- 13 Ocak 2020
- 46.365
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.696
- 598
- 33
- Konu Sahibi didemarslan
-
Değerler değil hormonun ismini biliyorsan diye sordum canım. Çünkü zaten. 2. Trimester hamileliğin balayı diyolar bu dönemde hormonlardan çeken duymadım.Benim hamileliğim üzerinden yıllar geçtiği için değerleri falan hiç bilmiyorum ama bana erken geldi.
Öyle mi yani normal mi bu 3 gün önce 198 çıktıHcg hızla tırmanıp 9 10. Haftada zirve yapıyo sonra düşüşe geçiyor 12 14e kadar. En afallatan hormon da bu. 15. 20. Haftalarda hangi hormondan korkmalıyız?
Çok az hala kaldı. Bulantı hapına devam ediyorum.Bitti mi bari şimdi kıyamam
Öyle mi yani normal mi bu 3 gün önce oHcg hızla tırmanıp 9 10. Haftada zirve yapıyo sonra düşüşe geçiyor 12 14e kadar. En afallatan hormon da bu. 15. 20. Haftalarda hangi hormondan korkmalıyız?
sanırım şeye de girmiş olabilirim ben hamileyim her şey benim etrafımda dönsünHormonlar çok etkiler ama şuan gerçekten çok küçük bence psikolojik bir durum
Bende hamileyken inanılmaz haldeydim
Ama 15.haftadan sonra hormonlar kendini çok gösteriyor.
Çok yeniymiş ya. Sen son adete göre hesaplama kese görününce doktor sana söyler haftanı 4.5 5 haftalıkken görünüyo kese. Şimdilik hiç bir şey hissetmemen normal kasık ağrısi dışında 10 güne başlar başlayacaksa gerçek olaylar.Öyle mi yani normal mi bu 3 gün önce 198 çıktı
İşte bende anlamadımoraya gitmek istedim eşim beni götürdü bende onunla gittim o tekrar işe gidecekti bende tekrar seninle eve döneyim bari dedim bir an 5 dk içinde ordan sıkıldım durmak istemedim gitmek isteyende bendim
Cok az Demir ve kan düşük ama ona da ilaç vermedi sadece folik asit kullanıyorum yediklerinle dengele dedi o kadarvitaminlerinize baktirdiniz mi b12 eksikligi ozellikle depresyon belirtileri verebiliyor.
tabi hamile olunca bebek de annenin depolarini kullanmaya basladigi icin takviye kullanmaniz sart
Daha bu fragman gibi olduÇok yeniymiş ya. Sen son adete göre hesaplama kese görününce doktor sana söyler haftanı 4.5 5 haftalıkken görünüyo kese. Şimdilik hiç bir şey hissetmemen normal kasık ağrısi dışında 10 güne başlar başlayacaksa gerçek olaylar.
Şu an olayın heyecanı ve şımarıklığı bak kabul et daha hormon mormon yok vücudunda 2 hafta sonra bana rapor verirsin.Daha bu fragman gibi oldu
oyleyse bence kendini biraz dengelemeye calis cunku 9 ay boyle gecmez.Cok az Demir ve kan düşük ama ona da ilaç vermedi sadece folik asit kullanıyorum yediklerinle dengele dedi o kadar
sanırım şeye de girmiş olabilirim ben hamileyim her şey benim etrafımda dönsünSanki tek çocuk bende var
Cooook haklısınız 9 ay çekilir mioyleyse bence kendini biraz dengelemeye calis cunku 9 ay boyle gecmez.
cocuk dogunca bir sure esle de ipler gerilebiliyor.
bastan aranizda gerginlik olmasin
siz onu 10 ay yapin 40 dolunca tam 10 ay oluyor.Cooook haklısınız 9 ay çekilir mi
Ayyy yok yok öyle değil ben sadece eşimi baz alarak konuşuyorumAyy nolur bu moda girmeyin
Toplu tasimada oturuyordum, son kontroller artik dogum baya yakindi.
Bi genc kadin geldi bana yer verir misiniz hamileyim dedi, annesi oldugunu tahmin ettigim kadin da diyor ki kizim bi yer verir misin, hamile kadin ayakta kalmasin zaten burasi hasta engelli ve hamilelelere ayrilmis alan.
Kizin gobegi falan hic yok.
Ben dogurdum dogurucam.
Ama dunyayi o kadar kendi etraflarinda goruyorlar ki bi o kadin hamileymis gibi, benim koca göbegi farketmediler bile.
Cok somurtuyorum cok amin inşallah teşekkür ederimsiz onu 10 ay yapin 40 dolunca tam 10 ay oluyor.
neyse ki farkindasiniz dozunu abartmadan şimariklik hakkiniz bence.
allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Apartmandan girip merdivene yönelince “Hamile olabilirim, asansörün düğmesine basabilir misin benim yerime?” lafını duydu bu kulaklar geçen kışAyy nolur bu moda girmeyin
Toplu tasimada oturuyordum, son kontroller artik dogum baya yakindi.
Bi genc kadin geldi bana yer verir misiniz hamileyim dedi, annesi oldugunu tahmin ettigim kadin da diyor ki kizim bi yer verir misin, hamile kadin ayakta kalmasin zaten burasi hasta engelli ve hamilelelere ayrilmis alan.
Kizin gobegi falan hic yok.
Ben dogurdum dogurucam.
Ama dunyayi o kadar kendi etraflarinda goruyorlar ki bi o kadin hamileymis gibi, benim koca göbegi farketmediler bile.
Tövbe estağfirullaaahhh e bana şükürApartmandan girip merdivene yönelince “Hamile olabilirim, asansörün düğmesine basabilir misin benim yerime?” lafını duydu bu kulaklar geçen kışHasbam düğmeye basmayıp, asansörle 10. kata çıkınca covidden korunacağını düşündü zaar
Ne zor süreçmiş gerçektenMerhabalar,
İlk 3 aylık dönemde vücudun ve bünyenin alışma süreci olduğu için aksi, sinirli ve mutsuz hissetmek vs normalmiş aslında. Ben de benzerlerini yaşamıştım. Özellikle eşime aşırı tepki verdiğim zamanlar olmuştu. Geçiyor, merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?