• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben birşey anlamadım, yorumlarınızı alabilir miyim?

Bohçaları 15 yıldır niye kullanmamışlar, niye kaynana ben ölürsem diye bohçayı geri veriyor altın mı bu da miras diye bırakıyor önden, hiçbir şey anlamadım
anlasılacak gibi degil malesef.. aklımı kaybetmeme az kaldı ha gayret diye zorluyorlar gibi hissediyorum..

Annen hiç iyi öğütte bulunmamış, yazık etmiş. Ama sen de anneni dinleyip gerekeni yapmalıydın zamanında. Yapmamış, pısıp kalmışsın.

Ben anlayışlı, sessiz sakin biriyim ama ben bile öyle bir durumda ortalığı ayağa kaldırırdım ki olması gereken bu. Ha kocamın tavrına göre evliliğime devam edebilirim ama ailesiyle asla görüşmemek şartıyla, ki bu noktaya gelene kadar dahi kocama ve ailesine 40 takla attırırdım.

Kendini ezdirmemeyi ve hayır demeyi acilen öğrenmen, uygulaman lazım.
evlilği bitirmeyi kendi adıma cok istedim ama cocuklarımın babalarına olan düşkünlükleri beni bundna alıkoydu. onları ayırmaya kıyamadım. eşimde son bir kaç yıla kadar olup biteni hep kendi ailesi gözüyle gördü malesef.. bir iki yıldır uzaklasmaya calsıyoruz ama hala agzını açıp da asla yaptıklarını eliştirmez, laf söylemez.

yorum yazan herkese tesekkur ederim, sadece biraz içimi dökmek istedim.. yazdıklarınızda haklısınız ama 2+2 yi her zaman 4 ettiremiyor her insan..cocuklardan dolayı özellikle.. herkese iyi hafta sonları dilerim..

Maşallah konunuz hiç anlaşılmıyor.. 🤔

Herkese iyi akşamlar,

Bir konuda kafam allak bullak biraz dısardan yoruma ihtiyacım var, okuyup fikirleriniz paylasırsanız cok sevinirim..
Evliliğimin başından beri hayatımın en sıkıntılı durumlarına sebep olan eşimin bir kaç akrabsı var. biri kv ile yasayan yenge..
bana nişan takıldıktan sonra daha önce hiç konusulmadıgı halde kv ve kp ile birlikte yasayacagımızı söyleiklerinde ailem nişanı at dedi zaten benim de isteyecegim bir şey degildi..
Ailemin tavrı karsında vazgectiler bu isteklerinden ve ilk gelinleri ile yasamaya devam ettiler, kv kısa süre sonra vefat etti zaten.
Biz ayrı eve duzen kurduk ama taa o günden beri kv ve beraber yasadıgı gelini namusma namusuma iftiradan esimden babası vefa ettiginde miras kacırma, cocuklarımı dışlama vs bir dünya saçma şey yasandı.

Bunlardan son zamanda yasananı ise şöyle;
Gecen yıl kv ölürsem ne oalcak diye evlenirken annemin onlar için yaptıgı bohçayı geri vermişti, istemedim ama zorla tutuşrmuştu elime.
Gecen gün de bir bohcan daha var, onu da kızına hediye edecegim geri diye kızımın eline bir torba tutuştudular.. yine itiraz ettim benim başka bohcam yok diye almak istemedim ama gelin kaynana beni bastırdılar..
Eve geldik bohcayı actım üstünde eşimin yengesi ve abisine oldugunu ifade eden bir not var yaklasık onsekiz sene önce bizim yazdıgımız. içini actım annemin hazırladıgı yazma vs. içinden patik alınmış, yerine bize ait olmayan siyah bir yemeni konmuş ucunda da paslı bir çatal iğne takılı..
Eltime yazdım dedim bu bohça seninmiş, hatta içinde de bizden gelmeyen bir yazma var diye.. Bana ben bilmiyorum, kızının nasibiymiş güle güle kullansın yazmıs.. birşey yazmadım, gece saat 2 ye dogru intagramdan alakasız bir link atmış sabah gördüm..

