Z
zamannn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zamannn
-
Oy oy....
Bence burada bize nasıl anlattıysan eşine de anlat gitsin.
Anlayacaktır elbette, nihayetinde onca şey yaşamışsınız evlenmişsiniz.
Böyle şeyler saklamaya gizlemeye gelmez, sonradan daha çok başın ağrır.
Benim fikrim bu.
benneyaptımkihangi dagda kurt öldüde eski sevgilin seni ariyorki?
Allaha Allah fisfisfis
Yeni evlisin galiba...
eşimle aramız limoniydi kaç gündür.gece tam yatağa geldi telefonuma bi çağrı geldi kayıtlı olmayanbişrindeen kim budedi tanımıyorum dedim iyi dedi kaydedeyim etti...neyse onumara eski sevgilimindi lanet şeyy nerden estide aradı mahfoldum ya eşim yanlış anlıycak kesinama yemin ederim eşimle sevgili omlaya başaldıktan sonra hiç görüşmedim konuşmadım evlendimi bilmiyor belki anlamdım ama çok zorya eşim çokk ıskan ç offf biakıl ya nolurrr içim hiç rahatdeğil
evet yeni evliyim bende analamdım nerden estide aradı bide aradı saat gecnin 1 manyka mı ne yainşallaheşim üsütne düşmezo alyın
evet yeni evliyim bende analamdım nerden estide aradı bide aradı saat gecnin 1 manyka mı ne yainşallaheşim üsütne düşmezo alyın
bence o köpürmden acikla herseyi, ,,benim evlendigimi bilmiyordur kesin ondan aramistir. hic görüsmedim onunla felan filan de. numarani neden degistirmiyorsun.
canim ya niye aradiki.evlendigini biliyomu peki
Cok basit git bir telefon kulubesine ara onu "Ben evlendim sakin beni bir daha arama yoksa esimle muhatap olursun de"
Ve eger gercektende piskopatlik yaparsa esine anlat hemen...birde o görüssün..bak o zaman nasil keser aramayi
Hayatim kiskanclikla bir ilgisi yok bunun...kadin olsun erkek olsun eski aski arasa kim olsa hoooppp ne oluyor der...
Ben suan esimi düsündüm:1ninca:...bana öyle bir telefon gelse..yok en iyisi düsünmeyim bile:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?