Ben bu adamı nasıl boşuycam:(

Şimdi sen bana avkat desen valla boşamam :)
Boşuycan mı boşver derim :)
Nerde okudunuz siz ?
Farkındaysanız burda konuşmuyoruz yazışıyoruz .ya allah aşkına türkçemi duzeltmek sizemi kaldı beni anlayan anlıyor zaten .ayrıca ben öğretmenim :)öyretmende yazardımda şimdi yeni bir polemik cıkarmıyım .ben size söyliyim bu yazımda tam 11 tane yazım hatası var buyrun düzeltin! Nasılsa başka derdiniz yıl :)

Kedicik :)bence sen artık bi sussan diyorum .ben sana açıklama yapmadımmı normalde turkçem düzgündür demedimmi hala için rahat etmedimi .ya telefondan kücük tuşlarla anca bu kadar cıkıyo avukata avkat demem sen çokta şey yapmaya git sütünü ic uyu yazık takılma böyle şeylere :))
Sana cevap vermedimki burada birşey söylemeye gelmiyor zaten. Boşver sen beni konuna devam et.

Ben de normalde yazma diline dikkat ederim ama seninki olmadı inan.

İlk yorumun bu olmamalıydı en azından keşke son yorumlardan birinin arasına sıkıştırsaydın illa söyleme htiyacı duyduysan.

Kadın can derdine düşmüş,önce Türkçe öğren demek ne kadar acınılası bir durum.

En azından hiç yorup yazmayıp,görmezden gelseydin
Kadın neden can derdine düşmüş anlamadım, kocası baltayla cama kapıya mı dayanmış konu sahibi yazarken ? Öğretmen olduğunu iddia eden bi insanın avkat yazması bence de çok vahim. Neyse herkesin anladığı kadar maalesef bazı şeyler

Çekişmeli boşanma davalarında 1 celsede boşanma diye bir durum yok.. O hayal dünyasından ibaret
Tek celsede boşanabilmeniz için anlaşmalı boşanma yolunu seçmeniz lazım
Görüştüğünüz avukat size güven vermemiş olabilir ama direkt benden para koparmak için diyip günahına girmeyin bence
Sonuçta kendisi hemen hallederim, tek celsede çözerim diyerek de para alabilirdi sizden
Ama dürüstçe delillerin azlığından dolayı senelerce sürebileceğini söylemiş
Boşuna doğru söyleyeni dokuz köyden kovmuyorlar cidden
Meslektaşım haklı.. Çekişmeli boşanma davaları uzun süren, yıpratıcı davalardır
Celseler arası zaten en az 3 ay olur. Dava açılınca dilekçeler aşaması bitip duruşma günü verilene kadar da zaten bir o kadar geçer
Tanıkların dinlenme aşaması, hazır edilmeleri, başka kurumlardan temin edilecek evrak, karar çıkması, temyiz edilmesi, Yargıtaydan dönmesi kesinleşmesi derken bunlar da bir anda olup biten şeyler değildir.
Siz o zaman size daha çok güven verecek başka meslektaşlarla görüşün, onların da bir fikrini alın madem

çocuklarınız var mı?? yani onlar şahitlik yapamaz mı? 15 yıllık evlilkte eğer çocuk varsa büyüktür diye düşündüm. çektiklerinizi görmüştürler.

Avukat bulsaydiniz bosardi :kahve:
Avkat oldugu icin bosayamamistir :işsiz:
Ortmen hanimcim:KK52:

Kadın neden can derdine düşmüş anlamadım, kocası baltayla cama kapıya mı dayanmış konu sahibi yazarken ? Öğretmen olduğunu iddia eden bi insanın avkat yazması bence de çok vahim. Neyse herkesin anladığı kadar maalesef bazı şeyler
Ben anlamıyorum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz yazık acıyorum size

sen kimsin ki bana acıycaksın ? azıcık haddini bil
Ben eylül canım haddimi bildirmek sanamı kaldi benim yazımın altına gelip yorum yapan sensin acınası halde olanda kendi derdime şükreder oldum sayenizde .meyerse ne kadar küçük sorunlarınız varmış onları bu kadar buyuk dert ediniyorsunuz .yok oyle yazılmaz böyle yazılır demeden gecemiycekmiş sabaha kadar uyyamazmış ya siz gercekten acınası haldesiniz .bi defol ya rica ediyorum buraya artık yorum yapmayın sizin seviyenize duşmek istemiyorum

Ben eylül canım haddimi bildirmek sanamı kaldi benim yazımın altına gelip yorum yapan sensin acınası halde olanda kendi derdime şükreder oldum sayenizde .meyerse ne kadar küçük sorunlarınız varmış onları bu kadar buyuk dert ediniyorsunuz .yok oyle yazılmaz böyle yazılır demeden gecemiycekmiş sabaha kadar uyyamazmış ya siz gercekten acınası haldesiniz .bi defol ya rica ediyorum buraya artık yorum yapmayın sizin seviyenize duşmek istemiyorum

Yaaa valla hayretler içinde okuyorum şu saçma sapan yorum yapan hemcinslerimi !!!!

Yazık gerçekten yazık hepsi TDK olmuş kelimelere takılmış kalmışlar...

Sen boşver canını sıkma inşallah en kısa zamanda kurtulursun başında ki beladan....

Biraz "empati " arkadaşlar çok mu zor..

Anlamını bilmeyenler anlayamanlar için kendinizi karşı tarafın yerine koyarak onun penceresinden bakabilmek onu anlayabilmek...

Gerçi bu büyük bir erdemlik ve yetenektir vicdan sahibi insani duygularini kaybetmeyenlerde daha fazla bulunur...

Dipnot ; Yazım Kuralları benim içinde önemlidir ama böyle bir durumda dikkat edilecek bir şey değildir....

Allah aşkına sonuç nedir? Avukat bulabildiniz mi? Ayrı eve çıkabilecek kadar paranız var madem neden nafaka derdindesiniz? Adama senden nafaka istemiyorum dediniz mi hiç?

Allah aşkına sonuç nedir? Avukat bulabildiniz mi? Ayrı eve çıkabilecek kadar paranız var madem neden nafaka derdindesiniz? Adama senden nafaka istemiyorum dediniz mi hiç?
Avukat bulamadım aman dikkatli yazıyimde şu avukat kelimesini :) ben nafaka derdinde deyilim ortada 2 çocuk var o istesede istemesede hakim bağlıycak nafakayı zaten .birde bunun velayeti var yani bana hakkımı savunucak bir avukat lazım .onun karkosu cebinden birşey çıkar diye benim deyil .rıskı veren rabbim zaten

Bir arkadaş tavsiye etti avukat aradım nerdeyse dövmediği kaldı :)numaramı nerden buldunuz referansınız varmı referansınız görüşme yapamayız sanki dersin millet vekili ben sizi tutmak istiyorum diyorum bana diyoki görüşme ücreti 500 :)

Çocugun yok mu? Onlar bile şahit olabilir. Sorumsuzsa sen dilekçeni yaz. 2-3 yıl sürse bile beklemekten iyidir.

Back
X