- 16 Haziran 2016
- 322
- 118
- 18
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımkı tam 1 yıl surdu. Kımse sahıtlık yapmak ıstemedı :) Ama sorsanız bende daha cok bılıyorlar yasadıgım sıkıntıları. Hıcbır talebım olmadı ama o nerdeyse benden nafaka bıle istiycektı. Allah tan hakim tipinden ne halt oldugunu anladıda postaladı onu başımdan:)çekişmeli boşanma bayağı sürer, moralini bozmak gibiolmasın ama, tanık gerekir delili gerekir, mesela size vurdu mu, darp raporu vs gerekir, hangi avukat olursa olsun tanık delil yoksa boşanmak bayağı sürer
1 yıl içinde çekişmelimi?sağlam delilllerin vardı o zaman, 1 yılda imkansızbenımkı tam 1 yıl surdu. Kımse sahıtlık yapmak ıstemedı :) Ama sorsanız bende daha cok bılıyorlar yasadıgım sıkıntıları. Hıcbır talebım olmadı ama o nerdeyse benden nafaka bıle istiycektı. Allah tan hakim tipinden ne halt oldugunu anladıda postaladı onu başımdan:)
aynen oyle çekişmeli oldu. Onun sundugu dava dosyasındakı butun ıgrenç iftiraların hepsini çürütecek deliller sundum ıkıncı dilekçe dosyasında. Bir de gercekten insan sarrafı olmuşlar. Bu kadar uzamasının sebebi de ılk celsede bizi dinledi. ıkıncı de benım sahıtlerı ucuncude onun sahıtlerı. bunların hepsinin arasında 3 er ay falan vardı galıba yalan olmasın. bıttı en sonunda da Elhamdülillah.1 yıl içinde çekişmelimi?sağlam delilllerin vardı o zaman, 1 yılda imkansız
şahit vardı yani o zaman değişir ben şahitsiz delilsiz yıllarca sürer demiştim, bu devirde kim kime tanıklık ederaynen oyle çekişmeli oldu. Onun sundugu dava dosyasındakı butun ıgrenç iftiraların hepsini çürütecek deliller sundum ıkıncı dilekçe dosyasında. Bir de gercekten insan sarrafı olmuşlar. Bu kadar uzamasının sebebi de ılk celsede bizi dinledi. ıkıncı de benım sahıtlerı ucuncude onun sahıtlerı. bunların hepsinin arasında 3 er ay falan vardı galıba yalan olmasın. bıttı en sonunda da Elhamdülillah.
Aynen ya boyle insanlara sinir oluyorum insan bi hışımla yazıyo derdni içini dokuyo hemen turkce ogretmenleri bslıyo derse sizene yazıyoz anlıyosunuz demi bu insanlar beni oldrcekKadinin derdi basindan aşmiş ..sirasi mi simdi turkce dersi vermenin.
kımse etmedı zten canım. Annem kardeşim, kuzenim şahidim oldu. Diğer "dostlar" geri çekildi.1
şahit vardı yani o zaman değişir ben şahitsiz delilsiz yıllarca sürer demiştim, bu devirde kim kime tanıklık eder
ben bu işleri araştırdım da 1.derece şahit olamıyo diyorlardı da demek ki yanlışmış ama aileden başka kimseden fayda yok maalesefkımse etmedı zten canım. Annem kardeşim, kuzenim şahidim oldu. Diğer "dostlar" geri çekildi.
Önce Türkçe' ni düzeltsen keşke. Boşuycam değil boşayacağım. Avkat değil o avukat!
e tabı canım. Millet lafta konusuo. Ancak car car carben bu işleri araştırdım da 1.derece şahit olamıyo diyorlardı da demek ki yanlışmış ama aileden başka kimseden fayda yok maalesef
sahit oluyorlar ama disardan olsa daha iyi oluyorben bu işleri araştırdım da 1.derece şahit olamıyo diyorlardı da demek ki yanlışmış ama aileden başka kimseden fayda yok maalesef
sen destek olmadınya kız şimdi ne yapar.Valla avukatı avkat yazan birinin derdine pek odaklanamadım neyse Allah kolaylık versin.
