• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyleyim diyen erkek!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mabelll00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
7
2
1
31
2 yıldır görüştüğüm biri vardı ilk 4 aydan sonra sevgili olduk ilk zamanlar bana çok ilgiliydi ikna etmeye çalıştı hep. Sonra ben tamam deyince tamamen değişti beni aşağıladı çirkinsin benim gibisini zor bulursun demeler ne yapsam sen yapamazsın diye rencide etmeler . En son görüştüğümüzde bana evlilik hakkında konuştu ama telefonunu sürekli saklıyordu. Şüphelendim sosyal medyadan kimleri takip ettiğine baktım bi baktım ki değişik değişik bi sürü kadın aradım amacın ne dedim onlarla görüşmek mi olabilir dedi ben böyleyim kendimi değiştiremem dedi kendimi çok kötü kandırılmış hissediyorum.😔

Hayır daha önce bakmıştım kavga olmuştu ilk yıl sonra silcem dedi tanımadıklarımı silmişti sürekli telefonuna bakınca şüphelendim tekrar baktım

Haklısınız çok duygusal boşluktaydım ilk zamanlar beni göklere çıkardı anlayamadığım bi şekilde bağlandım neden bu kadar uzattım bilmiyorum özgüvenim yerle bir oldu çok üzgünüm

Haklısınız çok duygusal boşluktaydım ilk zamanlar beni göklere çıkardı anlayamadığım bi şekilde bağlandım neden bu kadar uzattım bilmiyorum özgüvenim yerle bir oldu çok üzgünüm

Hala geç kalmış sayılmazsın daha fazla kendini ezdirme ayrıl. Yoksa daha çok üzülürsün. Zaten sen ayrılmazsan o senden ayrılacaktır. Çünkü seni sevmiyor şuan hayatında bunlara göz yumduğun için tutuyor seni. Başka görüştüğü kişilerde emin ol vardır.

2 yıldır görüştüğüm biri vardı ilk 4 aydan sonra sevgili olduk ilk zamanlar bana çok ilgiliydi ikna etmeye çalıştı hep. Sonra ben tamam deyince tamamen değişti beni aşağıladı çirkinsin benim gibisini zor bulursun demeler ne yapsam sen yapamazsın diye rencide etmeler . En son görüştüğümüzde bana evlilik hakkında konuştu ama telefonunu sürekli saklıyordu. Şüphelendim sosyal medyadan kimleri takip ettiğine baktım bi baktım ki değişik değişik bi sürü kadın aradım amacın ne dedim onlarla görüşmek mi olabilir dedi ben böyleyim kendimi değiştiremem dedi kendimi çok kötü kandırılmış hissediyorum.😔
narsist biri. koşarak uzaklaş.

. Narsist olduğunu düşünüyorum bende artık ama o öyle evet ben kendime kızıyorum nasıl bu kadar aptal olabildim diye
aşık olunca bazen mantığımızı bir köşeye atıp anın büyüsüne kapılabiliyoruz. kalbin daha fazla kırılmayacağı için mutlu olmalısın 🥰🥰🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X