• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

Fatma hanim ben size mail attim adresi sordum bi ara acil yazarsaniz çok sevinirim çatliycam ben meraktan face den yazdım ama dönmediler hala

yalan yalan yalan! tek diyeceğim bu. sene olmuş 2015 hala bu kadına inananlar var, pes! biraz yorumları okuyun. hala numara istiyorsunuz. parayı sokakta bulduysanız baktırın zengin edin bu kişiyi.

'Fal bakanlar ve baktıranlar lanetlenmiştir' -hadisi serif.

Uzak durmak en guzeli, hic inanmiyorum oyle seylere..

arkadaşım onlien fal baktırmış ..bana bahsetti ama ben pek açıkcası yok felan diyerek yakşatım..msn ye ekliyosun hangisini istiyorsan ben ikisiede baktırdım açıkcası.. biri tarot açıyor diyeri ise direk ruha giriyomuş..ki harbi girdi...adını soyadını doğum tarihini alıyor ve başlıyor yazmaya sende istediin zaman müdahale yapabiliyorsun..yaklaşık 40 dk bakıyor sonra 3 soru soruyor aralarda 3 süru hakkın var..şu kadar söyleyim..kayınvademin yanağındaki bene kadar...oturduğum eve kadar..herşeyi söyledii..ha ilk defa korktumm yahuu..eğer mekanlara gidemem diyen varsa ki biri benim ozaman bu bayanlar 10 hatta 10 artı on...size adreslerini vericem ama yasak bildiğim kadarıyla siz falınız güzel çıksın diyip face sayfalarından ekleyin kendilerinden alın yada xxxxxxxx işareti koyun arkasına klasik hot...diye devam edeni yazın aa muhakkak sonuna tr ekleyin inşallah anlamışsınızdır..hepinizi ii şoklar diliyorummmmm:KK9:

online kahve falı olunca konu ... 'dan şaşmayın derim. Canlı ve içten falcılar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaslar ben telefondan fal baktiriyorum.. sizin yerinize kahve içip kapatiyor sonra sizi geri ariyor. çok memnunum 2 senedir başim ne zaman sıkışsa ariyorum.
gerçekten hayatimda nedenini bulamadiğim sorunlarda bana ışık tuttu.
"rahmani" soyundan geldiği için gönül rahatliği ile arayabilirsiniz (ben herkese baktirmiyorum çünü 3 harflileri olan insanlardan korkuyorum.)

kendisi kayseride yaşiyor. ben istanbulda yaşadıgım için telefondan baktiriyorum.

isteyenlere özelden mesaj ile numarasini verebilirim.

Selam arkadaslar ben telefondan fal baktiriyorum.. sizin yerinize kahve içip kapatiyor sonra sizi geri ariyor. çok memnunum 2 senedir başim ne zaman sıkışsa ariyorum.
gerçekten hayatimda nedenini bulamadiğim sorunlarda bana ışık tuttu.
"rahmani" soyundan geldiği için gönül rahatliği ile arayabilirsiniz (ben herkese baktirmiyorum çünü 3 harflileri olan insanlardan korkuyorum.)

kendisi kayseride yaşiyor. ben istanbulda yaşadıgım için telefondan baktiriyorum.

isteyenlere özelden mesaj ile numarasini verebilirim.

