• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bittim kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence anlat saklayıp stres olmaktansa anlatmak en güzeli burda nasıl anlatıysan öyle anlat kendisi bunu ögrenırse daha kötü olur senden duyması en iyisi

Bekarken kullandığın tel. numaranı değiştirmediğini eşin biliyor nasılsa.
Aşırı savunma halinde olman kuşku yaratabilir. Niçin aradığını bilmediğini
söylemekten başka diyecek birşeyin yok. Evlendiğimi bilmiyordur dersin
olur biter. Sağlam durabilirsen eşin sana inanacaktır canım.
Korkacak bişi yapmadığına göre korkmana da gerek yok bence.
Herşey gönlünce olsun tatlım.
a.s.

Arkadasim birsey sormak istiyorum yanlis anlamasin umarim...

Esin sana karsi neden bu kadar güvensiz? fisfisfis
Tüm gece telefon avucunda uyuyacak kadar bir sebeb yokki ortada.....yani inan benim tuhafima gitti...:uhm:

Yoksa bilip bilmeden süphelimi davranislardami bulunuyorsun?
Bizede bazen sessiz telefonlar vs. vs. gelir fakat ben esime yanlis aradilar dedigim vakit konu kapanmis olur...:delphin:

yok gayet şeffafım eşim takıntılı işyerlerinde evli bayanalr eşini aldatmasına bi iki kere şahito lunca nem kapar bubenden kaynaklı değil eşimin paranoyaklı gördüğü şahit odluğu şeylerden kaynaklı:(

iyi düşün iyi olsun inşallah:teselli:
eski sevgilin bi daha aramıcanı söylemiş zaten kii eşinde bi arama daha olmasını bekliyodur araştırmak için
öyle öyle olay kapanır gider

Eşinin hareketi doğru aslında.Benim eşimde aynısını yapardı bu gibi durumda.
Sana ne kadar güvenirse güvensin.Kıskançlık oluyor bir bakıma...............................

yok gayet şeffafım eşim takıntılı işyerlerinde evli bayanalr eşini aldatmasına bi iki kere şahito lunca nem kapar bubenden kaynaklı değil eşimin paranoyaklı gördüğü şahit odluğu şeylerden kaynaklı:(

Anladim canim...vallaha sen icini ferah tut..bir sucun günahin yok nasilolsa...:delphin:

Umarim güzellikle cözülür bu is:teselli:

ayyy hiç karıştırma sakın sen gerçekten bilmiyorsun böyle davran canuım bence... eşin ortaya çıkarırsa yada çıkarmadan önce sen onu ararsan ee o adam da karın beni aradı zaten yanlışlıkla aramıştım derse... güven olmaz bebeğimm böylelerine .. arama bence eşin halletsin sana sölreyince şaşır falan aa de.. sinirlen falan bozul.. bilmiyorumuş yeni öğrenmişsin gibi

anca böle en temiz sıyrılırsın çiçeğim benceee

o zaman o herifi bi daha ara ve eşim seni ararsa
sanırım yanlış oldu özür dilerim demesini tembihle :delphin:

kızlar arkadaşın eşi zaten cinsellik yönünden bi güvensizlik yaşıyor,bu güvensizlik herşeyine yansımış işte,kendine güvenini de yok etmiş.arkadaşım sana güvensizlikten deil kendi güveni olmadıı için herşeyden şüphelenir durumda şu an.ama birkere arayan numarayı da aramaz heralde,belkide bidaha arayacakmı diye kayıt etmiştir

canım çok iyi anlamışsın beni hepinze çokteşekkür ederim tedirginliğmii biraz attıma.s.

bence olayın üzerine düşme...eşin lavobaya falan gittiğinde numaranın bir kaç hanesini değiştir eşin ararsada eski sevgiline ulaşamaz böylece :delphin: aradan bir kaç ay geçincede bir bahane bul numaranı değiştir rehberdeki herkese yeni numaram diye atarsın huzurunun bozulmasından daha iyidir.ne belli tekrar aramayacağı dimi...ama şimdi konuyu bulandırma derim.sonrada tarife değiştiriyorum bu hattım kalsın şu daha ekonomikmiş gibilerinden yeni numara al...eski sevgilinide arayıp ben evlendim arama falan deme belki iyice hırçınlaşır daha çok yapışır belli olmaz.umursamaz davran gece teli kısıp yat 1,2 ay idare et sonrada değiştir numaranı...

