• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bittim kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zamannn

Ziyaretçi
eşimle aramız limoniydi kaç gündür.gece tam yatağa geldi telefonuma bi çağrı geldi kayıtlı olmayanbişrindeen kim budedi tanımıyorum dedim iyi dedi kaydedeyim etti...neyse onumara eski sevgilimindi lanet şeyy nerden estide aradı mahfoldum ya eşim yanlış anlıycak kesin:( ama yemin ederim eşimle sevgili omlaya başaldıktan sonra hiç görüşmedim konuşmadım evlendimi bilmiyor belki anlamdım ama çok zorya eşim çokk ıskan ç offf biakıl ya nolurrr içim hiç rahatdeğil:(

benneyaptımkihangi dagda kurt öldüde eski sevgilin seni ariyorki?

Allaha Allah fisfisfis

Yeni evlisin galiba...

Oy oy....
Bence burada bize nasıl anlattıysan eşine de anlat gitsin.
Anlayacaktır elbette, nihayetinde onca şey yaşamışsınız evlenmişsiniz.
Böyle şeyler saklamaya gizlemeye gelmez, sonradan daha çok başın ağrır.
Benim fikrim bu.

evet yeni evliyim bende analamdım nerden estide aradı bide aradı saat gecnin 1 manyka mı ne ya:( inşallaheşim üsütne düşmezo alyın :(

Oy oy....
Bence burada bize nasıl anlattıysan eşine de anlat gitsin.
Anlayacaktır elbette, nihayetinde onca şey yaşamışsınız evlenmişsiniz.
Böyle şeyler saklamaya gizlemeye gelmez, sonradan daha çok başın ağrır.
Benim fikrim bu.

ne diyim ki eski sevgilim mi? ve eşim eskisevgilim tanıyordu çıkarkenanltmıştım ona herşeyi ve onu çok kıskanıyordu aramzda kötü ya yanlış analmasından çok korkuyorum:(

benneyaptımkihangi dagda kurt öldüde eski sevgilin seni ariyorki?

Allaha Allah fisfisfis

Yeni evlisin galiba...

Bazıları böyle densiz oluyo işte Sultanım.
Benim de eski sevgilim 2 yıl sonra gecenin 2sinde aramıştı böyle allan salaa
Kısa devre yapıyor beyinleri zaman zaman galiba.

eşimle aramız limoniydi kaç gündür.gece tam yatağa geldi telefonuma bi çağrı geldi kayıtlı olmayanbişrindeen kim budedi tanımıyorum dedim iyi dedi kaydedeyim etti...neyse onumara eski sevgilimindi lanet şeyy nerden estide aradı mahfoldum ya eşim yanlış anlıycak kesin:( ama yemin ederim eşimle sevgili omlaya başaldıktan sonra hiç görüşmedim konuşmadım evlendimi bilmiyor belki anlamdım ama çok zorya eşim çokk ıskan ç offf biakıl ya nolurrr içim hiç rahatdeğil:(

bence o köpürmden acikla herseyi, ,,benim evlendigimi bilmiyordur kesin ondan aramistir. hic görüsmedim onunla felan filan de. numarani neden degistirmiyorsun.

Seni özlemiş olmalı,evlendiğini bilmiyordur büyük bir ihtimalle.......................

evet yeni evliyim bende analamdım nerden estide aradı bide aradı saat gecnin 1 manyka mı ne ya:( inşallaheşim üsütne düşmezo alyın :(

Cok basit git bir telefon kulubesine ara onu "Ben evlendim sakin beni bir daha arama yoksa esimle muhatap olursun de" :delphin:

Ve eger gercektende piskopatlik yaparsa esine anlat hemen...birde o görüssün..bak o zaman nasil keser aramayi:kahve:

canim ya niye aradiki.evlendigini biliyomu peki

dengesiz ya..
ne manyaklar var şu memlekette
keşke sizde numarayı değiştirseydınız.yenı bır numara alsaydınız..

Ya işte böyle patavatsız oluyo bazı insanlar ya.
Gecenin köründe ne ararsın... içkili miydi neydi Allah bilir tööbe tööbe..
Kendi telefonuna mı kayıt etti eşin numarayı?
Yani inşallah düşmez üzerine ama aramasa bile bilinmeyen numaralardan öğrenmek isteyebilir.

Bence en iyisi hattını değiştir yada telefonunda engelleme özelliği varsa numarasını engelle
Ama hattı değiştirmek kökten çözüm.....

bence o köpürmden acikla herseyi, ,,benim evlendigimi bilmiyordur kesin ondan aramistir. hic görüsmedim onunla felan filan de. numarani neden degistirmiyorsun.

6yıldır aynı numarayı kulnayorum şimdi değiştirmek isityorum ama eşim daha çok kılanacak çok kötü odlum bütüngece uyuyamadım:(

canim ya niye aradiki.evlendigini biliyomu peki

Hayatim kiskanclikla bir ilgisi yok bunun...kadin olsun erkek olsun eski aski arasa kim olsa hoooppp ne oluyor der...

Ben suan esimi düsündüm:1ninca:...bana öyle bir telefon gelse..yok en iyisi düsünmeyim bile:1shok:

valla durum vahim eşin birde biliyormuş adamı adınıda hatırlarsa yandın
sen ne yap et eşinin kaydettiği numarayı sil öbür adamıda sakın arama evliliğin tehlikeye girer
sen hiç türk filmi seyretmiyormusun bence telefon numaranıda değiştir

hiç korkma bence senin bi suçun yokki..kaldıki numarası telefonunda kayıtlı bile değil görüşmüyorsun etmiyorsun.. burda bize anlattığın gibi eşinede anlat ne kadar kıskanç olursa olsun sana bişey diyecegini sanmıyorum.. başkalarının dengeziliği yüzünden eşinizle aranızın bozulmasına izin verme derim ben

Cok basit git bir telefon kulubesine ara onu "Ben evlendim sakin beni bir daha arama yoksa esimle muhatap olursun de" :delphin:

Ve eger gercektende piskopatlik yaparsa esine anlat hemen...birde o görüssün..bak o zaman nasil keser aramayi:kahve:

aradım saydım zaten özür diledi ama sorun eşim numaranın üsütne giderse yanlış anlar çünkü kompleksli bilen bilir cinsel yönden çok uzağız ve ilişikmiz çok yıprandı pay çıkarır yanlış anlaması korkum

Bencede onun için duaette eşin aramasın o numarayı.......................

Hayatim kiskanclikla bir ilgisi yok bunun...kadin olsun erkek olsun eski aski arasa kim olsa hoooppp ne oluyor der...

Ben suan esimi düsündüm:1ninca:...bana öyle bir telefon gelse..yok en iyisi düsünmeyim bile:1shok:

yok evlendimi bilimyordu. gülsüm sultancım bide benim halimi düşün eşimle sex konusunda hep kavga ediyoruz uzak odluğu için kompleksde vareşimde bide bide eski seviglimi ona anltmştım tee çıkarken kıskanıyordu onu alalm yaaa bittim ben:a015:

Back
X