Ben bu adama ne yapayım?

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Saat 10 da oğlumu parka diye çıkardı. Şu saat oldu yok yok yok. Çocuğun tuvaleti uykusu yemesi umrunda değil. Bir parça simiti ağzına tıkınca doydu sanıyor. 4 yaşındaki çocuğu 30 yaşındaki adam gibi yanında gezdiriyor. Gezdiriyorum diye kilometrelerce yol yürütüyor. Yavrum bitap düşmüştür şimdi:mad: Ya herşeyi geçtim bu tel niye kapalı? Ben anneyim. Hem de çocuğundan birkaç saatten fazla ayrı kalmamış bir anneyim. Bu kadar düşüncesiz olunur mu allah aşkına söyleyin.

Ufacık çocuk nasıl kilometrelerce yürüyor ( :
Acıktım demiyor mu
Tuvaletim geldi demiyor mu
Yoruldum yürüyemem ıngaaa demiyor mu

Bizimkiler muhallebi çocuğu demek :D

madem huyunu biliyosunuz niye göndermeyin ya da siz de gidin yanlarında.

Bahsettiginiz kisi esiniz varsayarak yorum yapiyorum daha oncede yapmis anlasilan neden uyarmadiniz uyariniza uymadi neden gonderdiniz.Cocugunuz bu durumdan sikayetcimi.

Dort yasindaki cocuk tuvaletini acikmasini yoruldum demesini bilir yanindakide yetiskin bir bireyse bunlari karsilamasini bilir.Birlikte vakit geciriyorlar iste ne kadar guzel.

Ufacık çocuk nasıl kilometrelerce yürüyor ( :
Acıktım demiyor mu
Tuvaletim geldi demiyor mu
Yoruldum yürüyemem ıngaaa demiyor mu

Bizimkiler muhallebi çocuğu demek :KK70:
İlahi.. Güldürdün beni:) Zavallı yavrum babasıyla zaman geçirme uğruna bişey demiyor ama çok yoruluyor. Çişini de benden başkasına söylemez. Yemekle de arası olmadığı için yedirmezsen aramaz hiç.

Bahsettiginiz kisi esiniz varsayarak yorum yapiyorum daha oncede yapmis anlasilan neden uyarmadiniz uyariniza uymadi neden gonderdiniz.Cocugunuz bu durumdan sikayetcimi.

Dort yasindaki cocuk tuvaletini acikmasini yoruldum demesini bilir yanindakide yetiskin bir bireyse bunlari karsilamasini bilir.Birlikte vakit geciriyorlar iste ne kadar guzel.
Ben herşeyi biliyorum havalarında beyefendi. Burnundan kıl aldırmaz. Çocuğum hakkında bu kadar hassas olduğumu bildiği için inadına yapıyor bence.

İlahi.. Güldürdün beni:) Zavallı yavrum babasıyla zaman geçirme uğruna bişey demiyor ama çok yoruluyor. Çişini de benden başkasına söylemez. Yemekle de arası olmadığı için yedirmezsen aramaz hiç.
Bizimki daha konuşamıyo ama eliyle suyu gösterir, mamma mamma der acıkınca
İstemediği bişey olunca cıyak cıyak ağlar, kucakta susar
Yani 4 yaşında çocuk maşallah bunca saat babasıyla duruyorsa iyidir, yoksa çoktan eve getirir annesini istiyo derdi eşin bunalıp :D
Sen keyfine bak bence

Biri diyo ki kocam çocuğumuzu sadece sever ağlayınca beni çağırır, kendi gider dalmaya gezer biz evde kalırız

Diğeri diyo ki yetişin kocam sabah 10 sularında çocuğumuzu gezmeye götürdü, bi daha da haber alınmadı. Azcık getirsin de bende bakayım yavruma aç mı tok mu özledim kuzumu

Erkeklere de yazık, ne yapsalar kabahat :KK70:

İyi yönünden bakıyorum gelince temizlenir baklanır yemek yer mis gibi uyur yorgunluktan ama telinin kapalı falan olması hoş değil :KK12:

Biri diyo ki kocam çocuğumuzu sadece sever ağlayınca beni çağırır, kendi gider gezer biz evde kalırız

Diğeri diyo ki yetişin kocam sabah 10 sularında çocuğumuzu gezmeye götürdü, bi daha da haber alınmadı. Azcık getirsin de bende bakayım yavruma aç mı tok mu özledim kuzumu

Erkeklere de yazık, ne yapsalar kabahat :KK70:
:KK70::KK70:Var ya şuan bir teli kulağıma götürüp saydırıyorum, bir senin mesajlarını okuyup kıkır kıkır gülüyorum. Yanımda biri olsa vah yavrum kayışları kopardı der kesin.

:KK70::KK70:Var ya şuan bir teli kulağıma götürüp saydırıyorum, bir senin mesajlarını okuyup kıkır kıkır gülüyorum. Yanımda biri olsa vah yavrum kayışları kopardı der kesin.
Sen bunalınca etiketle beni
Ben kocanın hakkını veririm :D yazık adama
Hamilelikten mi neden bilmem sefa süreceğine dert ediniyosun

İyi yönünden bakıyorum gelince temizlenir baklanır yemek yer mis gibi uyur yorgunluktan ama telinin kapalı falan olması hoş değil :KK12:
Benim sinir olduğum nokta da bu. Teli kapatmadan önceki aradığımda nerdesiniz dedim bir yere gidiyoruz diyor. Nereye diyorum al oğluna sor diyip teli çocuğa veriyor. Halbuki düzgün cevaplar verse, şurdayız burdayız, şu saatte getiricem dese ben de işime bakarım.

Benim sinir olduğum nokta da bu. Teli kapatmadan önceki aradığımda nerdesiniz dedim bir yere gidiyoruz diyor. Nereye diyorum al oğluna sor diyip teli çocuğa veriyor. Halbuki düzgün cevaplar verse, şurdayız burdayız, şu saatte getiricem dese ben de işime bakarım.
Telefonu çekmiyodur belki
Yani hep mi kapatır, kapalı dediğine göre eminsin sanırım ?

Back
X