Ben bir yalancıyım.

fisilti-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
285
500
33
Merhaba

Ben eşimden boşanıyorum önceki yazılarımdan da bilen arkadaşlar olabilir.Fakat bunu iş ortamındaki çevremde kimseye söylemiyorum.Arkadaşlarım beni mutlu evliliği olan herşey yolunda giden biri gibi sanıyor tabi ki ben öyle sanıyordum.

Bugün kızlar biraz beni sıkıştırdı.Ben eskiden mutlu olduğumuz günlerden bi kaç bişey söyleyerek geçiştirdim.Ama yalan söyledim çünkü şuanda böyle bir evliliğim yok.Çok mutsuzum aslında anladıkları için sordular. Hattta seni mutsuz görüyoruz dediler..

Çok utanıyorum kimseye yalan söylemek istemiyorum.Ama böyle yaparak doğru mu yapıyorum sizce gizlemeliyim..
Fikrinize ihtiyacım var ..

Yalan söylemek yerine konuyu geçiştiremez misiniz?
Sonuçta orası iş ortamı ve bu konuları anlatmak zorunda değilsiniz.

Boşandıktan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz?

söyle bence, kimse boşanma aşamasında çok mutlu olamaz sanırım, nasıl insanlar bilmiyorum da belki sana destek olurlar, gerçi tam tersi de olabilir bilemiyorum, belki bundan korkuyorsundur

Ortama göre değişir.

Arkadaşça bir ortamsa destek olacaklarsa, ağızdan ağıza sakız olup gezmicekseniz söyleyin gitsin.

Ben iş ortamında özel hayatım bilinsin istemem mesela sevmiyorum. İnsanlar sorunca bir şeyler söyleyip geçiştiriyorum. Özel hayat özeldir , ortaya konuşmak istememeniz normal bu yalancılık değil.

Neticesinde utanılacak birşey yapmıyorsunuz kime ne ?
Ayıp değil bişey değil .
İş ortamında bilmeleri gerekn kadar söyleyin içinizden gelen kimseye detayı kimseyi ilgilendirmez
Anlaşamadık bitti okadar demeniz bile yeterli
AAA aslında nekadar mutluydunuz ve yakışıyordunuz diye bağlayan olursa olabilir ama yaşanan yaşandı ve bitti
Kapatalım konuyu lutfen birdaha açılmamak üzere diyin olsun bitsin.
..

Herkese anlatmamak sizin tercihiniz ama yalan söylemek de çok mantıksız. Eninde sonunda öğrenmeyecekler mi ayrıldığınızı

benim is yerimde bir is arkadasim var, erkek. 2 yil once bosanmis, ama bana hala soylemedi. ben baska bir arkadasimizdan gecen sene duydum. sanirim hicbir zaman da bana bahsetmeyi dusunmuyor. ben de gidip "aa bosanmissiniz hic haberimiz olmadi niye soylemediniz?" gibi sacma sapan bir soru yoneltmedim ona tabi ki. belli ki bu durumu paylasmak istemiyor, anlayisla karsiliyorum. bildigimi belli edecek hicbir imada da bulunmadim bu gune kadar. kendi ozel hayatidir bana niye bana soylemedin demek dusmez.

Gunun birinde sizin is arkadaslariniz da bosandiginizi duyup size sorarlarsa siz de o zamanlar kendinizi iyi hissetmediginizi ve birseyler kesinlesmeden kimseye bahsetmek istemediginizi soylersiniz. Gercekten iyi arkadaslarinizlarsa zaten sizi anlayisla karsilayip destek olmaya calisacaklardir.

Biz işyerinde bir arkadaşın boşandığını yeniden nişanlanınca öğrendik

yalan değilde zamanı gelince söylemek desen daha olur olabilir..ama çok mutluyuz demene gerek yok bence..kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez ama çok meraklı bir milletiz maalesef..yuvarlanıp gidiyoruz falan diyebilirsin mesela...

Eski konuna baktım da çok gençsin o yüzden insanların ne düşüneceklerini bu kadar umursuyorsun sanırım.

Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap; söyleyip kafandan atmak istiyorsan, evliliğinize dair bir muhabbet açıldığında; ya ben boşanacağım, olmuyor...çok farklıymışız ama lütfen fazla sorup beni darlamayın de çık.

Anlatmak istemiyorsan da, aman son zamanlarda beni iyice bıktırdı; hiç açmayın şu koca lafını de, konuşturma kimseyi...

Çocuk olmadan ayrılman iyi olmuş; eşin de ailesi de çekilir kahır değilmiş. Geleceğine umutla bak; güzel günler senin olsun inşallah.

İçim hiç rahat değil

Yemeğe birlikte çıkıyoruz ve kızlar sıkıştırdı.İki üç tarftan evliliğim hakkında bilgi almak istediler söylemek istemediğimi söylesem aralarında ben yokken benim hakkımda konuşmalarını istemediğim için eski güzel yaşadığım anılardan bahsettim.Fakat canım yandı.Çok utandım yolda işe dönerken yüzüm kıpkırmızıydı.Yalan söyledim boşanıyorum. deseydim diye düşündüm.

Şuan ne yapacağımı bilmiyorum..

3 ay oldu işe gireli ama herkes birbiriyle kaynaşmaya başladı ben kimseyle samimi olamıyorum herkes evli olduğumu biliyor. Bir kişiye söyleyince hepsi öğrenecek diye düşünüyorum.

.Herkes çok fazla meraklı en ince detaylardan soru soruyorlar gizli saklı yalan bir hayatım olmasını istemiyorum söyledim artık bu hep böyle mi gidecek onu da bilmiyorum .

Verdiğin fikir yaptığın yorum için çok teşekkür ederim canım.

yalan söylemek değil bu dış dünyaya kendini kapatmak

Yani kimseye hiçbir şeyi detaylı anlatmak zorunda değilsiniz hele ki iş ortamında ama boşanmak da utanılacak ya da yadırganacak bir şey değil ki boşanıyor olduğunuzu söyleyebilirsiniz bu sizi rahatlatır yükten kurtarır. Sonuçta evlenen iki insan anlaşamayıp boşanabilir bu gayet doğal bir süreç.

nereye kadar gizlemeyi planlıyosunuz? Boşanınca soyadınız falan değişmeyecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…