Ben bu adama ne dersem, nasıl davranırsam benden vazgeçer?

ObsesifHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
158
262
23
Sadece arkadaş olduğum, kardeşim diye hitap ettiğim adamın benden hoşlandığını hissettim,benim seni kardeşim olarak gördüğümü biliyorsun değil mi diye sorduğumda evet öyle cevabını aldım ama ikna olmadım, muhabbeti kestim, engelledim. Başka hesaplardan ekleyip konuşma taleplerini iletmeye başladı, önünü alamadım instagram hesabımı kapattım.
Bugün de faceden eklemiş, benim yaşadığım şehre taşınacağını haber veriyor, bu kez de face hesabımı dondurdum. Artık sabrım kalmadı, sürekli yazıyor rahat huzur vermiyor. mesaj içeriklerinde ahlaksız kötü bir şey yok ama selam vermesi bile beni delirtiyor.
Lütfen yardım edin.

Hiçbir şey demeyin? Şart mı muhatap almanız, bir yazar iki yazar cevap gelmeyince bırakır peşinizi merak etmeyin. Öyle tipleri muhatap alırsanız sizin de ona ilginiz olduğunu, "naz yaptığınızı" sanar. Hiçbir şekilde konuşmayacak, muhatap almayacaksınız.

O yazdığı için hesaplarını kapattığının farkında ve hala ısrarla yazıyor mu?

1 aydır cevap vermiyorum arkadaşlar.

Hocam hesap falan kapatma, engelleme. Bunların hepsini onun o çarpık beyni "Naz yapıyor benden kaçıyor" diye algılıyor. Hiçbir şey yapma, arkadaşlıktan reddetme bile gönderdi ya isteği o öyle kalsın. Instagram hesabını kilitle istek atsın ama çarpıya basma o öyle kalsın. Yokmuş gibi davran.

Hocam hesap falan kapatma, engelleme. Bunların hepsini onun o çarpık beyni "Naz yapıyor benden kaçıyor" diye algılıyor. Hiçbir şey yapma, arkadaşlıktan reddetme bile gönderdi ya isteği o öyle kalsın. Instagram hesabını kilitle istek atsın ama çarpıya basma o öyle kalsın. Yokmuş gibi davran.
Yaşadığım şehre yerleşiyor hiç tepki vermeyeyim mi?

Çok küçük sayılmaz.

E ne bilsin hangi semttesiniz neredesiniz? Hiç muhatap almayın, cevap vermeyin, istek atarsa kaldırmayın bile öyle dursun ama kabul de etmeyin yani yanlış anlatmayım. Onay vermeyin yani. Yok inatla dibinize kadar gelme durumu olursa o zaman duruma bakarsınız ama ben zannetmiyorum bence tepki vermenizi sağlamaya çalışıyor.

merkezde oturduğum laf arasında geçmişti, şehir merkezinde yani. ama tabi ev adresimi bilmiyor.

Sadece arkadaş olduğum, kardeşim diye hitap ettiğim adamın benden hoşlandığını hissettim,benim seni kardeşim olarak gördüğümü biliyorsun değil mi diye sorduğumda evet öyle cevabını aldım ama ikna olmadım, muhabbeti kestim, engelledim. Başka hesaplardan ekleyip konuşma taleplerini iletmeye başladı, önünü alamadım instagram hesabımı kapattım.
Bugün de faceden eklemiş, benim yaşadığım şehre taşınacağını haber veriyor, bu kez de face hesabımı dondurdum. Artık sabrım kalmadı, sürekli yazıyor rahat huzur vermiyor. mesaj içeriklerinde ahlaksız kötü bir şey yok ama selam vermesi bile beni delirtiyor.
Lütfen yardım edin.
Takıntı yaparsa tehlikeli zarar verebilir.. şikayet edecegin hususunda uyar devam ederse şikayet et...

Ben niye böyle sanki sapikmis gibi davrandiginizi anlamadim adama karşı? Yani kardesim diyebilecek kadar yakinsaniz ve size aşık olduysa en azindan onca senenin ve hatiranin hatrina duygularina kiymet verilmeyi hak etmiyor mu? Bunu karsilik vermeniz anlamında söylemiyorum, karsinizda kiymet verdiginiz bir insan var sonucta. Duzgunce konusup bir sonuca bağlayıp yine istemiyorsaniz seninle gorusmek istemiyorum bu beni rahatsız ediyor diyebilirsiniz. Ben boyle sanki düşmanınız musallat olmus gibi davraniyor olmanizi yersiz buldum.

Kardeşin gibi gördüğün birini, seni kardeşim gibi görüyorum dedikten sonra evet biliyorum dedi diye mi her yerden engelledin sapık gibi? Demek aşkını itiraf etse polise şikayet edecektin:KK53:

Hayır madem bu kadar korkuyorsun ve sapık muamelesi yapabiliyorsun nasıl kardeşin gibi gördün o kadar zaman?

Adam sana aşık olmuştur belki bunu uygun dille anlatmak varken her yerden engelleyerek daha çok üzerine düşmesine sebep olmuşsun. Bence engelleri ac uygun bir dille konuş, bu tavrın yüzünden hırs saplantı haline getirirse o zaman daha fena.

Back
X