• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

Ben az önce baktırdım.Parasını da bakımdan hemen sonra yatırdım. 50 tl...Şuandaki ilişkimdeki kişiden bir cacık olmayacağını söyledi.Anlık ilişkiler peşindeymiş ve kendi kendine bana dönmeyeceğini bağlama işlemi yapılması gerektiğini bunu da kendisinin yapmadığını bir hocaya yaptırdığını fiyatının 350 tl olduğunu söyledi.6 aydan İstanbul'a yakın bir yerlere taşınacağımı söyledi ki düşünüyorum tayinimi şuan Edirnedeyim.Bir yarışmaya katılacağımı ve kendimi göstereceğimi söyledi hemen akabinde.Ayrıca ünlü bir spiker olacağımı tv8 gibi bir kanalda boy göstereceğimi- 2 yıl 8 ay sonra-söyledi.Burnumu yaptırdığımı bildi sadece genel olarak revize yeniden ameliyat olacağımı söyledi.Hatta doktoru birebir tarif etti kafası hafif kel işinde uzman yeri köşe başında ve İstanbulda.Bunu bildi ama diğerleri konusunda şüpheliyim bekleyelim göreceğiz. Cihangir de oturan ünlü içinde a,s,g harfleri bulunan isminin bir oyuncuyla uzun soluklu bir aşk yaşayacağımı söyledi.Bu kişi kumral,ela gözlü boyu benden az kısaymış ve doğu kökenliymiş bir tarafı.Kim olabilir şaşkına bağladım.
Bağlama işinne olayına girmeyi düşünüyorum bilemedim.Yani Gamze hanıma güvensem bile hocaya nasıl güveneceğim 350 tl çok para havaya gitsin istemem.Gamze hanıma sordum bu işten sonuç alan var mı diye bakalım yanıtını bekliyorum.

Teşekkür ederim size de iyi bayramlar :) Baktırdım bildiği çok şey oldu eski ilişkimle alakalı fakat öyle şeyler söyledi ki hala doğru mudur diye düşünüyorum. Bugüne kadar çok kişiye fal baktırdım ama inan ki baktır ya da baktırma diyemiyorum. Özel mesaj hakkım olsa anlatırım neler dediğini ama :(

Aynen ben de kimseye baktır ya da baktırma diyemiyorum.Değişik evet çıkarsa da yazacağım ayrıca...2-6 aydan belli olur çıkıp çıkmayacağı :) 2 yıl 8 ay sonraya çıkarsa zaten ekranlardan görürsünüz:) Her şeyin en güzelini Allah bilir.Bunu bilin ve söyleyin zevkine baktırın değişik...

canım ben o sitede baktırdım bi çok kişiye pembe tabloyla geri gönderiyorlar seni.. nehir demirel mevcut durumunu anlatıyor gelecek için dedikleri çıkmadı,ece gülen gelecekle ilgili dediği 1 şey var aralık ayı içinde olursa yazarım çok pembe tablo çizmez,ışık şafak vasat herşey ok güzel olucak yazıp gönderiyor,neşe özışık güzel baktı kız edebiyat yapmıyor olayları anlatıyor dediği bir şeyi yaşadım. birde son baktırdığım ata diyar diye birisi var dedikleri gerçekten baya tutarlıydı gelecek için dedikleri çıkarsa mutlaka yazacağım ..ayrıca sesli fal bakıyor bu dahada güzel birşey diğerleri gibi yazılı değil.emir adalıyı çok merak ediyorum o sitede ama bir türlü baktırma fırsatım olmadı yakalayamıyorum :(

Ne zaman baktırdın sen canım Gamze Hanım'a?

Son düzenleme:
bende 6 ay önce baktırmıştım tam anlamıyla beni şoke etmişti söylediği herşey ama herşey çıkmıştı..bende bütün arkadaşlarıma vs söyledim dilimden düşürmüyodum bu hanımı fakat beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı geçen hafta bir kez daha baktırayım dedim bende büyü olduğunu ve hemen bozdurmam gerektiğini bir yakınının bozduğunu söyledi ona yönlendirdi o DA DÜNYANIN PARASINI İSTEDİ hiç daha önceki gibi bakmadı yani gelecekle ilgili hiçbirşey söylemedi içimi kararttı bu kişiye ama sadece o kişiye bozdurtmazsam hiçbir işim rast gitmeyecekmiş vs vs..bende sildim msnden saçmaladı yani anlayacağınız kafamı karıştırdı psikolojimi altüst etti..bu kadın bir ara msn şifresini çaldırmış geri aldım dedi ama bence almamış olabilir yani sonradan görüştüğüm kadın sanki o değildi o kadar değişmiş yani bilemedim
Bana da istersen baglama büyüsü yaptırabiliriz bağlantım var dedi ama tutarlı söylediği şeyler de vardı.Zorla illa bağlama işlemi yapalım demedi.İstersen dedi...

