• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bittim artik

Benim ikiz kız kardeşlerim de böyleymiş, babam 1 saatlik uyku ile işe gidermiş ve tam 2 yaşına kadar sürdü der annem.. Hiçbir sebep yokken.. Yapmadıkları şey kalmamış, doktor uyusunlar diye ilaç vermiş hiç etkisi bile olmamış. İnşallah sizin o kadar uzun sürmez. Bir de şükredin tek çocuk, ikiz olunca biri uyusa diğeri uyanıyor.

3 aylık bebek ergenlige girmiş gece uyanık gündüz uyuyor. Bebeğim yok ama gündüz uykusunu geceye cevirmeniz gerekir yoksa kendi kendine düzelmez. Bu durum bir günde duzeltilemez. Gündüz mutlaka uyuması gerekiyor zaten siz kademeli olarak uykusunu azaltın her gün bir saat erken uyandirin bu şekilde uykusuz kalır ve gece uyumaya başlar diye düşünüyorum.

Nasil yani kaca kadar uyumuyor
Yani zorla yatiriyorum.okula gidiyor. Yatakta dönüp duruyor. Sabahları tatilde bile erkenden uyanıyor. 9_ 9 30 da uyuyamiyor kitap okuyarak dalmaya çalışıyor. Küçükken de aynı sizinki gibi sabaha kadar uyumazdi.

İlk önce aktardan gidip 1 liralık lavanta çiçeği alıyorsunuz.
Sonra onu bir tulbente koyup yastık kılıfının içine koyuyorsunuz. Bu çok güzel bir uyku çektirir. Belki uykusunu getirmez ama uyku kalitesini artırıp güzelce uyutur.
Ardından uçucu lavanta yağı alıp oda parfümü yapabilirsiniz. Biraz suya koyup yatak odasına birkaç fisfis.
Yaşı büyük olsa melisa-papatya-lavanta karıştır icir derimde daha küçükmüş. Kolay gelsin

Sonra onu bir tulbente koyup yastık kılıfının içine koyuyorsunuz. Bu çok güzel bir uyku çektirir. Belki uykusunu getirmez ama uyku kalitesini artırıp güzelce uyutur.
Ardından uçucu lavanta yağı alıp oda parfümü yapabilirsiniz. Biraz suya koyup yatak odasına birkaç fisfis.
Yaşı büyük olsa melisa-papatya-lavanta karıştır icir derimde daha küçükmüş. Kolay gelsin
Uykuya dalma problemi yasiyoruz hadi hayirlisi lavanta ise yarar umarim sagol

Lavanta: Güzel kokusu ile aromaterapi tedavilerinde kullanılan lavanta uykusuzluk tedavisinde de etkilidir. Lavantanın solunması uykuya geçişi kolaylaştırır ve sakin ruh hali yaratarak uykunun daha kaliteli olmasını sağlar. Lavanta ile çay hazırlayabilir veya sıcak suya bir kaç damla lavanta yağı damlatarak koklayabilirsiniz.
Uykuya dalma problemi yasiyoruz hadi hayirlisi lavanta ise yarar umarim sagol

On
gündüz uyanık tutamıyorum demişsiniz ama ben ısrarla gündüz uyandırmaya çalışın konusunda ısrarlıyım... benim oğlum da öyleydi, zorla uyandırdım... kucağıma al evir çevir agucuk vs derken yarım saat bir saat bile tutabilseniz inanın geceye yavaş yavaş dönecektir... bazı bebekler sesten uyanmaz, kucağına alıp evirip çevirip oynaşmyla uyanır...

gecen gidikladim onda bile uyanmadi sanki bayilmis gibi durtuyorum mincikliyorum bana misin demiyor. Bunun sorumlusu annem ne yazikki. Bebegim yeni doganken gece isigi acik emzirtti gündüz de perdeyi çekti. Ben bebeklerin gece gunduzu karistirabileceklerini bilseydim hic izin vermezdim

Sanırım geceyle gündüzü karıştırmış. Gece yattıgınızda hiçbir ışık açık kalmasın. zamanla alışır umarım....kolaylıklar diliyorum size.

On

gecen gidikladim onda bile uyanmadi sanki bayilmis gibi durtuyorum mincikliyorum bana misin demiyor. Bunun sorumlusu annem ne yazikki. Bebegim yeni doganken gece isigi acik emzirtti gündüz de perdeyi çekti. Ben bebeklerin gece gunduzu karistirabileceklerini bilseydim hic izin vermezdim
Bebeğinizi uyandırmanın yolu ilk kulak memesiyle oynayın, tepki vermiyorsa minik ayaklarını açın ve parmağınızla vurun hızlıca. Sarılıkta uyanmayan bebeklere yapılan şeydir. Doktor hızlı vursanda bişey olmaz ancak böyle uyanır demişti. Sinirler ayak altı ve kulak arkasından geçtiği için uyarılıyorlar..
Allah sağlık versin bebişe sizede sağlam bi psikoloji:KK46::KK49:

Kız ceylin şimdi yeri degilde seni görnce yazmak istedim ne oldu akraban boşandımı kadın.

E="SorryForDeadYou, post: 43463234, member: 447463"]Bebeğinizi uyandırmanın yolu ilk kulak memesiyle oynayın, tepki vermiyorsa minik ayaklarını açın ve parmağınızla vurun hızlıca. Sarılıkta uyanmayan bebeklere yapılan şeydir. Doktor hızlı vursanda bişey olmaz ancak böyle uyanır demişti. Sinirler ayak altı ve kulak arkasından geçtiği için uyarılıyorlar..
Allah sağlık versin bebişe sizede sağlam bi psikoloji:KK46::KK49:[/QUOTE]
Sagol canim amin. Az kaldi siyirmaya suan etrafa bakiyor gozlerini karanlikta bile gorebiliyorum :))

Back
X