Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasim birsey sormak istiyorum yanlis anlamasin umarim...
Esin sana karsi neden bu kadar güvensiz? fisfisfis
Tüm gece telefon avucunda uyuyacak kadar bir sebeb yokki ortada.....yani inan benim tuhafima gitti...:uhm:
Yoksa bilip bilmeden süphelimi davranislardami bulunuyorsun?
Bizede bazen sessiz telefonlar vs. vs. gelir fakat ben esime yanlis aradilar dedigim vakit konu kapanmis olur...![]()
yok gayet şeffafım eşim takıntılı işyerlerinde evli bayanalr eşini aldatmasına bi iki kere şahito lunca nem kapar bubenden kaynaklı değil eşimin paranoyaklı gördüğü şahit odluğu şeylerden kaynaklı![]()
kızlar arkadaşın eşi zaten cinsellik yönünden bi güvensizlik yaşıyor,bu güvensizlik herşeyine yansımış işte,kendine güvenini de yok etmiş.arkadaşım sana güvensizlikten deil kendi güveni olmadıı için herşeyden şüphelenir durumda şu an.ama birkere arayan numarayı da aramaz heralde,belkide bidaha arayacakmı diye kayıt etmiştir
Her yorumu okumaya fırsatım olmadı ama bir öneri de benden ;sakın Facebook falan olayına da girme:çok üzgünüm:
bence olayın üzerine düşme...eşin lavobaya falan gittiğinde numaranın bir kaç hanesini değiştir eşin ararsada eski sevgiline ulaşamaz böylecearadan bir kaç ay geçincede bir bahane bul numaranı değiştir rehberdeki herkese yeni numaram diye atarsın huzurunun bozulmasından daha iyidir.ne belli tekrar aramayacağı dimi...ama şimdi konuyu bulandırma derim.sonrada tarife değiştiriyorum bu hattım kalsın şu daha ekonomikmiş gibilerinden yeni numara al...eski sevgilinide arayıp ben evlendim arama falan deme belki iyice hırçınlaşır daha çok yapışır belli olmaz.umursamaz davran gece teli kısıp yat 1,2 ay idare et sonrada değiştir numaranı...