Allahını seven bu kadından uzak dursun..benim tam 1200 lira param gitti bu aşağılık insan yüzünden..benim hocam var kendisi medyum diyerek gökhan onur gırnatacı diye bir adama yönlendirdi..adam işlem yapacağım diye 1200 lira paramı aldı şimdi telefonlarımı açmıyor..ben de hem gamzeyi hem onu savcılığa şikayet ettim..paramı alamasam da sonuna kadar uğraşacağım..ödediğim makbuzlar ve konuşmalar delil olarak elimde var..inanmayan özelden msj atsın..herkese de duyurmayı planlıyorum..insanların umutlarıyla oynamak ne demekmiş görsünler..bu dünyada da öbür dünyada da dilerim iki yakaları bir araya gelmez hakkım ikisine de zehir zıkkım olsun..bu sitede o kadının yandaşları var biliyorum..umarım msjımı iletirler..çünkü beni parayı aldıktan sonra gamze aşşalığı sildi..

Allahını seven bu kadından uzak dursun..benim tam 1200 lira param gitti bu aşağılık insan yüzünden..benim hocam var kendisi medyum diyerek gökhan onur gırnatacı diye bir adama yönlendirdi..adam işlem yapacağım diye 1200 lira paramı aldı şimdi telefonlarımı açmıyor..ben de hem gamzeyi hem onu savcılığa şikayet ettim..paramı alamasam da sonuna kadar uğraşacağım..ödediğim makbuzlar ve konuşmalar delil olarak elimde var..inanmayan özelden msj atsın..herkese de duyurmayı planlıyorum..insanların umutlarıyla oynamak ne demekmiş görsünler..bu dünyada da öbür dünyada da dilerim iki yakaları bir araya gelmez hakkım ikisine de zehir zıkkım olsun..bu sitede o kadının yandaşları var biliyorum..umarım msjımı iletirler..çünkü beni parayı aldıktan sonra gamze aşşalığı sildi..

Sevindim böyle olduğuna...50 tlm gitti ama üzülmüyorum...En azından senin tavsiyenle işlem mişlem yaptırmayacağım.Ki zaten günah...

Bu gamze ablaya ben de baktırmıştım, o zaman çok etkilenmiştim film gibi senaryo yazmıştı, bir arkadaşa daha benzerini yazmış falcılar aradında popüler bir senaryo o sanırım.bana da o zaman hoşlandığım biri için çıkacaksınız, çok mutlu olacaksınız ,sonra büyük bir ayrılık olacak sen yurtdışına gideceksin hayatlarınıza yeni kişiler girecek ama ani bir kararla evleneceksiniz demişti..olanı anlatim gerçekte: hiç çıkmadık, mutluluğu bırakın bir de kavga ettik ve nefret ettim o kişiden, yurtdışı niyetim vardı gitmedim, hayatlarımıza evet yeni birileri girdi ve ben yeni sevgilimle evleniyorum çok da seviyorum ve mutluyum.şimdi düşünüyorum ne salakmışım o fala inanmışım diye...alın size gamze abla işte

Son düzenleme:

bende baktirdim gamze hanimi geçmişimi ve ani tumuyle bildi gerçekten 2. bebeğimin kiz olacagini söyledi bakalim ne olcek daha hamile değilim seneye dusunyom hatta 3. olcakis oda kiz olcakmis ama ben 3. düşünmüyorum bekleyip gorcez bir uc ay sonra haber gelecek dedi ankara baglantili esimin isiyle alakali bekleyip gorcez araliktan sonra bekliyom ... ama cogu seyi bildi ben ona hicbirsey söylemedim acik net 3 soru sordum ve bildi hepsinide bakalim 2. bebek ve ankara habeirinin dogrulugu ne olcak ?:44:

Bu konu hala dvm ediyo :) baya once baktirdi fali.o zmn cok saftim.boyle resmen beni dolandiran insana 50tl yolladim.hiiiiic birsey bilmedi.glckle ilgili da ayni bi ufakcik sey cikmadi bile.burda yorumlar okudum etkelendim baktirmak istedim.ama reklem amacliyla yapilan yorumlar bence.kac tane falci var 10-20 tl bakiyorlar ve gayet guzel.ama 50tl verip ve yalan dolan duymak hic te iyi degil.

arkadaşım onlien fal baktırmış ..bana bahsetti ama ben pek açıkcası yok felan diyerek yakşatım..msn ye ekliyosun hangisini istiyorsan ben ikisiede baktırdım açıkcası.. biri tarot açıyor diyeri ise direk ruha giriyomuş..ki harbi girdi...adını soyadını doğum tarihini alıyor ve başlıyor yazmaya sende istediin zaman müdahale yapabiliyorsun..yaklaşık 40 dk bakıyor sonra 3 soru soruyor aralarda 3 süru hakkın var..şu kadar söyleyim..kayınvademin yanağındaki bene kadar...oturduğum eve kadar..herşeyi söyledii..ha ilk defa korktumm yahuu..eğer mekanlara gidemem diyen varsa ki biri benim ozaman bu bayanlar 10 hatta 10 artı on...size adreslerini vericem ama yasak bildiğim kadarıyla siz falınız güzel çıksın diyip face sayfalarından ekleyin kendilerinden alın yada xxxxxxxx işareti koyun arkasına klasik hot...diye devam edeni yazın aa muhakkak sonuna tr ekleyin inşallah anlamışsınızdır..hepinizi ii şoklar diliyorummmmm:46:

merhaba,ninanur ben msn(skype) den gamze şahini ekledim fakat hiç online olmadı caba ona ulabileceğim telefonu veya başka msnesi yokmu ?

bende baktirdim gamze hanimi geçmişimi ve ani tumuyle bildi gerçekten 2. bebeğimin kiz olacagini söyledi bakalim ne olcek daha hamile değilim seneye dusunyom hatta 3. olcakis oda kiz olcakmis ama ben 3. düşünmüyorum bekleyip gorcez bir uc ay sonra haber gelecek dedi ankara baglantili esimin isiyle alakali bekleyip gorcez araliktan sonra bekliyom ... ama cogu seyi bildi ben ona hicbirsey söylemedim acik net 3 soru sordum ve bildi hepsinide bakalim 2. bebek ve ankara habeirinin dogrulugu ne olcak ?:44:

Merhaba nergiz ,gamze hanıma ulaşamıyorum bana özel mesajdan telefonunu yada başka msn adresini verebilirmisin?

Size başımdan gecen bi gerçeği anlatmak istiyorum..bundan bir sene önce eşim beni terk etmişti ve ben 4 aylık hamileydim ne yapıcağımı bilmiyodum internette bakarken Olcay hoca havas hoca ve bedirhan hocaları gördüm ve bunlara işlem yaptırmak istedim fakat benim tam 18 binliramı dolandırdılar aşşalık insan Allah onların belalarını versin..ve sonra hamile olduğumu ailem bilmiyodu söylesem beni öldürürler onlar öldürmezse ben kendimi öldürmeyi kafama koymuştum çaresiz kalmıştım ..fakat bir gün arkadaşlarım bana geldiler durumumu anlattım cok üzüldüler iclerinden biri 3 ay önce gokhan hoca diye biriyle calışmış ve mükemmel sonuc aldım dedi ama benim ne medyuma nede hocaya vericek param kalmamıştı bana bir konuş bakalım nedicek dedi..tabi aradım kendinisi konuyu anlattım bana sadece şunu söyledi bak kardeşim 1200 euronu alırım ama eşini kapına 13 gün icersinde getiririm dedi icimde o an bi heycan oldu ama param yoktu ne yapabilirim derken arkadaşıma bana söylediklerini anlattım arkadaşımda bana ben sana kredi çekerim sen ödersin dedi cok sevinmiştim çünkü diyer hocalara o paraları ödemek için ben zaten bütün kredi imkanlarımı kullanmıştım en nihayetinde gokhan hocayı arayarak işleme başladık ben 13 gün nasıl gecicek diye düşünmeye başladım günler gecmiyodu ama öyle yada böyle 12 gün oldu ve telefonum caldı arayan gokhan hocaydı bana hic unutmuyorum şunları söyledi 1 saate kadar kapın calıcak dedi o an gercekten inanmadım ve gokhan hoca telefonu kapattı ben sigara sigara üstüne icerken bi anda zil caldı kapıya koştum ve actığımda eşim kapının önündeydi dizlerimin bağının cözüldüğünü hissettim. nefesim kesildi karşımda asla dönmez dediğim eşim az önce hocanın sesi çıkmazda kaldım.ve yere yığıldım. Kendime geldiğimde eşimin yüzü karşımdaydı bana beni affedermisin cok pişmanım dedi. Ben zaten bunun için çabalıyordum.. şuanda 1 seneyi geçti eşim bu yazıyı yazmadan önce aradı ve eve ne lazım dediğinde bir anda yaşadıklarım geldi aklıma ve yine minnetimden yine geçmiş acı günlerimden yanımda olan önce Allaha şükür ettim ve içimde dinmeyen saygıya sığınarak yine yazmak istedim bunları… ben asla dediğim bir hayatı yaşıyorum sebebi Gökhan hocamdır….karalayanlar utanmaları gerek ama gerci kınamıyorum meyve veren ağac taşlanır

