Herkese iyi akşamlar,
Bir konuda kafam allak bullak biraz dısardan yoruma ihtiyacım var, okuyup fikirleriniz paylasırsanız cok sevinirim..
Evliliğimin başından beri hayatımın en sıkıntılı durumlarına sebep olan eşimin bir kaç akrabsı var. biri kv ile yasayan yenge..
bana nişan takıldıktan sonra daha önce hiç konusulmadıgı halde kv ve kp ile birlikte yasayacagımızı söyleiklerinde ailem nişanı at dedi zaten benim de isteyecegim bir şey degildi..
Ailemin tavrı karsında vazgectiler bu isteklerinden ve ilk gelinleri ile yasamaya devam ettiler, kv kısa süre sonra vefat etti zaten.
Biz ayrı eve duzen kurduk ama taa o günden beri kv ve beraber yasadıgı gelini namusma namusuma iftiradan esimden babası vefa ettiginde miras kacırma, cocuklarımı dışlama vs bir dünya saçma şey yasandı.
Bunlardan son zamanda yasananı ise şöyle;
Gecen yıl kv ölürsem ne oalcak diye evlenirken annemin onlar için yaptıgı bohçayı geri vermişti, istemedim ama zorla tutuşrmuştu elime.
Gecen gün de bir bohcan daha var, onu da kızına hediye edecegim geri diye kızımın eline bir torba tutuştudular.. yine itiraz ettim benim başka bohcam yok diye almak istemedim ama gelin kaynana beni bastırdılar..
Eve geldik bohcayı actım üstünde eşimin yengesi ve abisine oldugunu ifade eden bir not var yaklasık onsekiz sene önce bizim yazdıgımız. içini actım annemin hazırladıgı yazma vs. içinden patik alınmış, yerine bize ait olmayan siyah bir yemeni konmuş ucunda da paslı bir çatal iğne takılı..
Eltime yazdım dedim bu bohça seninmiş, hatta içinde de bizden gelmeyen bir yazma var diye.. Bana ben bilmiyorum, kızının nasibiymiş güle güle kullansın yazmıs.. birşey yazmadım, gece saat 2 ye dogru intagramdan alakasız bir link atmış sabah gördüm..
Aklımla mı dalga geciyorlar, çocuklarla nişan mı atıyoruz, amaçları nedir ne yapmaya çalışmaktadırlar beynim yandı..
Onlar yüzünden geçliğimde cok canım yandı çok üzüldüm artık cok umursamıyordum ama gün geçmiyor ki garip bir sey bulmasınlar..
Bu arada cok sık da görüşmüyoruz, kv ameliyat oldu nekahat doneminde birkaç kez gittik ama sonrasında epeydir gidilmemişti, oglu benden dolayı gitmiyor diye düşünmesinler, yanlız giderse de eşime akıl verip şişirmesinler diye ailecek ziyarete gittik.
Bu arada evlendikten sonra onlar hacca giderken annem de ben de yine hediyelikler yaptık, yurtdsından dönüşümde bit torba hediye verdik onlarda sorun yok ama durup durup bohçalarımı tutuşturuyorlar..
Sizler ne diyorsunuz bu duruma, şimdiden teşekkür ederim herkese iyi akşamlar..