- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Whattsapp durum gizlilik ayarları diye bırsey var biliyorsunuz. Ben abim, eşi ,ve bazı kişiler görmesin diye ayarlamıştım.
Nereden bileyim böyle sorun olacağını. Bugun onlarla hep beraberdk yengesi kızıma elbıse vs almş sağolsun vs.
Ben bu sabah resm paylaşmıştım. Dedigim gibi sadece annem ve birkaç kişi görebilsin diye ayarlamıstım. Sırf "kişilerim" yapsam fotoğrafı benden izinsiz paylaşanlar var teyzem mesela.
Ben eğer "annem görebilsin" die ayarlamasaydım annem göremeyince dolayısıyla abime söyleyemeyeckti. Sorun da çıkmazdı. Sonucta annemin evi ayrı abimn evi ayrı.
Bu gece bz kendi evimize döndük. ( Eğer orda kalsaydık sorun olmazdı yüzyüze konuşurduk hallederdk)
Annem whattsp da gezinirken durumuma bakmıs onlara da söylemiş Sevgicicegm resim paylaşmıs bakın demiş.
Abimle eşi bakmıslar görememişler.
Upuzun mesaj yazmıs yenge bana. Annem de yazdı biz eve gelnce. Annem aradı sonra. Yenge ağlıyor bzden neden saklıyorsun diyor.
Ben ağlamasına üzüldüğümü belirttim gercekten de üzüldüm bu gece uyuyamam dedm.
Abim diyor uyku haram olsun sana vs.
Ben özürdilerim dikkat etmedim dedim.
Öyle işaretlemişim dedim.
Bundan sonra kızına birşey almayız sana destek olmayız kapımızı çalma vs dedi ler.
Bundan önce kızıma aldıkları yaptıkları şeyleri haram ederler mi???
Öyle bir potansiyel var.
Şuan beni whatsapptan engellediler
LÜTFEN bana kızmayın hata yaptım evt ama bilemedm abmle yengemi işaretlememliydim
Ben gerçekten böyle olcagnı düşünemedim. Kendimi nasıl affettiricem???
Nereden bileyim böyle sorun olacağını. Bugun onlarla hep beraberdk yengesi kızıma elbıse vs almş sağolsun vs.
Ben bu sabah resm paylaşmıştım. Dedigim gibi sadece annem ve birkaç kişi görebilsin diye ayarlamıstım. Sırf "kişilerim" yapsam fotoğrafı benden izinsiz paylaşanlar var teyzem mesela.
Ben eğer "annem görebilsin" die ayarlamasaydım annem göremeyince dolayısıyla abime söyleyemeyeckti. Sorun da çıkmazdı. Sonucta annemin evi ayrı abimn evi ayrı.
Bu gece bz kendi evimize döndük. ( Eğer orda kalsaydık sorun olmazdı yüzyüze konuşurduk hallederdk)
Annem whattsp da gezinirken durumuma bakmıs onlara da söylemiş Sevgicicegm resim paylaşmıs bakın demiş.
Abimle eşi bakmıslar görememişler.
Upuzun mesaj yazmıs yenge bana. Annem de yazdı biz eve gelnce. Annem aradı sonra. Yenge ağlıyor bzden neden saklıyorsun diyor.
Ben ağlamasına üzüldüğümü belirttim gercekten de üzüldüm bu gece uyuyamam dedm.
Abim diyor uyku haram olsun sana vs.
Ben özürdilerim dikkat etmedim dedim.
Öyle işaretlemişim dedim.
Bundan sonra kızına birşey almayız sana destek olmayız kapımızı çalma vs dedi ler.
Bundan önce kızıma aldıkları yaptıkları şeyleri haram ederler mi???
Öyle bir potansiyel var.
Şuan beni whatsapptan engellediler

LÜTFEN bana kızmayın hata yaptım evt ama bilemedm abmle yengemi işaretlememliydim
Ben gerçekten böyle olcagnı düşünemedim. Kendimi nasıl affettiricem???