Size başımdan gecen bi gerçeği anlatmak istiyorum..bundan bir sene önce eşim beni terk etmişti ve ben 4 aylık hamileydim ne yapıcağımı bilmiyodum internette bakarken Olcay hoca havas hoca ve bedirhan hocaları gördüm ve bunlara işlem yaptırmak istedim fakat benim tam 18 binliramı dolandırdılar aşşalık insan Allah onların belalarını versin..ve sonra hamile olduğumu ailem bilmiyodu söylesem beni öldürürler onlar öldürmezse ben kendimi öldürmeyi kafama koymuştum çaresiz kalmıştım ..fakat bir gün arkadaşlarım bana geldiler durumumu anlattım cok üzüldüler iclerinden biri 3 ay önce gokhan hoca diye biriyle calışmış ve mükemmel sonuc aldım dedi ama benim ne medyuma nede hocaya vericek param kalmamıştı bana bir konuş bakalım nedicek dedi..tabi aradım kendinisi konuyu anlattım bana sadece şunu söyledi bak kardeşim 1200 euronu alırım ama eşini kapına 13 gün icersinde getiririm dedi icimde o an bi heycan oldu ama param yoktu ne yapabilirim derken arkadaşıma bana söylediklerini anlattım arkadaşımda bana ben sana kredi çekerim sen ödersin dedi cok sevinmiştim çünkü diyer hocalara o paraları ödemek için ben zaten bütün kredi imkanlarımı kullanmıştım en nihayetinde gokhan hocayı arayarak işleme başladık ben 13 gün nasıl gecicek diye düşünmeye başladım günler gecmiyodu ama öyle yada böyle 12 gün oldu ve telefonum caldı arayan gokhan hocaydı bana hic unutmuyorum şunları söyledi 1 saate kadar kapın calıcak dedi o an gercekten inanmadım ve gokhan hoca telefonu kapattı ben sigara sigara üstüne icerken bi anda zil caldı kapıya koştum ve actığımda eşim kapının önündeydi dizlerimin bağının cözüldüğünü hissettim. nefesim kesildi karşımda asla dönmez dediğim eşim az önce hocanın sesi çıkmazda kaldım.ve yere yığıldım. Kendime geldiğimde eşimin yüzü karşımdaydı bana beni affedermisin cok pişmanım dedi. Ben zaten bunun için çabalıyordum.. şuanda 1 seneyi geçti eşim bu yazıyı yazmadan önce aradı ve eve ne lazım dediğinde bir anda yaşadıklarım geldi aklıma ve yine minnetimden yine geçmiş acı günlerimden yanımda olan önce Allaha şükür ettim ve içimde dinmeyen saygıya sığınarak yine yazmak istedim bunları… ben asla dediğim bir hayatı yaşıyorum sebebi Gökhan hocamdır….karalayanlar utanmaları gerek ama gerci kınamıyorum meyve veren ağac taşlanır

Gökhan hocaya biz nasıl ulaşabiliriz. Lütfen iletişim bilgilerini paylaşırmısın

bana yarın tekrar özel mesaj atarsanız ordan paylaşabilirm hayırlı geceler

Son düzenleme:
Back
X