Ben bu 3 psikopattan nasıl kurtulacağıım ?

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Daha önce bahsetmişim eski bir arkadaş olayı oldu diye.
Konu da burda buyrunuz : http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/551857-simdi-yillar-sonra.html

Bu 3 arkadaş. Yani eski arkadaşım, eski sevgilisi, ve diğer bir bayan arkadaşın çevirdiği dolapları yazıyorum.
Sinir hastası edecekler beni, tüm konsantrasyonum, sinirlerim alt üst.

Eski arkadaşım adıma bir face hesabı açıyor. Tüm arkadaşlarımı ekliyor, önüne gelene verip veriştiriyor benim adımdan.
O insanlar da gelip bana hesap soruyor. Benim de günde 10 kişiyle uğraşmaktan içim çıktı nerde ne hesabım varsa dondurdum.

Bu eski arkadaşımın, eski sevgilsiinin ask.fm diye soru sorulan bir yeri var. Birisi benim adımdan bu vatandaşa boyuna hakaretti, şuydu buydu yazıyor (ki bu yazan kişi bahsettiğim diğer bayan arkadaş). Bu saftan geçinen esas oğlanımız da ben zannedip, bana hakaret ediyor.

Bu diğer bayan arkadaş, yolda kimi görse benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylüyormuş. İnsanlar gelip "böyle mi" diye soruyor. Bi tanıdığı göreceğim diye dışarı çıkamaz oldum. :18: Çünkü mutlaka sinirim bozuk giriyorum içeriye.

Dün akşam telefonuma bilmediğim bir numaradan hakaret dolu mesajlar geldi. Önce umursamadım sonra bilinmeyen numaraları arayarak kim olduğunu öğrendim. Ne kadar şaşırtıcı ki eski arkadaşım çıktı kendisi.

Ben bu sanal ortam olaylarını nerden biliyorum ? Çok yakın bir arkadaşım var. Görmüş, bana söyledi.
Gitmiş, o çocukla konuşmuş zaten aynı yerde oturuyorlar.. "Rahat bırakın yeter, onun eli boş değil sınava hazırlanıyor, söylemeyeceğim diyorum ama kaşınıyorsunuz, artık bilmesi gerek. Rahat bırakın" demiş. Ben de arkadaşıma kızdım niye muhattap oluyorsun hoşlarına gidiyor diye.
Yok bunlar son gaz devam.
Yarın savcılığa şikayet etmeyi düşünüyorum.

Ben bu 3 deliden nasıl kurtulacağım Yarabbim ? Kaçtıkça geliyorlar. Ne kadar hesabım falan varsa dondurdum, kapattım. Telefonum da kapalı. Sinirimden ne kitaplara dokunabiliyorum, ne açıp bir soruya bakabiliyorum.

Ben burda delireceğim.

Son düzenleme:
Bunların bu macerası 1 aydır sürüyormuş.
İstediklerini desinler umrumda değil ama rahatsız edip duruyorlar.
Yarın şikayet etmeyi düşünüyorum.

delillerinle birlikte git şikayet et. sonra çekil kenara olanları seyret

Ekran görüntülerini al savcılığa suç duyurusunda bulun direk

Ekran görüntülerini al savcılığa suç duyurusunda bulun direk

Zaten şu an ne kadar delil varsa topluyorum bir kenara.
Şu önüne gelene anlatma olayı için de bir arkadaş şahit olacak.

Bu arada 18 yaşıma Ocak ayında gireceğim. Yani 17 yaşımın içindeyim. Yaş problem olmaz mı yoksa aile bireylerimden birini de alayım mı ?

git uğraş bence bu kadar şey yapmışlar sineye cekme savcılık halletsin basına cok dert acarlar daha

Delillerinle savcılığa git. bırak biraz da onlar uğrasılsın

bu arada sende herhangi bir telefondan ya da sanal ortamdan onlara sizi sikayet ettim vs tarzında söyleme girme. muhatap da olma.

değer mi gül gibi caqnını sıkmaya

Ağzımı bile açmadım, açmam da. Kendileri öğrensin. Daha zevkli.
İleri güçleri yok, oturmuşlar benimle uğraşıyolar. Ne diyeyim ki ben artık.

Bide diğer bayan dediğim şahıs karşıma geçmiş "Çok eğlenceli seninle uğraşmak" diyor.
Kim eğlenceli göreceğim ben ama.

Son düzenleme:
Kızlar eniştem bilişim suçlarında çalışıyor. Bugün gittim önce onla görüştüm sonra da gidip tüm kanıtlarla savcılığa suç duyurusunda bulundum.

Biraz da biz eğlenelim.

ben olayları tam anlayamadım ama bırılerı sızın adınıza sızın ıstemedıgınız seylerı yapmıs bu bellı mutlaka sıkayet etmenız gerekır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…