doktorunla konuşup eşine oyun etsenız. gıt doktoruna konuş yenıden başladı bıraz korkuturmusunuz desen. mesela çok agır ve acılı bır tedavıye başlamalıyız sız o sınırdasınız falan desın. 1 ay sonra bakıcaz tekrar ıyıleşme olmazsa agır tedavı şart falan desın belkı korkar.
hıh bak burdan yakala olayı... sevındım tatlım
birşey daha bazı arkadaşlarımız doktora söyle korkutsun demiş, evet bir müddet korkuyorlar ama sonra yine içkiye galip geliyorlar, benim eşime, doktor böyle devam edersen iki sene içinde ölürsün dedi, ve o akşam bizimkisi bir büyük içti şerefine diye, benim sana tavsiyem ilk önce amateme yatırmaya çalış orasının biraz faydası oluyor çıkıncada ortamını değiştir, çünkü arkadaşlarla daha çok kuduruyorlar, ve devamlı psikolojik destek aldır, hem kendin, hem onun için,
Ah keşke o arkadaşlarından kurtulmanın bir yolu olsaydı...CADIARZU
benim eşimde benim isteğimle bıraktı. evlendiğimizde söz vermişti sonrasında arasıra arkadaşlarıyla içti şimdi içi bile istemiyor. sıra sigaraya geldi ama dertler bitsin onuda bırakıcam diye söz verdi. eşin iradeli bir kişi değil demekki. ilk önce o arkadaşlaırndan soyutlaman gerekiyor. kavgayla değil tabiki konuşarak anlatarak. allah eşini ıslah etsin sanada bol bol sabır versin cnm.
Ya sen hiç psikoloğa gitmeyi teklif ettin mi de gitmeyeceğini biliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?