• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir hicimm

ucanninja

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
43
28
8
54
Okadar doluyum ki aglamak istiyorum.degistiremediklerime nokta koyamadiklarima mecbur olmak beni hergun olduruyor.konumu bilenler bilir aldatiliyorum ekonomik ozgurluk yok ,cocuklarim hayata atilma donemi piril pirillar cok sukur.biraz sabredip hayatima yon vermek istedim belediyenin kurslarina yazildim sertifika aldim onumde bir set.beni cok mutlu eden bir hobim oldu koroya girdim hizla ilerledim solo olarak bile ciktim ..dunyami zindan etti beni kopardi ordan kimin umurundasin sen dedi kiminn?kimin umurundayim bir hicim ben ve dun yine icimi acitti yurt disina gidecek butun giysilerini yikadim utuledim hazir.valize koymadim sen koy dedim giysileri yikamadigimi iddia etti yikansn seyleri tekrar yikadim.ALlahim sadece senin rizan icin sabrediyorum .sabah gitti aksam aramis kizimla konusuyordum telefon mesgul kimle konusuyon bu saatte . suratina haykirmak yeter deyip yok olmak istedim .ama yapamadim cunku ben bir hicim .beni mutlu eden herseyi yok ediyor bogazimda bir dugum.tek basima dik duramiyorum icimdeki guluslerimi aldi .bana dua edin caresizlik ne yapacagini bilememe bilipte babama bisey olur korkusu cok cok zor.....

Ailen nerede
Ekonomik özgürlüğünü kazanana kadar onlardan yardım alamaz mısın?
Bence de boşanmalısın manyak bu adam.

Pardon gormemisim sonunu. Baban hasta sanirim. Hicbi yolu yok mu babanin rahatini kacirmadan bu isi halletmenin...

Sizi nasıl da sindirmiş böyle..

Tam bir psikolojik şiddet örneği.

Öncelikle "Ben bir hiçim." düşüncesinden kurtulun.

Ona katlanmanız ile Allah'ın rızası arasında bir ilişki olduğunu sanmıyorum. Bu sadece kendinize ettiğiniz bir işkence ya da size yapılmasına izin verdiğiniz bir işkence.

Çok üzüldüm, aldatıldığınızı ispat edin, boşanma davası açın. Çalışmıyorsunuz mecbur nafaka verecek, hele ki aldatma ispatıyla sırtınız yere gelmez. Mal mülk varsa onların da paylaşımı malum.
Siz hiç değilsiniz, kıymet bilmeyen bir zatın elinde psikolojik şiddet görüyorsunuz. Her insan değerlidir, kendinizi böyle görmeyin.

Sizi nasıl da sindirmiş böyle..

Tam bir psikolojik şiddet örneği.

Öncelikle "Ben bir hiçim." düşüncesinden kurtulun.

Ona katlanmanız ile Allah'ın rızası arasında bir ilişki olduğunu sanmıyorum. Bu sadece kendinize ettiğiniz bir işkence ya da size yapılmasına izin verdiğiniz bir işkence.
Evet tam adi bu psikolojik siddet 4yil once cok emek verdigim bir yemek blogum vardi tariflerim sofra dergisinde yayinlandi.beni oyle bir hale getirdiki herseyi elestirmesinden en cok sevdigim seyden nefret eder hale geldim.citan.yuksek o asagi inecek indi diplerdeyim

Siz hic degil,coksunuz. Hikayenize ozetle baktigimda soyadini tasidiginiz zata coksunuz. Babanizin durumunu bilmiyorum ama eminim uzmekten cekindiginiz bir babaniz var.dolayisiyla kizinin mutsuzlugunu istemeyecek bir baba profili. Onsuz mutlu olacaginiza yonelik yapacaginiz bir konusmaya duyarsiz kalmayacaktir. Dilerim o enerji ve gucu bulursunuz kendinizde. Yepyeni baslangiclar sizin hakkiniz.hakkinizda hayirlisi

Sussun sadece sussun diye gerginlik ve yuksek sese dayanamiyorum
kendinden vazgeçmeye, bu adamın elinde kukla olmaya dayanıcan ozaman
başka türlü olmuyo çünkü
ayrılamıyosun, karşılık veremiyosun, geriye seçenek kalmıyo ki
azıcık savun kendini, hakkını ara, sen kendin için direnmezsen kimse direnmez senin adına
niye vazgeçiyosun hobilerinden, hayır kardeşim hoşuma gidiyo yapıcam, bitti bu kadar

