Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yönden sorumsuz bencilin tekiydi .ablam abim var ben bi dava acmayı becere bilsem zaten şahit olan olur gerçi sanmıyorum olacaklarınıdaEşiniz de öğretmen mi? 2 çocuğunuz olduğunu okudum şimdi. Çocuklarınıza zaten nafaka bağlanır. Annenız, babanız kardeşleriniz şahit olmaz mı? Ne yönden sorumsuzdu eşiniz?
Hayır öğretmen deyil iş adamı ve mafyalık durumlarıda varEşiniz de öğretmen mi? 2 çocuğunuz olduğunu okudum şimdi. Çocuklarınıza zaten nafaka bağlanır. Annenız, babanız kardeşleriniz şahit olmaz mı? Ne yönden sorumsuzdu eşiniz?
+1Yaaa valla hayretler içinde okuyorum şu saçma sapan yorum yapan hemcinslerimi !!!!
Yazık gerçekten yazık hepsi TDK olmuş kelimelere takılmış kalmışlar...
Sen boşver canını sıkma inşallah en kısa zamanda kurtulursun başında ki beladan....
Biraz "empati " arkadaşlar çok mu zor..
Anlamını bilmeyenler anlayamanlar için kendinizi karşı tarafın yerine koyarak onun penceresinden bakabilmek onu anlayabilmek...
Gerçi bu büyük bir erdemlik ve yetenektir vicdan sahibi insani duygularini kaybetmeyenlerde daha fazla bulunur...
Dipnot ; Yazım Kuralları benim içinde önemlidir ama böyle bir durumda dikkat edilecek bir şey değildir....
Yardımcı olcakmısın yoksa meraktanmı soruyosun .ailem korkuyorlar bana birşey yapar diye boşanmamdan yana deyillerAilenız neden şahit olmaz ki. En yakınlarınız sonuçta. Onlar görmüşlerdir. Çocukların da aynı şekilde. Şiddet var mıydı?Boşanma sebepleriniz neler?
Bence uygun. Banlarlar kelimesine takıldıysanız o zaten espirisine söylenmiş bir şey :)
Neden ters cevap veriyorsun. Avukat bulmak zor is degil. Sizin neden bosanmam uzun surer diye endisenizi anlamak ve yardımcı olmak icin sordum. Buraya yazdigina gore de soruyu bu sekilde tersleyerek cevap vermenizi ben anlamadim.Yardımcı olcakmısın yoksa meraktanmı soruyosun .ailem korkuyorlar bana birşey yapar diye boşanmamdan yana deyiller