Her yorumu okumaya fırsatım olmadı ama bir öneri de benden ;sakın Facebook falan olayına da girme:çok üzgünüm:

Her yorumu okumaya fırsatım olmadı ama bir öneri de benden ;sakın Facebook falan olayına da girme:çok üzgünüm:

facebookla falan hiç işim yok canım merak etme yinede hepinze çok çok teşekkür ederim...

içini ferah tutmaya çalış Allahın izniyle kötü birşey olmaz.
Zaten numarayı tanımadığını söylemişsin eee adamda özür dilemiş evli olduğunu bilmediğini bir daha aramıyağını söylemiş ki bence aramazda.
Kusura bakma biraz amiyane olucak ama eşin fazlaca kılkuyruk olduğu için numarayı kaydetmiş bir daha aynı numara arayacakmı onun derdine düşmüş.
Bır daha aranmazsa eşininde umursayacağını sanmam zira öyle olsa hemen sorup soruştururdu.
oldu ki eşin numaranın o kişiye ait olduğu öğrendi bu durmda sen nerden bileyim numarasını bile hatırlamıyorum.
evli olduğumu bilmiyordur o yüzden aramıştır falan dersin. Eğer eşin bunun üstüne numaranı değiştirmek isterse sakın itiraz etme.
Çok şükür böyle bir kaygım yok ama olsaydı mutlaka numaramı değiştirirdim.
Hatta evliliğimizin ilk zamanları eşim kontörlü hatta geçmemi istemişti dolayısıyle numaramda değişicekti ama ben kabul etmemiştim.
Allah ağzınızın tadını bozmasın..

numaranın bir hanesini degiştirmek akıllıca:)))eşinde anlamaz hem ezberlemiş olamazya:)))

bence de canım sen numaranı değiştir ki tekrar rahatsız etmesin.aksilik ya üst üste gelir.keşke değiştirseydin evlenince.ben de yorumların hepsini okuyamadım tektek.allah yardımcın olsun canım.üzme kendini.

hayatım bişey olmamış gibvi yapp ee madem aramışsında diğerinii evliyim demişsin psikopat değilse oda aramaz zaten
şimdi telaşlı bişeyler yapıptaa yakayı ele vermee tel evde ortalığa bırakkii rahat olduğunu anlasınn ama kulağında tel de olsunn

bence olayın üzerine düşme...eşin lavobaya falan gittiğinde numaranın bir kaç hanesini değiştir eşin ararsada eski sevgiline ulaşamaz böylece :delphin: aradan bir kaç ay geçincede bir bahane bul numaranı değiştir rehberdeki herkese yeni numaram diye atarsın huzurunun bozulmasından daha iyidir.ne belli tekrar aramayacağı dimi...ama şimdi konuyu bulandırma derim.sonrada tarife değiştiriyorum bu hattım kalsın şu daha ekonomikmiş gibilerinden yeni numara al...eski sevgilinide arayıp ben evlendim arama falan deme belki iyice hırçınlaşır daha çok yapışır belli olmaz.umursamaz davran gece teli kısıp yat 1,2 ay idare et sonrada değiştir numaranı...

Bu yorum çok mantıklı olmuş arkadaşım bende sana aynen katılıyorum. olayın üstüne gitmek olayı dahada büyütür. Eşi elbet bir ara telefonu elinden bırakacak rakamlarda oynama yapar. aradığındada eşi farklı kişi çıkar. arayan kişiyi aramak yersiz.

kocana söyleme hemen dur bakalım..
hemen kır at hattını niye bunu evlenmeden önce yapmadın ki..
hattnı değiştirisen bir daha sana ulaşabilir mi peki?

Back
X