Psikolojik tedavi önerebilirim ikna edersen, yada evine, buzdolabının üzerine, işyerine dayının veya alkolden ölen tanıdıklarının resimlerini koysan... etkilenir mi acaba CADIARZU ? Çocuk var mı?
tek şey allah sana bol sabır versin.
ama bu devirde insanlar hayatta kendine değer vermiyorsa sen ona hiç vermeyeceksin. bize konuşmak çok kolay ama hayatının en güzel yıllarını bu adamla yaşabilecek güçte hissediyormusun. bunları sakince düşünüp en doğru kararı yine sen verirsin
ya ibrahim adnan saraçoğlu var ya bu alkol problemi olanlara bir bitki önermişti..ama neydi hatırlamıyorum..onu içen alkolden nefret edermiş...ama amaalesef hatırlamıyorum..sitesinde sor yada bilen arkadaşlar varsa söylesin bir zahmet
saraçoglu... alkolu bırakmak için asma yapragı
Asma yaprağı mucizesine şaht olun. Alkol probleminiz var ise bu yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Üstelik yapması da uygulaması da çok kolay.
Alkol tüm kötülüklerin anasıdır diye bir atasözümüz var. Çok doğru bir söz. Alkol illetinden kurtulmak istayenler için ibrahim saraçoğlu YİNE SEDA SAYANIN 30 NİSAN DAKİ PROGRAMINDA içkiyi bırakmak isteyipte bırakamyanlar içinde
bitkilerle çözümler sunuyor içkiyi bırakmak için işte sihirli formül
*12 tane taze asma yaprağı
*2 bardak su bu suyun içinde asma yapraklarını 6 dakika kadar kaynatın ve haftada 3 defa için. her defasında taze kaynatılıp içilecek .( önceki günden kalan yaprak suyunu içmeyin). bu suyu içen alerde alkole karşı bir tiksinti ve isteksizlik meydana gelecek ve alkolu bırakmaları daha kolay olacaktır.
tsk ederim canım. buna yapılan yorumu okuyunca işe yaramayacağını düşünmüştüm. denerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?