- 22 Ekim 2015
- 234
- 340
- 103
- 31
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Ben bu hayata hasretim..
Bende öyle . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu hayata hasretim..
Nasil yani kaca kadar uyumuyorBu arada büyük kızım hala uyumaz 9 yaşında. Sevmiyor uykuyu.
İnşallah vaktinde uyuyup kalkan bebisleriniz olurBende öyle . .
Yani zorla yatiriyorum.okula gidiyor. Yatakta dönüp duruyor. Sabahları tatilde bile erkenden uyanıyor. 9_ 9 30 da uyuyamiyor kitap okuyarak dalmaya çalışıyor. Küçükken de aynı sizinki gibi sabaha kadar uyumazdi.Nasil yani kaca kadar uyumuyor
Ben de !Ben bu hayata hasretim..
Allah yardimcimiz olsun çok zor.Yani zorla yatiriyorum.okula gidiyor. Yatakta dönüp duruyor. Sabahları tatilde bile erkenden uyanıyor. 9_ 9 30 da uyuyamiyor kitap okuyarak dalmaya çalışıyor. Küçükken de aynı sizinki gibi sabaha kadar uyumazdi.
Uykuya dalma problemi yasiyoruz hadi hayirlisi lavanta ise yarar umarim sagolİlk önce aktardan gidip 1 liralık lavanta çiçeği alıyorsunuz.
Sonra onu bir tulbente koyup yastık kılıfının içine koyuyorsunuz. Bu çok güzel bir uyku çektirir. Belki uykusunu getirmez ama uyku kalitesini artırıp güzelce uyutur.
Ardından uçucu lavanta yağı alıp oda parfümü yapabilirsiniz. Biraz suya koyup yatak odasına birkaç fisfis.
Yaşı büyük olsa melisa-papatya-lavanta karıştır icir derimde daha küçükmüş. Kolay gelsin
Uykuya dalma problemi yasiyoruz hadi hayirlisi lavanta ise yarar umarim sagol
gündüz uyanık tutamıyorum demişsiniz ama ben ısrarla gündüz uyandırmaya çalışın konusunda ısrarlıyım... benim oğlum da öyleydi, zorla uyandırdım... kucağıma al evir çevir agucuk vs derken yarım saat bir saat bile tutabilseniz inanın geceye yavaş yavaş dönecektir... bazı bebekler sesten uyanmaz, kucağına alıp evirip çevirip oynaşmyla uyanır...
Bebeğinizi uyandırmanın yolu ilk kulak memesiyle oynayın, tepki vermiyorsa minik ayaklarını açın ve parmağınızla vurun hızlıca. Sarılıkta uyanmayan bebeklere yapılan şeydir. Doktor hızlı vursanda bişey olmaz ancak böyle uyanır demişti. Sinirler ayak altı ve kulak arkasından geçtiği için uyarılıyorlar..On
gecen gidikladim onda bile uyanmadi sanki bayilmis gibi durtuyorum mincikliyorum bana misin demiyor. Bunun sorumlusu annem ne yazikki. Bebegim yeni doganken gece isigi acik emzirtti gündüz de perdeyi çekti. Ben bebeklerin gece gunduzu karistirabileceklerini bilseydim hic izin vermezdim
Kız ceylin şimdi yeri degilde seni görnce yazmak istedim ne oldu akraban boşandımı kadın.İlk önce aktardan gidip 1 liralık lavanta çiçeği alıyorsunuz.
Sonra onu bir tulbente koyup yastık kılıfının içine koyuyorsunuz. Bu çok güzel bir uyku çektirir. Belki uykusunu getirmez ama uyku kalitesini artırıp güzelce uyutur.
Ardından uçucu lavanta yağı alıp oda parfümü yapabilirsiniz. Biraz suya koyup yatak odasına birkaç fisfis.
Yaşı büyük olsa melisa-papatya-lavanta karıştır icir derimde daha küçükmüş. Kolay gelsin