- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi hayallperestt
bende hepinizden korktum kaynana ile elti aynı
sende lafçı
Bana lafçı diyenler hiçbiriniz biriyle biri sana bunu dedi diye konuşmuyorsunuz haklısınız o yüzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hepinizden korktum kaynana ile elti aynı
sende lafçı
Ben Sizide hatalı buluyorum.kayınvalidenize yaranmak adına laf taşımışsınız .çok ayıp bu arada eşinizin yengesine bağırmasıda bana yanlış geldi.Kocaman kadınlar oturup konuşamıyor kardeşlerin arasını açıyorsunuz.
kvalidene "haberi olsun " diye söylediklerin dedikodunun kralı.
Bu kılıfa ne sen inanırsın ne de biz.
neyinden haberi olacak ki?Burdaki kimseye kılıf inandırmak zorunda değilim sadece olan bir olayı yazdım.
neyinden haberi olacak ki?
Yani dedikodu gurubuna girmiyor mu sahiden bu?
Kışkırtmadın mı bunu söyleyince?
Senin için dışın birse o zaman kıza deseydin aynılarını: arkadan konuşacağına git kendilerine sor diye.Benim agzımdan neden laf almaya çalışıyor bunun kötü bir yanı yok mu çok rahatsızsan bunlar git kendilerine sor kardeşim. Hayır bide şahsen ben yakın olmadıgım kimseye gidipte dert yanmam öle böle diye. Görmek isteyen görür napmaya çalıştıgını agzımdan laf almaya calısarak. Haberi olsun kendini ona göre ayarlasın yanlarına gelip canım cicim yapıyorsa arkasından da konusmayacak. Benim en azından içim dışım bir.
Burdaki kimseye kılıf inandırmak zorunda değilim sadece olan bir olayı yazdım.
Merhaba kızlar,
Benim sözüm olacağı zamanlar eltim sözlüydü kaynımla. Bana mesaj attı öner ailesine dikkat et babanın yanında ağzından kötü bişey kaçırmasınlar falan. Öner ailesi hitabı kelimesinde iyi bişey olduğunu hiç zannetmiyorum
Birgün eltime gitmiştik eşimle. Benim ağzımdan laf almaya çalışıyordu. İşte kaynanamlar düğünden sonra 1 bileziğimi geri aldılar. 2 gün sonra kaynanam ve görümcemin boynunda kolye gördüm falan. Torunlarına hala bişey takmadılar benim ailem şunu taktı bunu takti diye. Bekliyo ki haklarında kötü bişey diyim ama yorumsuz davrandım. Dedim bizde yeni evlendik sıkışıktırlar ondan çocuguba bişey takmamıştır. Yoksa annem torununa bişey takmadan durmaz diye falan bu böyle geçti gitti.
Bunları ben kaynanama baya bi düşündükten sonra anlattım böyle böyle haberin olsun diye..
Bayramın ilk günü görümcem bizde kalacaktı aramız iyidir. Biz sabah kaynanamla bayramlaştık. Akşamda ikinci defa gittik kayınpederimle eltim ve kaynımı görmek için. Biz onları görmeye gidiyoruz ikinci onun yaptıgına bakın ya. Nese gittik konusuyoruz kalkıcaz falan e nuray sen bu evin gelini değilmisin neden oturmuyorsun falan diye gözlerini açarak sesli konusmaya basladı. Bende cansu zaten sizin için geldik ikinci defa ne demek istiyosun gördük evimize gidicez dedim. Sonra bu baya konustu. Bende fazla cevap vermedim hani aile ortamında kotu olan ben olmım diye. Eşimde benim konusmadıgımı gorunce cansuya bagırdı. Sen benim eşime gelinliği ögretemezsin ikinizde gelinsiniz ne nuray sana ne sen nuraya bu şekilde konusamazsın falan diye. Eltim hemen velveleye verdi gitti kaynımı aradı kardeşin böyle böyle konustu bana diye eminim ki eşim 5 dediyse o 10 anlattı. Resmen 2 kardeşi birbirine düşürdü eşim çıldırmıs durumdaydı kaynanamla kayınpederim zor tuttular..
Ve sonra bayramın 3.günü gittiğimde kaynanam nuray cansu bütün dediklerini inkar etti diye resmen beni yalancı durumuna düşürdü. En çokta buna sinir oldum. Ben böyle insandan korkarım yapmadıgımı yaptı diye gösterip insanları inandırır..
Sizce nasıl davranayım eltime ?
Sen böyle böyle demişsin gibilerinden söylemiş sorma değil ben sanki seni bilmiyormuyum gibi
soğuk ve alabildiğince uzak davran bence .. selamı ver merhabaya kalma derler ya o hesap mecburi konuşmalar hariç muhattap olma
eşinle aranı bozma bos yere .,
kendi rahatına bak hep eşinin yanında ol
adalet çaktırmadan yerini bulmuş gibi.Eltinin laflarını kaynanaya iletmen hoş olmamış.
Bir yerde karşılığını almışsın...