Ne alaka ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz.sen destek olmadınya kız şimdi ne yapar.
Başka zaman nerden bulayım kendisini. Bir insanın sorunun olması avkat yazmayı gerektirmez. Nasılsa anlıyoruz diye böyle yazılmaz.Kadinin derdi basindan aşmiş ..sirasi mi simdi turkce dersi vermenin.
Önce Türkçe' ni düzeltsen keşke. Boşuycam değil boşayacağım. Avkat değil o avukat!
Lafı dolandırmayı pek sevmem zaten doğru söyleyeni dokuz köyden banlarlar bizim ülkemizde. Anormal olan benim zaten farkındayım. Ama benim de böyle bir takıntım var düzeltmeden geçemedim. Başka zaman kendisini göremeyeceğim için başka bir zaman söyleme şansım yok. Tonlarca sorunum olsa avkat ya da boşuycam yazamam. Sorun ne olursa olsun insan biraz dikkat etmeli Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta. Şimdi sırası değil diye diye böyle gelip böyle gidiyor zaten.Ben de normalde yazma diline dikkat ederim ama seninki olmadı inan.
İlk yorumun bu olmamalıydı en azından keşke son yorumlardan birinin arasına sıkıştırsaydın illa söyleme htiyacı duyduysan.
Kadın can derdine düşmüş,önce Türkçe öğren demek ne kadar acınılası bir durum.
En azından hiç yorup yazmayıp,görmezden gelseydin
Aynen sorsan iyi yaptın aman kurtuldun o adamdan diyip yorum yapan cok iş şahitliye gelince canım az ben memlekete gidiccem bi ara sana ugrarım diyorlarnerde otoruyorsun. Anlaşmalı olursa boşanırsın hemen ama adam sana nafaka vermemk için anlaşmalıya yanaşmıyor zaten. Çekişmeli olursa nafaka vermemek ona kalmış birsey degıl. Hakım uygun gorurse paşa paşa verecek. Herseye lak lak konusan ınsanlar, iş şahitlik yapmaya gelınce sus pus oluyorlar nedense.
Bir yıl deseler iyi 2 3 yıl surer diyorlar onuda iyi bir avukat bulursam olurmusbenımkı tam 1 yıl surdu. Kımse sahıtlık yapmak ıstemedı :) Ama sorsanız bende daha cok bılıyorlar yasadıgım sıkıntıları. Hıcbır talebım olmadı ama o nerdeyse benden nafaka bıle istiycektı. Allah tan hakim tipinden ne halt oldugunu anladıda postaladı onu başımdan:)
Nıkahı vermiyo sorunda burda işte nafaka falan vermemek icin bizim sorumlulugumuzu almamak icin o kafasında öyle kurmuş ayrı yaşaya bilirsin ama bosanamassınipler kopmus zaten sizde ayrisinizda anlasmali bosanmayi dusunur mu esin
Kedicik :)bence sen artık bi sussan diyorum .ben sana açıklama yapmadımmı normalde turkçem düzgündür demedimmi hala için rahat etmedimi .ya telefondan kücük tuşlarla anca bu kadar cıkıyo avukata avkat demem sen çokta şey yapmaya git sütünü ic uyu yazık takılma böyle şeylere :))Lafı dolandırmayı pek sevmem zaten doğru söyleyeni dokuz köyden banlarlar bizim ülkemizde. Anormal olan benim zaten farkındayım. Ama benim de böyle bir takıntım var düzeltmeden geçemedim. Başka zaman kendisini göremeyeceğim için başka bir zaman söyleme şansım yok. Tonlarca sorunum olsa avkat ya da boşuycam yazamam. Sorun ne olursa olsun insan biraz dikkat etmeli Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta. Şimdi sırası değil diye diye böyle gelip böyle gidiyor zaten.