Suan karanlik odamda agliyorum o askla yapma duygumu yok etti ama ben bu deveyi artik gudemiycem .basarabilecegimden emin olsam bana okadar basitki ev yemekleri yapma fikri bunun ornegini yasayip basarili olan tanidiginizi cok takdir ettim.helal olsun darisi bana.....
Yapabilirsin canım neden yapamayasin? Bugün senin miladın olsun. Bugünden itibaren her şey düzelecek de kendine. Hayatını yeniden inşa etmeye o adamı hayatından çıkararak başla. Büyük mutluluklar için yoldaki köstekler kenara çekilmelidirSuan karanlik odamda agliyorum o askla yapma duygumu yok etti ama ben bu deveyi artik gudemiycem .basarabilecegimden emin olsam bana okadar basitki ev yemekleri yapma fikri bunun ornegini yasayip basarili olan tanidiginizi cok takdir ettim.helal olsun darisi bana.....
Devletin destegini arastiracagim cok tesekkur ederim .birgun burda sizlerden aldigim gucle yaptiklarimida yazicam insallah.:)İnanın o adama katlanmayı başarmışsanız bunu da başarırsınız. Adam resmen başarılı olmanızı bile çekemiyor. Çünkü ona bağımlı olun. Muhtaç olun istiyor. Ona bu fırsatı vermeyin. O kim ki? Böyle yaparak onun iğreç egosunu tatmin etmeyin.
Önce bir toparlanın, tekrar yazmaya başlayın. Ben çok takip ediyorum instagram da yemek profillerini. Bunu para kazanmaya döndüren bile var. Ev yemekleri gibi bir mekan için çok fazla paraya ihtiyaç yok. Bir araştırın devletin verdiği hibeyi. Ama böyle yapabilir miyim bilmiyorum derseniz alamazsınız. :) önce kendinize güvenin. O adamla ömür geçirdiğinize göre siz zaten güçlü bir kadınsınız.
İnşaALLAH bir gün senin işlettiğin lokantada yemeğe gelmek nasip olurDevletin destegini arastiracagim cok tesekkur ederim .birgun burda sizlerden aldigim gucle yaptiklarimida yazicam insallah.:)
Devletin destegini arastiracagim cok tesekkur ederim .birgun burda sizlerden aldigim gucle yaptiklarimida yazicam insallah.:)
İnşaALLAH bir gün senin işlettiğin lokantada yemeğe gelmek nasip olur
Yapabilirsin canımmm imkansız değil :)Insallah tum kalbimle diliyorum canimsinnnn...
Kesinlikle katiliyorum.Çocuklarım için katlanmalıyım diye düşünme olur mu. İnan çocukların için güçlü bir anne olursan daha mutlu olurlar. :)
Mutlu anne onları daha mutlu eder.
Okadar doluyum ki aglamak istiyorum.degistiremediklerime nokta koyamadiklarima mecbur olmak beni hergun olduruyor.konumu bilenler bilir aldatiliyorum ekonomik ozgurluk yok ,cocuklarim hayata atilma donemi piril pirillar cok sukur.biraz sabredip hayatima yon vermek istedim belediyenin kurslarina yazildim sertifika aldim onumde bir set.beni cok mutlu eden bir hobim oldu koroya girdim hizla ilerledim solo olarak bile ciktim ..dunyami zindan etti beni kopardi ordan kimin umurundasin sen dedi kiminn?kimin umurundayim bir hicim ben ve dun yine icimi acitti yurt disina gidecek butun giysilerini yikadim utuledim hazir.valize koymadim sen koy dedim giysileri yikamadigimi iddia etti yikansn seyleri tekrar yikadim.ALlahim sadece senin rizan icin sabrediyorum .sabah gitti aksam aramis kizimla konusuyordum telefon mesgul kimle konusuyon bu saatte . suratina haykirmak yeter deyip yok olmak istedim .ama yapamadim cunku ben bir hicim .beni mutlu eden herseyi yok ediyor bogazimda bir dugum.tek basima dik duramiyorum icimdeki guluslerimi aldi .bana dua edin caresizlik ne yapacagini bilememe bilipte babama bisey olur korkusu cok cok zor.....
Konunu okumadım. Sadece başlığına cevap vermek istiyorum. İlk öncelikle sen bir hiç değilsin konu ne olursa olsun hayat ne kadar zor olursa olsun şartlar ne kadar kötü olursa olsun sen çok değerlisin. Burdaki bayanların çoğunun seninkine benzer dertleri olduğuna eminim hata daha kötüsü de olabilir. Sen ilk değilsin sonda olmayacaksın Kimi çok güçludur.Okadar doluyum ki aglamak istiyorum.degistiremediklerime nokta koyamadiklarima mecbur olmak beni hergun olduruyor.konumu bilenler bilir aldatiliyorum ekonomik ozgurluk yok ,cocuklarim hayata atilma donemi piril pirillar cok sukur.biraz sabredip hayatima yon vermek istedim belediyenin kurslarina yazildim sertifika aldim onumde bir set.beni cok mutlu eden bir hobim oldu koroya girdim hizla ilerledim solo olarak bile ciktim ..dunyami zindan etti beni kopardi ordan kimin umurundasin sen dedi kiminn?kimin umurundayim bir hicim ben ve dun yine icimi acitti yurt disina gidecek butun giysilerini yikadim utuledim hazir.valize koymadim sen koy dedim giysileri yikamadigimi iddia etti yikansn seyleri tekrar yikadim.ALlahim sadece senin rizan icin sabrediyorum .sabah gitti aksam aramis kizimla konusuyordum telefon mesgul kimle konusuyon bu saatte . suratina haykirmak yeter deyip yok olmak istedim .ama yapamadim cunku ben bir hicim .beni mutlu eden herseyi yok ediyor bogazimda bir dugum.tek basima dik duramiyorum icimdeki guluslerimi aldi .bana dua edin caresizlik ne yapacagini bilememe bilipte babama bisey olur korkusu cok cok zor.....
Debbie Macomber'ın kitaplarını okumalısınız...K
Kesinlikle katiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?