canım belkide bahane değildir bizde sevgilimle benzer süreçten geçtik halende geçiyoruz.işi olmadığı için bana iyi bir gelecek vadedemeyecğinin sonunun ne olacağını bilmediğini söylemişti..sonuçta ayrılmıştık çok uzun bir sürede ayrı kaldık bu süreçte üç beş kez telefonla konuştuk sadece şu an da birlikteyiz bana sürekli der sen hep aklımdaydın hep benimleydin atamamıştım seni içimden diye .insan birkere birini sevince kolay sevemiyor gözü kimseyi görmüyor artık.biz yine büyük sorunlar yaşıyoruz sonumuz ne olacak belli değil tek bildiğimiz birbirimizi sevdiğimiz.eğer sizde gerçekten seviyorsanız iki tarafta unutmaz birbirini .zaman gösterir her şeyi eğer sözleri bahanelerden oluşmyrsa ya düzenini kurduğunda ya da canına tak ettiğinde gelir ....hatta hiç beklemediğin anda bile gelebilir .ben bir yıl bekledim artık gelmeyecek dediğim her şeyi yaktıgım attığım anda yeniden başladık ve 6 ay oldu tekrar başlayalı.her şeyin hayırlısı olsun gönlündeki neyse onun için dua et bol bol.Duamdı o benim şimdi gerçek oldu .
Güzel günler sizin olur umarım ,mutlu yaşayın :)