Ben bir HSP'liyim

bende senin kadar olmasamda fazla duyarlı ve inceleyici bir insanım insanların hareketlerini konuşmalarını bakışlarını ne mana taşıdığını okuyabiliyor hissedebiliyorum gerçektende çok güzel kişilik analiyizi yapabilirim ama takıntı derecesinde değil sürekli kafam dolu gezer ve aklımda bin bir tilki gezer

Başkalarının modlarından bende etkileniyorum ki bunu aşmak istiyorum. Nasıl yaparım hiç bilmiyorum. Günlük hayatımda bu durum benı çok etkilemeye başladı.
sana tavsiyem acilen tıbbi yardım alman emin ol rahatlıyacaksın bende bunların dışında anksitiye mevcut ve tedavimi oluyorum terapi ve ilaç tedavisi seni çok iyi yapacak ilk işin iyi bir doktordan randevu alman

sana tavsiyem acilen tıbbi yardım alman emin ol rahatlıyacaksın bende bunların dışında anksitiye mevcut ve tedavimi oluyorum terapi ve ilaç tedavisi seni çok iyi yapacak ilk işin iyi bir doktordan randevu alman
Ay ben gitsem şizofreni ye kadar yolum var :110:

Bende GALATASARAY'lıyım...
Buna ek olarakta SAZAN ve YUKSEKNEGATIFLIK hastalıgım var.
Seninkine biraz benzer.
Şöyle ki;
Sen insanları analiz edip iyi mi kötü mü olduklarına karar veriyorsun ve ona göre bir karara varıyorsun ya
Hah işte oraya kadar her şey tamam.
Aynı yoldayız.
Ama sonrasında ayrılıyoruz.Nasıl mı?
Ben karar verdikten sonra hayatıma mutlaka alıyorum o insanı.Evet evet...Kötü olanıda alıyorum."Yok ya iyi de olabilir"diyorum.Mutlaka bir kazık yiyorum haliyle.Yoksa içim hiç rahat etmiyo...
Sonra doğa ve enerji meselesi....
Canım mı sıkkın,enerjim mi yok...
Bırak doğa ile iç içe olmayı balkona çıkasım olmuyo...
Alıp götürseler beni bıraksalar ormanın içine çukur kazıp,içine girip bi sigara yakasım geliyo...

Demem o ki...
Bende bu durumla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum...:olamaz:

Bende GALATASARAY'lıyım...
Buna ek olarakta SAZAN ve YUKSEKNEGATIFLIK hastalıgım var.
Seninkine biraz benzer.
Şöyle ki;
Sen insanları analiz edip iyi mi kötü mü olduklarına karar veriyorsun ve ona göre bir karara varıyorsun ya
Hah işte oraya kadar her şey tamam.
Aynı yoldayız.
Ama sonrasında ayrılıyoruz.Nasıl mı?
Ben karar verdikten sonra hayatıma mutlaka alıyorum o insanı.Evet evet...Kötü olanıda alıyorum."Yok ya iyi de olabilir"diyorum.Mutlaka bir kazık yiyorum haliyle.Yoksa içim hiç rahat etmiyo...
Sonra doğa ve enerji meselesi....
Canım mı sıkkın,enerjim mi yok...
Bırak doğa ile iç içe olmayı balkona çıkasım olmuyo...
Alıp götürseler beni bıraksalar ormanın içine çukur kazıp,içine girip bi sigara yakasım geliyo...

Demem o ki...
Bende bu durumla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum...:olamaz:
Amaaaaan sallllaaa :D ben artik öyle yapiyorum

Back
X