda değilsiniz zaten..

sen kızlık zarının bozulup bozulmadıgın da muallaktasın canım neden doktora gidip kesin sonuç almıyorsun ki burda senin derdine çare olmaktan çok konuyu saptırırlar olay döner dolaşır yapmasaydına gelir

canım sakın boşu boşuna üzülüp sıkılma, aynı durumu 1 yıl önce falan bende yaşadım, bizde yüzeysel olarak yaşıyorduk bazı şeyleri tabi ki bunun elbet birgün olacağını biliyorsun ama an geliyor insan kendini durduramayabiliyor .. neyse bende öyle şoka girmiştim çok ağlamıştım, erkek arkadaşım da hep yanım da oldu destek oldu, ilk günler sürekli aklıma geliyordu falan ama atlattım sonra.. Ayrıca böyle hissetmenin tek sebebi toplum baskısı, cinselliğin hep öcü gibi gösterilmesi ve kız olmayanın adının or... ya çıkması.. hal böyle olunca bizim bilinç altımıza çocukluğumuzdan beri bir tabu olarak işlenmiş, sende şuan bu durumun ceremesini çekiyorsun canım.. Ben asla pişman değilim, eğer erkek arkadaşımla da allah korusun ama uyuşamazsak asla ona mecbur değilim, sende öyle düşünme asla.. umarım anlatabilmişimdir =)

teşekkur ederim canım sende yaşadığın için beni anlayabildiğini biliyorum..umarım günler geçer bıran önce bende atlatabilirim..birdaha tekrarlanmıcak..

bunu bu arada kimseye anlatma sana tavsiyem
dost yakin arkadas kuzen vs sakin haa
boyle seyler ellerinde hep koz kaliyor
bizim akrabalarda masallah dilden dile dolasan cok hikaye var
sen iyi yaptin buraya yazmakla
seni rahatlatacak

sakin kimseyle paylasma
hatta beraber oldugun sevgiline söyle unutsun :1::1::1:

Back
X