Aklımla mı dalga geciyorlar, çocuklarla nişan mı atıyoruz, amaçları nedir ne yapmaya çalışmaktadırlar beynim yandı..
Onlar yüzünden geçliğimde cok canım yandı çok üzüldüm artık cok umursamıyordum ama gün geçmiyor ki garip bir sey bulmasınlar..
Bu arada cok sık da görüşmüyoruz, kv ameliyat oldu nekahat doneminde birkaç kez gittik ama sonrasında epeydir gidilmemişti, oglu benden dolayı gitmiyor diye düşünmesinler, yanlız giderse de eşime akıl verip şişirmesinler diye ailecek ziyarete gittik.

Bu arada evlendikten sonra onlar hacca giderken annem de ben de yine hediyelikler yaptık, yurtdsından dönüşümde bit torba hediye verdik onlarda sorun yok ama durup durup bohçalarımı tutuşturuyorlar..
Sizler ne diyorsunuz bu duruma, şimdiden teşekkür ederim herkese iyi akşamlar..
18 yıl bohçayı saklayandan mantıklı hareket mi bekliyorsun.

linçleme ne cok yaygınlşmış burada.. belki anlatamıyorumdur ama hemen dalga gecin gömün..
İnanın dalga geçmek için yazmadım. Ama gerçekten konudan konuya geçmişsiniz pek anlaşılmıyor.

Konunuzu düzenlerseniz daha çok yardımcı olan olur.

İnanın dalga geçmek için yazmadım. Ama gerçekten konudan konuya geçmişsiniz pek anlaşılmıyor.

Konunuzu düzenlerseniz daha çok yardımcı olan olur.
olumlu dönüşünüz için teşekkür ederim, işte çok yogun krizli bir gündü, zihnimin dagınıklıgındandır, mazur görün.

linçleme ne cok yaygınlşmış burada.. belki anlatamıyorumdur ama hemen dalga gecin gömün..

Konunuzu düzenleseniz daha çok yardımcı olan olut
sararmış havlular koku sinmiş yemeniler evimde tutmak istemedim. anneme de gitmez ki ne yapmalıydım sizce?
Olsun orda annenizin emeği var. En kötü birine verebilirdiniz.

Konunuzu düzenleseniz daha çok yardımcı olan olut

Olsun orda annenizin emeği var. En kötü birine verebilirdiniz
konuyu o yöne cekmek istemiyorum ama bunların köyde amcaları ebeleri dedeleri filan muska filan yazan okur üfler tiplermiş.. kullanmak ya da birine bu suphe ile vermek içime sinmezdi..

İşte o zaman kocanız kötü bi insan olmuş oluyor
yaşandı malesef. cok eski degil annesinin hastalık döneminde kardesleri ile normaden cok sık görüştü hastanede eve gelip benle daha önce yapamdıgı sekilde dalga gecerek konuşmaya basladı.. bu yuzden sert bir cıkıs yaptım da uzatamadı, aldırıs etmesem vay halime.

Kayinvalide öldü demissiniz, sonra ameliyat oldu demissiniz, olen kayinpeder galiba ama oralar cok karisik hadi kisaltma hatasi yaptiniz

Cocuklara nişan atma ne demek mesela?

Instadan eltiniz ne atti??

20 senedir kullanmamislar iste gordun, daha fazla kalabalik yapsin istememistir evlerinde.
onca seyi yedin yuttun buna mi takılıyorsun allaaasen

Kayinvalide öldü demissiniz, sonra ameliyat oldu demissiniz, olen kayinpeder galiba ama oralar cok karisik hadi kisaltma hatasi yaptiniz

Cocuklara nişan atma ne demek mesela?

Instadan eltiniz ne atti??
evet yanlış yazmısım, sagolun . ölen kayın pederdi. bu kadar yıl sonra cocuklarla mı seni istemiyoruz gibi bir trip için mi bunu yapıyorlar demek istemiştim. instagramdan yapay zekanın cocukları nasıl etkiledigine dair vir video atmıs gece 2 ye gelirken..

Son düzenleme:
konuyu o yöne cekmek istemiyorum ama bunların köyde amcaları ebeleri dedeleri filan muska filan yazan okur üfler tiplermiş.. kullanmak ya da birine bu suphe ile vermek içime sinmezdi..
Öyle şeyleri boşverin. İnanmayın.. Önemli olan sizin eşinizle huzurunuz. Eşiniz size karşı nasıl,sever mi, size karşı saygılı mı? bunlar önemli

Back
X