Okadar doluyum ki aglamak istiyorum.degistiremediklerime nokta koyamadiklarima mecbur olmak beni hergun olduruyor.konumu bilenler bilir aldatiliyorum ekonomik ozgurluk yok ,cocuklarim hayata atilma donemi piril pirillar cok sukur.biraz sabredip hayatima yon vermek istedim belediyenin kurslarina yazildim sertifika aldim onumde bir set.beni cok mutlu eden bir hobim oldu koroya girdim hizla ilerledim solo olarak bile ciktim ..dunyami zindan etti beni kopardi ordan kimin umurundasin sen dedi kiminn?kimin umurundayim bir hicim ben ve dun yine icimi acitti yurt disina gidecek butun giysilerini yikadim utuledim hazir.valize koymadim sen koy dedim giysileri yikamadigimi iddia etti yikansn seyleri tekrar yikadim.ALlahim sadece senin rizan icin sabrediyorum .sabah gitti aksam aramis kizimla konusuyordum telefon mesgul kimle konusuyon bu saatte . suratina haykirmak yeter deyip yok olmak istedim .ama yapamadim cunku ben bir hicim .beni mutlu eden herseyi yok ediyor bogazimda bir dugum.tek basima dik duramiyorum icimdeki guluslerimi aldi .bana dua edin caresizlik ne yapacagini bilememe bilipte babama bisey olur korkusu cok cok zor.....
bosan gıtsınn
ne bu yaa sen el bebek gul bebek buyu elın adamı senı hic yapsınn .. olmazz , olamazzz ....

Karısının kendine güvenini, başarılarını kıskanan bir herif ile karşı karşıyayız bugün BDV'de.

Bak ne güzel bir yeteneğin varmış. Bunu kazanca dönüştürebilirsin. Yemek yapmayı çok seviyormuşsun. Kendine küçük bir yer açabilirsin, ev yemekleri yapan. Boşan al tazminatını, nafakanı. Artık devlette yardım ediyor iş kuran kadınlara.
Ben bir hiçim fikrini at kafandan. Seni o hödük mü var etti şimdi hiç etsin, yok etsin? Bak tanıdığım biri var, eşinden ayrılmış bir kızı ile hayata atılmış. 3-4 masa 2 piknik tüpü ile yer açmış. çorba yapıp işçilere yemek pişiriyormuş. Şimdi kadının Beyoğlun gibi yerde , istiklal'de ev yemekleri yapan bir yeri var. Kızı bir tv kanalında yemek programı sunuyor.
yeniden başla o blogta yazmaya. Hatta insta hesabı aç yaptıklarının fotolarını paylaş kafan dağılır. Şu erkeklere kendinizi bu kadar güçsüz göstermeyin ya. Bunlar yıkanmamış mı dedi al kendin yıka de. iyice ezmiş pasif yapmış seni hanzo

kendinden vazgeçmeye, bu adamın elinde kukla olmaya dayanıcan ozaman
başka türlü olmuyo çünkü
ayrılamıyosun, karşılık veremiyosun, geriye seçenek kalmıyo ki
azıcık savun kendini, hakkını ara, sen kendin için direnmezsen kimse direnmez senin adına
niye vazgeçiyosun hobilerinden, hayır kardeşim hoşuma gidiyo yapıcam, bitti bu kadar
Evet cok haklisinda inan direndim tatlilikla ,kuserek, yazarak yoruldum galiba cok naif bir ruhum var.sozlerin hosuma gitti kimseye yansitmadigin seyleri burada ifade efip anlasilmak destek gormek beni mutlu etti iyiki varsiniz

Bak ne güzel bir yeteneğin varmış. Bunu kazanca dönüştürebilirsin. Yemek yapmayı çok seviyormuşsun. Kendine küçük bir yer açabilirsin, ev yemekleri yapan. Boşan al tazminatını, nafakanı. Artık devlette yardım ediyor iş kuran kadınlara.
Ben bir hiçim fikrini at kafandan. Seni o hödük mü var etti şimdi hiç etsin, yok etsin? Bak tanıdığım biri var, eşinden ayrılmış bir kızı ile hayata atılmış. 3-4 masa 2 piknik tüpü ile yer açmış. çorba yapıp işçilere yemek pişiriyormuş. Şimdi kadının Beyoğlun gibi yerde , istiklal'de ev yemekleri yapan bir yeri var. Kızı bir tv kanalında yemek programı sunuyor.
yeniden başla o blogta yazmaya. Hatta insta hesabı aç yaptıklarının fotolarını paylaş kafan dağılır. Şu erkeklere kendinizi bu kadar güçsüz göstermeyin ya. Bunlar yıkanmamış mı dedi al kendin yıka de. iyice ezmiş pasif yapmış seni hanzo
Suan karanlik odamda agliyorum o askla yapma duygumu yok etti ama ben bu deveyi artik gudemiycem .basarabilecegimden emin olsam bana okadar basitki ev yemekleri yapma fikri bunun ornegini yasayip basarili olan tanidiginizi cok takdir ettim.helal olsun darisi bana.....

Back
X