• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle insandan korkarım arkadaş..

Bence sen asil kaynayana guvenme bir daha. Sen bin kere dusunup onun iyiligi için anlatmissin o hemen arkandan eltine yetistirmis. Sen laf tasiyan olmussun. Bu durumdan sonra eltinden de kork. O da acigini aramak için can atiyor olacak. Ki zaten siz bayramda gittiginizdeki o garip davranislari da sana kızgın oldugunu gosteriyor. Bence laf tasidin simdi korktun konu acilacak diye ve kaciyorsun gibi imada bulunmaya calismis orda. Bir de asil ortaligi karistiran bence sen olmussun. Sen neden gidip anlatiyorsun ki bak olan sana olmus. Halbuki ne guzel orda kayinvalideni korumussun dedikoduya ortak olmamissin. O cizgide ilerlemeliydin.

Yalnız kavga olduktan sonra öğrendi söylediklerinin kaynanamın bildiğinin. Öncesinde kızgın olcak bişeyi yok sadece çekememezlik var. Biz görümcemle çok iyiyiz onlar iyi değiL. Bende görümceme onun gibi davransam haklı olarak banada iyi olmaz hersey karsılıklı

Yok demiyorum kocanızın Soyadı Öner değilse belli ki var, ama neyin göndermesi onu anlamadım, Mesela Ziyagil filan gibi popüler kültür referansı mı?

Kocamın soyadı öner bir popüler kültür referansı falan değil. Bence o şekilde konumsası iğneleyici öner ailesi demesi

profilinde öğrenci ve evli yazdığına göre yeni evlisin eltin senden büyük yani kocan abisinin hanımına bağırdı öyle mi gözümde canlanan sahnelere aklınız ermez valla bu ne saygısızlık..

profilinde öğrenci ve evli yazdığına göre yeni evlisin eltin senden büyük yani kocan abisinin hanımına bağırdı öyle mi gözümde canlanan sahnelere aklınız ermez valla bu ne saygısızlık..

Eltim benden 1 yaş büyük. Ve bu bana bagırmasını gözlerinin açarak vede sen bu evını gelini değil misini demesini gerektiriyorsa ona bagırılmasındada bişey yok. bız adam gıbı onları gormeye gıttık o kasındı. Ögerenci değilim. 4 aylık evliyim. bu yasa basa bakmıyo ama malesef ben burda ne solersem solıyım tanıma sansınız olsaydı eltimi ozaman tersini sölerdiniz nese tanıma sansınız olmucagna gore bosuna nefesımı tuketmiyim.

Eltim benden 1 yaş büyük. Ve bu bana bagırmasını gözlerinin açarak vede sen bu evını gelini değil misini demesini gerektiriyorsa ona bagırılmasındada bişey yok. bız adam gıbı onları gormeye gıttık o kasındı.
o cümleyi söyleyene kadar ne oldu mrykrkmz arkadaşım gerçekten merak ediyorum senin aleyhinde atladığın bir şeylerin varlığı %100...sen sessiz kuzu kuzu oturup tam kalkacağın sıra gözlerini belertip bağırması normal bir insanın yapabileceği bir şey değil her iki durumda da sesimi çıkarmam çatlaksa deliyle deli olunmaz derim öbür türlü zaten suçlu benimdir yani..

o cümleyi söyleyene kadar ne oldu mrykrkmz arkadaşım gerçekten merak ediyorum senin aleyhinde atladığın bir şeylerin varlığı %100...sen sessiz kuzu kuzu oturup tam kalkacağın sıra gözlerini belertip bağırması normal bir insanın yapabileceği bir şey değil her iki durumda da sesimi çıkarmam çatlaksa deliyle deli olunmaz derim öbür türlü zaten suçlu benimdir yani..

Benim dediğim tek şey cansu sizin için geldik nedemek istiyorsun gördük gidiyoruz. cansu hanım hala devam edince bende cevap vermeyınce uzamasın diye eşim basladı cunku cansu hala bagırıyodu bişey yapıyormusuz gibi yok öle yok böyle içine oturuyormus bizim görümcemle iyi olmamız arkadasım sende ıyı davran kıza sende iyi ol. Biz kalkıcaz dedik diye yaptı bunları sanki çok meraklıydıda bana.

Benim dediğim tek şey cansu sizin için geldik nedemek istiyorsun gördük gidiyoruz. cansu hanım hala devam edince bende cevap vermeyınce uzamasın diye eşim basladı cunku cansu hala bagırıyodu bişey yapıyormusuz gibi yok öle yok böyle içine oturuyormus bizim görümcemle iyi olmamız arkadasım sende ıyı davran kıza sende iyi ol. Biz kalkıcaz dedik diye yaptı bunları sanki çok meraklıydıda bana.
yalnız inşallah anlattığın kişi ve kurum isimleri tamamen hayal ürünüdür zira baya baya eltinizin adını soyadını verdiniz burdan..biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim kendiside buranın bir üyesi olabilir ..şimdi kafamın içinde deli yankılar cansu öner kimdir diye..yine de olayın içinde olmamamıza rağmen siz yaptığınız yanlışı biliyorsunuz artık yani bir daha iki kişinin konuştuğu şeyin orada kalması gerektiğini öğrendiğinizi düşünüyorum..Laf taşıyanı (kitaplarda fitne diye geçer)Allah sevmez ki kulun sevmesine imkan olsun..ne olursa olsun seviyesi bozuk olan eltinizse o seviyeye düşmeyecektiniz..kocanıza da kızın kadınların işine bir daha asla burnunu sokmasın,erkek yerini bilsin...o ailede herkes yerini bilsin..biliyorsunuzdur bazen susmak en güzel cevaptır bir erdemdir.

Bence sizin elektriğiniz uyuşmamış eltinizle, kadın kocasının ailesini pek benimseyememiş belli ki ama sizin buna alınmanız ilginç bana göre.

Hayır ben alınmadım zaten benden laf almaya çalışıyor hep beklıyo ki onaylıyım dediklerini haklarında kötü konusıyım. Benimle iyi kötü muhattap olmasın geldiğinde merhaba h.geldin giderken güle güle ben bundan fazlasını ıstemıyorum oda beni sevmıyor biliyorum ama neden bu sekılde konusmaya calısıyor hep

Back
X