ben bittim artık mahfoldum..nolur bi akıl verin.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
geçen pazar 3 yıllık ilişkim bitti..bitme nedeni de onun okulunun sürekli uzaması ve uzadıkça da benim zamanımı aldıgını düşünüyormuş.2 3 yıl daha beni bekletmek istemiyormuş..geçen yıl da bu sebeplerden dolayı benden ayrılmıştı ve 1 ay sonra geri dönmüştü..döndüğünde de birdaha asla böyle bişey olmıcak diye söz vermişti bana..ben gerekirse 10 yıl bile beklerim seni dememe rağmen bitirdi..ayrı şehirlerdeyiz..yanıma geldi konuşmak için ve ayrıldık..ama ayrılırken ikimizde oturup hüngür hüngür ağladık hayatımda hiç öyle acı veren bi an yaşamamıştım..hiç baskı yapmadım bişeyler için ne evlilik ne nişan vs vs..hep ondan bekledim ağzımdan bir kez bile böyle baskı oluşturacak şeyler çıkmadı bu zamana kadar..ve benden önceki ilişkileri hep 1 2 hafta sürmüş..ilk defa benimle bu kadar bişeyler paylaştıgını söylerdi..arkadaşları bile şok olmuştu 3 yıl oldugunu duyunca..1 haftadır aramadım o bir kez aradı öylesine..hiç ölmüş bitmiş izlenimi vermedim ona arayıp mesaj atıpta ağlamadım....ama içim yanıyor biryere sığamıyorum.uyuyamıyor yemek yiyemiyorum nasıl anlatsam ki bunu çoğunuz yaşamışsınızdır zaten az çok..ben ne yapıcam nasıl unutucam nasıl davransam..hayatımda kimseyi bu kadar sevmedim ben maddi manevi herşeyine katlandım..nelerine katlandım anlatsam 2 günde bitiremem yazmayı..nolur bir akıl verin bana..ayrılmadan 10 gün önce mezun olsam hemen sennle evlenirdim seni kaybetmek istemiyorum diyen adam neden bitirdi..nasıl diner bu acı..

canım seni sevdiğinden ancak sen emin olabilirsin seviyor olarak yorum yaparsam eğer, bir erkek olarak sana güzel bir hayat vermek istiyordur ciddi düşünüyordur ama gel gor ki kendinde iş durumu olarak bu potansiyeli gormuyor hayat şartları ve sevgisi arasında çıkmaza giriyordur biliyorsun erkekler gücünün yetmediği bir sorunla karsilasinca sevdiği kadından kaçmaya çalışıyor direk biz öyle değiliz ama.mücadele ederiz onların psikolojisi çok zayıf...eğer seviyorsan ve sevdiğinden eminsen ona şöyle de böyle ayrıl barış yaparak beni yıpratmaya bizi yıpratmaya hakkın yok senden uzak duracağım okulunu bitirdiğinde gel hala seni seviyor olursam oturup konusuruz de.ve en az 3 4 ay görüşme biliyorum zor ama...sonunda işin şekli belli olur zaten.ama artık iliskiden heyecan alamıyor ve böyle bir arayışı varsa. seni bırakıyor farklı heyecanlar yaşamak istiyor olabilir dönmesi de tekrar güvende olma ihtiyacı dir ama en iyi sen anlarsın bunu.

Son düzenleme:
Bence bunu biraz bahane etmiş. Eğer sizi çok önemsiyo olsaydı o dersleri verirdi.
Benim nişanlım evlilik tarihimizi ertelemeyelim diye 1 sene de 33 ders verdi.
Bazen oldu ki günde 3-4 sınava birden girdi.
Seviyodur belli ki önemsiyodur sizide.
Ama demekki bişeylere yetecek kadar değilmiş..

ilişki uzadıkça ayrılık kaçınılmaz oluyor, herkeste ayrılma hakkını
kullanıyor,

okuyup zaman ayırdıgınız için saolun kızlar..bütün ihtimalleri düşünüyorum ölçüyorum tartıyorum olmuyor..yalan söyleyip arkamdan iş çevircek biri de değil en azından ona eminim..ama dediğiniz gibi bunlar bana da bahane gibi gelmeye başladı..1ayda bu duruma geldik..ne oldugunu anlamadan koptuk bir anda..bana hayatımda bişeyler kötü gidince herkese herşeye karşı duyarsızlaşıyorum dyordu..ailesini bile aramıyor işleri ters gidince..bi yandan da düşünüyorum bu adamla evlensek evi de mi terkedicek en ufak sıkıntıda diye..ama herzaman akılla hareket etmiyoruz işte..dua ediyorum şu acım dinse..başka bşy istemiyorum..ağlamaktan gözlerim ağrıyor evime gidemiyorum ailem anlamasın die arkadaşımda kalıyorum.

canım belkide bahane değildir bizde sevgilimle benzer süreçten geçtik halende geçiyoruz.işi olmadığı için bana iyi bir gelecek vadedemeyecğinin sonunun ne olacağını bilmediğini söylemişti..sonuçta ayrılmıştık çok uzun bir sürede ayrı kaldık bu süreçte üç beş kez telefonla konuştuk sadece şu an da birlikteyiz bana sürekli der sen hep aklımdaydın hep benimleydin atamamıştım seni içimden diye .insan birkere birini sevince kolay sevemiyor gözü kimseyi görmüyor artık.biz yine büyük sorunlar yaşıyoruz sonumuz ne olacak belli değil tek bildiğimiz birbirimizi sevdiğimiz.eğer sizde gerçekten seviyorsanız iki tarafta unutmaz birbirini .zaman gösterir her şeyi eğer sözleri bahanelerden oluşmyrsa ya düzenini kurduğunda ya da canına tak ettiğinde gelir ....hatta hiç beklemediğin anda bile gelebilir .ben bir yıl bekledim artık gelmeyecek dediğim her şeyi yaktıgım attığım anda yeniden başladık ve 6 ay oldu tekrar başlayalı.her şeyin hayırlısı olsun gönlündeki neyse onun için dua et bol bol.Duamdı o benim şimdi gerçek oldu .
Güzel günler sizin olur umarım ,mutlu yaşayın :)

inan sadece sabredip bekliyorum gece uyurken bile onun için dua ederek uyuya kalıyorum..tüm dualarımda o var..bakalım inş hayırlısıyla olur..seninde allah gönlüne göre versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…