- 13 Temmuz 2021
- 150
- 46
- 13
- 29
- Konu Sahibi didemarslan
-
Kendimden sıkılıp ben neyin içindeyim diyorum sanki biraz abartıyorumBunlar hep hormonlar
Ben ikizlere hamileyim, iki katını yaşıyorumKendimden sıkılıp ben neyin içindeyim diyorum sanki biraz abartıyorumsizde yaşıyor musunuz ?
Ama İnan yapmak istemiyorum elimden gelmiyor kendi kendine oluyor durduramıyorum bu eşimi de yoruyor mutsuz ediyor farkındayım ama gerçekten şımarıklık değilBen de hamileyim aynı şeyleri yaşamadığım için bana şımarıklık geliyo.
Yaaaa kıyamamBen ikizlere hamileyim, iki katını yaşıyorumMesela kıskanç biri değilimdir, eşimi kıskanmam güvenirim.
Şimdi yolda yürürken mini etekli birini görsem sanki eşim bakacakmış gibi endişeleniyorum.
Henüz çok kilo almadım ona rağmen kendimi bi çirkin hissediyorum. -ki tedaviyle hamile kaldım, anneliği ne kadar istediğimi anlatmama gerek yok-
Bu süreçte libidom çok arttı mesela, eskisi gibi pozisyondan pozisyona rahat geçemiyoruz buna üzülüyorum mesela. Hep hormonlar
Siz kaç haftalık hamilesinizBen de hamileyim aynı şeyleri yaşamadığım için bana şımarıklık geliyo.
Bulantılar başlamadı mı? Benim 6 haftalikken basladı ilk 3 ay yattım ha bire kimseye zararım olmadı.Ama İnan yapmak istemiyorum elimden gelmiyor kendi kendine oluyor durduramıyorum bu eşimi de yoruyor mutsuz ediyor farkındayım ama gerçekten şımarıklık değil
Bende bilmiyorum demek ki hormondan değil tamamen benim saçma salak psikolojim6 hafta da ne hormonu
15-20 haftalık olunca ne yapacaksın sen
21. Haftadayım canım.Siz kaç haftalık hamilesiniz
Arada kasık ağrısı bazen halsizlik başka hiç bir belirti yokBulantılar başlamadı mı? Benim 6 haftalikken basladı ilk 3 ay yattım ha bire kimseye zararım olmadı.Düşüncelerini eşinin üzerinden al. Bi kaç bebek bakımı kitabı okumakla başla bebeğine daha iyi hazırlanabilmeye odaklan. Çabucak geçer umarım.
Hcg hızla tırmanıp 9 10. Haftada zirve yapıyo sonra düşüşe geçiyor 12 14e kadar. En afallatan hormon da bu. 15. 20. Haftalarda hangi hormondan korkmalıyız?6 hafta da ne hormonu
15-20 haftalık olunca ne yapacaksın sen
Hormonlar çok etkiler ama şuan gerçekten çok küçük bence psikolojik bir durumBende bilmiyorum demek ki hormondan değil tamamen benim saçma salak psikolojim
Aman bulantı da olmaz inşallah benim 5.5 6 iken başladı fenaydı.Arada kasık ağrısı bazen halsizlik başka hiç bir belirti yokcok teşekkür ederim umarım sizde saglıkla kucağınıza alın inşallah
Benim hamileliğim üzerinden yıllar geçtiği için değerleri falan hiç bilmiyorum ama bana erken geldi.Hcg hızla tırmanıp 9 10. Haftada zirve yapıyo sonra düşüşe geçiyor 12 14e kadar. En afallatan hormon da bu. 15. 20. Haftalarda hangi hormondan korkmalıyız?
İşte bende anlamadımEsiniz dönerken neden dönüyorsunuz anlamadim, neden esinizle gittiginizi de anlamadim.
ama somurtkanlik vs hep hormonlar :) olur öyle
Bitti mi bari şimdi kıyamamAman bulantı da olmaz inşallah benim 5.5 6 iken başladı fenaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?