Merhaba
Ben eşimden boşanıyorum önceki yazılarımdan da bilen arkadaşlar olabilir.Fakat bunu iş ortamındaki çevremde kimseye söylemiyorum.Arkadaşlarım beni mutlu evliliği olan herşey yolunda giden biri gibi sanıyor tabi ki ben öyle sanıyordum.
Bugün kızlar biraz beni sıkıştırdı.Ben eskiden mutlu olduğumuz günlerden bi kaç bişey söyleyerek geçiştirdim.Ama yalan söyledim çünkü şuanda böyle bir evliliğim yok.Çok mutsuzum aslında anladıkları için sordular. Hattta seni mutsuz görüyoruz dediler..
Çok utanıyorum kimseye yalan söylemek istemiyorum.Ama böyle yaparak doğru mu yapıyorum sizce gizlemeliyim..
Fikrinize ihtiyacım var ..
Merhaba
Ben eşimden boşanıyorum önceki yazılarımdan da bilen arkadaşlar olabilir.Fakat bunu iş ortamındaki çevremde kimseye söylemiyorum.Arkadaşlarım beni mutlu evliliği olan herşey yolunda giden biri gibi sanıyor tabi ki ben öyle sanıyordum.
Bugün kızlar biraz beni sıkıştırdı.Ben eskiden mutlu olduğumuz günlerden bi kaç bişey söyleyerek geçiştirdim.Ama yalan söyledim çünkü şuanda böyle bir evliliğim yok.Çok mutsuzum aslında anladıkları için sordular. Hattta seni mutsuz görüyoruz dediler..
Çok utanıyorum kimseye yalan söylemek istemiyorum.Ama böyle yaparak doğru mu yapıyorum sizce gizlemeliyim..
benim is yerimde bir is arkadasim var, erkek. 2 yil once bosanmis, ama bana hala soylemedi. ben baska bir arkadasimizdan gecen sene duydum. sanirim hicbir zaman da bana bahsetmeyi dusunmuyor. ben de gidip "aa bosanmissiniz hic haberimiz olmadi niye soylemediniz?" gibi sacma sapan bir soru yoneltmedim ona tabi ki. belli ki bu durumu paylasmak istemiyor, anlayisla karsiliyorum. bildigimi belli edecek hicbir imada da bulunmadim bu gune kadar. kendi ozel hayatidir bana niye bana soylemedin demek dusmez.
Gunun birinde sizin is arkadaslariniz da bosandiginizi duyup size sorarlarsa siz de o zamanlar kendinizi iyi hissetmediginizi ve birseyler kesinlesmeden kimseye bahsetmek istemediginizi soylersiniz. Gercekten iyi arkadaslarinizlarsa zaten sizi anlayisla karsilayip destek olmaya calisacaklardir.
Yalan söylemek yerine konuyu geçiştiremez misiniz?
Sonuçta orası iş ortamı ve bu konuları anlatmak zorunda değilsiniz.
Boşandıktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz?
Yalan söylemek yerine konuyu geçiştiremez misiniz?
Sonuçta orası iş ortamı ve bu konuları anlatmak zorunda değilsiniz.
Boşandıktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz?
Eski konuna baktım da çok gençsin o yüzden insanların ne düşüneceklerini bu kadar umursuyorsun sanırım.
Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap; söyleyip kafandan atmak istiyorsan, evliliğinize dair bir muhabbet açıldığında; ya ben boşanacağım, olmuyor...çok farklıymışız ama lütfen fazla sorup beni darlamayın de çık.
Anlatmak istemiyorsan da, aman son zamanlarda beni iyice bıktırdı; hiç açmayın şu koca lafını de, konuşturma kimseyi...
Çocuk olmadan ayrılman iyi olmuş; eşin de ailesi de çekilir kahır değilmiş. Geleceğine umutla bak; güzel günler senin olsun inşallah.
yalan söylemek değil bu dış dünyaya kendini kapatmakMerhaba
nereye kadar gizlemeyi planlıyosunuz? Boşanınca soyadınız falan değişmeyecek mi?Merhaba
Haklısın er yada geç ortaya çıkacak davam 2-3 yıl sürecek yaklaşık olarak.. küçücük ömrümden ömrüm gidecek.nereye kadar gizlemeyi planlıyosunuz? Boşanınca soyadınız falan değişmeyecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?