Ben bir yalancıyım.

Hayat senin hayatın yaşayan sensin bunca şeyi. Kızlara güveniyorsan anlaşamıyoruz, ayrıldık ama bu konudan konuşmak istemiyorum diyip geçiştirebilirsin.
Ben çalışırken söylemiştim ordakilere çünkü sevdiğim, güvendiğim insanlardı. Paylaştım sıkıntılarımı ordan ayrılırken de tek tek vedalaştım bana çok moral verdiler.
Ama sen samimi ve sıcak bi ortam hissetmiyosan boşver aynen devam et kuzum kime ne? Anladılarsa zaten bişeyler olduğunu artık gelip sormasınlar senin özelin sonuçta. Mesela ben kursa başlıcam orda ne evliyim ne boşanıyorum dicem. Bekarım dicem Napiyim bi şey söylesen devamı gelir hiç uğraşmak istemiyorum. Üniversiteye hazırlanan yaşı biraz geçmiş bi genç kızım
Hiç kendini kötü hissetme. Yalancılık değil bu. Napalım biz mi istedik böyle olmasını hayırlısı her şeyin..

belki isi ortami degistirirsin hic bir sey ogrenmelerine gerek kalmaz

Saklanicak birsey degil ama kimseyede aciklama yapmak zorunda degilsin ben bosaniyorum diye. Bosaniyorum desen aaa neden ne oldu gibi bi ton soru?? Sanki hakimde bosanma davasini yurutuyormus gibi sorular sorarlar. Su herseyi ogrenme hevesindeki kadinlarida anlamiyorum. Sanki ogrenseler ne olucak bosandigini g*tleri goge mi ericek??

+1
iş arkadaşlarından sırdaş olmuyor her an aleyhine kullanılabilir

İnsanlar neden üzerine vazife olmayan işlere karısır insanları sıkıştırır anlamam hiç.
Hayat sizin hayatınız kimseye birşey anlatmak zorunda değilsiniz. Geçiştirin gitsin

cok guzel yazmissin KisaSamsun dediklerini dikkate alacagim canim benim

Bence söyle kurtul çünkü bu sonu olmayan bir yalan hep zor durumda kalırsın. Belkide biliyorlar o zaman da komik duruma düşüyorsun canım,

Anlatmak istemiyorsanız anlatmayın ama yalan da söylemeyin
Yarın öbürgün bu durumu sakladığınız için saçma sapan yorumlarla karşılaşabilirsiniz canınız sıkılır

Ağzımızdan çıkan her sözün esiri, sustuğumuz her sözün efendisiyiz.diye güzel bir söz vardı yanlış hatırlıyor olabilirim.

Maalesef ki özeliniz de olsa paylaşmak zorundasınız. Çünkü kadınsınız ve soyadı değişikliği bir tek sizi kapsıyor, olayın erkek kahramanının böyle dertleri yok.
Sadece iş arkadaşlarınıza değil bir çok yere soyisim değişikliği bildirmek zorunda kalacaksınız.

kımseye hayatınızla ılgılı bılgılerı acıklamak zorunda degılsınız
bu yuzden yalancı degılsınız
:)
ustelık ıs arkadası... boyle seylerın ıs yerınde konusulmasına da dogru bakmıyorum ıs yerınde calısılır dedıkodu yapılmaz
sızınle arkadaslık etmek yardım etmek ıstıyorlarsa mesaı bıtımı kahve ıcelım der sohbet ederler anlatmak ıstersenız belkı ozaman anlatırsınız
kı bence anlatmayın
malesef ınsanlaro kadar kotu kı uzuntumle mutlu olanı gordum
guvenmedıgınız tanımadıgınız kımseye hıc bırseyınızı anlatmayın derım ben

uzulmeyın herseyın hayırlısı olsun bu yıpratıcı surecı cabuk atlatırsınız ınsallah

Sizin bileceginiz is. Eger ayrintili bi yalan degil de gecistirme tarzinda 'hi hi evet oyle 'seklinde ise utanacaginiz birsey yok. Onlr utansin anladiklari halde usteleyerek sorduklari icin. Arkadasiniz bile olsa Kimseye anlatmak zorunda degilsiniz. Nasil daha rhatsaniz onu yapin.

Haklısın er yada geç ortaya çıkacak davam 2-3 yıl sürecek yaklaşık olarak.. küçücük ömrümden ömrüm gidecek.
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz boşanıyorum deyin geçin bence.. Mutluluk rolu yapmaya çalışmak insanı yorar..daha fazla mutsuzluğa sebep olur.. Allah yardımcınız olsun..

Eğer ki arkadaşlarınıza güveniyorsanız moral bulacağınıza inanıyorsanız bu durumu paylaşın.
Boşanma sürecinizi sanki aniden gelişmiş gibi anlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…