Hoca mi kendisi

Size başımdan gecen bi gerçeği anlatmak istiyorum..bundan bir sene önce eşim beni terk etmişti ve ben 4 aylık hamileydim ne yapıcağımı bilmiyodum internette bakarken Olcay hoca havas hoca ve bedirhan hocaları gördüm ve bunlara işlem yaptırmak istedim fakat benim tam 18 binliramı dolandırdılar aşşalık insan Allah onların belalarını versin..ve sonra hamile olduğumu ailem bilmiyodu söylesem beni öldürürler onlar öldürmezse ben kendimi öldürmeyi kafama koymuştum çaresiz kalmıştım ..fakat bir gün arkadaşlarım bana geldiler durumumu anlattım cok üzüldüler iclerinden biri 3 ay önce gokhan hoca diye biriyle calışmış ve mükemmel sonuc aldım dedi ama benim ne medyuma nede hocaya vericek param kalmamıştı bana bir konuş bakalım nedicek dedi..tabi aradım kendinisi konuyu anlattım bana sadece şunu söyledi bak kardeşim 1200 euronu alırım ama eşini kapına 13 gün icersinde getiririm dedi icimde o an bi heycan oldu ama param yoktu ne yapabilirim derken arkadaşıma bana söylediklerini anlattım arkadaşımda bana ben sana kredi çekerim sen ödersin dedi cok sevinmiştim çünkü diyer hocalara o paraları ödemek için ben zaten bütün kredi imkanlarımı kullanmıştım en nihayetinde gokhan hocayı arayarak işleme başladık ben 13 gün nasıl gecicek diye düşünmeye başladım günler gecmiyodu ama öyle yada böyle 12 gün oldu ve telefonum caldı arayan gokhan hocaydı bana hic unutmuyorum şunları söyledi 1 saate kadar kapın calıcak dedi o an gercekten inanmadım ve gokhan hoca telefonu kapattı ben sigara sigara üstüne icerken bi anda zil caldı kapıya koştum ve actığımda eşim kapının önündeydi dizlerimin bağının cözüldüğünü hissettim. nefesim kesildi karşımda asla dönmez dediğim eşim az önce hocanın sesi çıkmazda kaldım.ve yere yığıldım. Kendime geldiğimde eşimin yüzü karşımdaydı bana beni affedermisin cok pişmanım dedi. Ben zaten bunun için çabalıyordum.. şuanda 1 seneyi geçti eşim bu yazıyı yazmadan önce aradı ve eve ne lazım dediğinde bir anda yaşadıklarım geldi aklıma ve yine minnetimden yine geçmiş acı günlerimden yanımda olan önce Allaha şükür ettim ve içimde dinmeyen saygıya sığınarak yine yazmak istedim bunları… ben asla dediğim bir hayatı yaşıyorum sebebi Gökhan hocamdır….karalayanlar utanmaları gerek ama gerci kınamıyorum meyve veren ağac taşlanır
nasıl ulaşabilirz hocaya

kızlar harika yorum yapan nokta atışı yapan iki kişiyi tavsiye ediyorum
facebook üzerinden sayfalarını bulabilirsiniz seda'nın fal dünyası ve medyum muzo ikisi de mükemmel yorum yapıyorlar

ben geldimm:KK24:
çok mutluyum çok pozitif bir görüşmeydi çok mutluyummm herşey için
hemen başlıyorum arkadaşlar:
ilk başladığımızda bir şok yaşadım evli olduğumu çocuklarımın olduğunu söylemeden,,eşiniz size ve çocuklarına çok bağlı dedi:KK53:
görümcemin kalçasından göğsüne kadar eşimin arabasının markasına kadar:KK53: her yazmasından sonra benim ağzım açık kaldı,,
çok iyi şyler söyledi tarih vererek bakalım oalcakmı yine burdan yazıcam olursa..
2012 nin ocak ayında (yani 2 ay sonra) ev alıyormuşuz ve mutfağının rengi kırmızı dedi 5 odası olacak çok ferah büyükl bir ev dedi
arsamız 300 metre kare sanırım 2 ay sonra arsaya ev başlıyacağız herhalde..
sizin 1 kızınız olacak dedi:KK53: 1,5- 2 yıl sonra dedi,çok kızım olmasını istiyorum ama 3 tane çocuk olacak ozamanda :KK52:
isimleri eda ada su gibi kısa isim dedi..2013 yılında yurt dışı tatili var dedi italya venedik olabilir dedi...
arkadaşalr say say bitmez 1 saat konuştuk ama benim tühlerim ürperdi,,
çok memnun kaldım 3 soru sorma hakkım vardı sadece ilkini sordum oda çalışmıştım dersime:)),,ama ondan sonra koptum ben soru moru kalmadı bende::KK52:

mail adresini verebilirmisiniz

Back
X