Ben böyle ne yapacağımm…

Benim hamileliğim üzerinden yıllar geçtiği için değerleri falan hiç bilmiyorum ama bana erken geldi.
Değerler değil hormonun ismini biliyorsan diye sordum canım. Çünkü zaten. 2. Trimester hamileliğin balayı diyolar bu dönemde hormonlardan çeken duymadım.

vitaminlerinize baktirdiniz mi b12 eksikligi ozellikle depresyon belirtileri verebiliyor.
tabi hamile olunca bebek de annenin depolarini kullanmaya basladigi icin takviye kullanmaniz sart

Hcg hızla tırmanıp 9 10. Haftada zirve yapıyo sonra düşüşe geçiyor 12 14e kadar. En afallatan hormon da bu. 15. 20. Haftalarda hangi hormondan korkmalıyız?
Öyle mi yani normal mi bu 3 gün önce 198 çıktı

Hcg hızla tırmanıp 9 10. Haftada zirve yapıyo sonra düşüşe geçiyor 12 14e kadar. En afallatan hormon da bu. 15. 20. Haftalarda hangi hormondan korkmalıyız?
Öyle mi yani normal mi bu 3 gün önce o
Hormonlar çok etkiler ama şuan gerçekten çok küçük bence psikolojik bir durum
Bende hamileyken inanılmaz haldeydim
Ama 15.haftadan sonra hormonlar kendini çok gösteriyor.
sanırım şeye de girmiş olabilirim ben hamileyim her şey benim etrafımda dönsün Sanki tek çocuk bende var

Öyle mi yani normal mi bu 3 gün önce 198 çıktı
Çok yeniymiş ya. Sen son adete göre hesaplama kese görününce doktor sana söyler haftanı 4.5 5 haftalıkken görünüyo kese. Şimdilik hiç bir şey hissetmemen normal kasık ağrısi dışında 10 güne başlar başlayacaksa gerçek olaylar.

Olur öyle :)

Ani degisimler...
Yukselmeler dususler...

vitaminlerinize baktirdiniz mi b12 eksikligi ozellikle depresyon belirtileri verebiliyor.
tabi hamile olunca bebek de annenin depolarini kullanmaya basladigi icin takviye kullanmaniz sart
Cok az Demir ve kan düşük ama ona da ilaç vermedi sadece folik asit kullanıyorum yediklerinle dengele dedi o kadar

Daha bu fragman gibi oldu

Cok az Demir ve kan düşük ama ona da ilaç vermedi sadece folik asit kullanıyorum yediklerinle dengele dedi o kadar
oyleyse bence kendini biraz dengelemeye calis cunku 9 ay boyle gecmez.
cocuk dogunca bir sure esle de ipler gerilebiliyor.
bastan aranizda gerginlik olmasin

sanırım şeye de girmiş olabilirim ben hamileyim her şey benim etrafımda dönsün Sanki tek çocuk bende var

Ayy nolur bu moda girmeyin

Toplu tasimada oturuyordum, son kontroller artik dogum baya yakindi.

Bi genc kadin geldi bana yer verir misiniz hamileyim dedi, annesi oldugunu tahmin ettigim kadin da diyor ki kizim bi yer verir misin, hamile kadin ayakta kalmasin zaten burasi hasta engelli ve hamilelelere ayrilmis alan.
Kizin gobegi falan hic yok.
Ben dogurdum dogurucam.
Ama dunyayi o kadar kendi etraflarinda goruyorlar ki bi o kadin hamileymis gibi, benim koca göbegi farketmediler bile.

Ayyy yok yok öyle değil ben sadece eşimi baz alarak konuşuyorum ama oda öküz hamile olduğumu öğrendik ertesi gün kan vermeye gidicez tekrar uyanmış hazırlanıyor ben gidiyorum diyor kapıda e ben sen nereye diyor bende bozuluyorum normal de de bebek yokken çocuk görünce biz ertelesek mi diye dalga geçerdik korunsak mı diye gülüşür geçerdik şimdi de yine dalga işe çocuğu geri mi göndersek sen böyle alıngan olacaksan hep dedi e gelmiş çocuk karnımda geri mi göndersek ne bunlara şey yapıyorum … birde ev de tek cok sıkılıyorum o kadar

Apartmandan girip merdivene yönelince “Hamile olabilirim, asansörün düğmesine basabilir misin benim yerime?” lafını duydu bu kulaklar geçen kış Hasbam düğmeye basmayıp, asansörle 10. kata çıkınca covidden korunacağını düşündü zaar

Tövbe estağfirullaaahhh e bana şükür

Merhabalar,
İlk 3 aylık dönemde vücudun ve bünyenin alışma süreci olduğu için aksi, sinirli ve mutsuz hissetmek vs normalmiş aslında. Ben de benzerlerini yaşamıştım. Özellikle eşime aşırı tepki verdiğim zamanlar olmuştu. Geçiyor, merak etme.

Ne zor süreçmiş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…