- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da ben yapıyorum.Ayağı ile de dürtüyor mu![]()
ay Allah affetsin buraya güldüm kusuruma bakmayınBu sefer ilgilenmeye başladı ama nasıl biliyor musunuz. Mesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyor
İlim cehaleti de alsa da eşeklik baki kalır gerçekten böyle bişey galibaİki yıllık evliyim. Eşim ne bileyim bazı davranışları çok anlamsız ve bazen de kaba geliyor. Evlendiğimiz ilk zamanlar ailesinin ve akrabalarının yanında bana küçük düşürücü sözler söylerdi. Neyse konuştum kırılıyorum üzülüyorum. Farkında değilim derdi. Bir süre sonra bıraktı bu huyunu ama bu seferde ortamda ben hiç yokmuşum gibi davranmaya başladı. Sonra tekrar konuştum. Bu sefer ilgilenmeye başladı ama nasıl biliyor musunuz. Mesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyorilk yıl dönümümüzü hiç kutlamadı. İkincide de çiçek aldı çok sevindim. Sonra birden dedi ki anneme de alıcam. Ne alaka yani o an? Bir de bu adam okumamış etmemiş bir adam değil yani mühendis. Yurtdışında seminerlere gitmiş biri
Eğer ters birisi değilse masum rolü yap ben yapıyorum eşim de taklidimi yapıyorİki yıllık evliyim. Eşim ne bileyim bazı davranışları çok anlamsız ve bazen de kaba geliyor. Evlendiğimiz ilk zamanlar ailesinin ve akrabalarının yanında bana küçük düşürücü sözler söylerdi. Neyse konuştum kırılıyorum üzülüyorum. Farkında değilim derdi. Bir süre sonra bıraktı bu huyunu ama bu seferde ortamda ben hiç yokmuşum gibi davranmaya başladı. Sonra tekrar konuştum. Bu sefer ilgilenmeye başladı ama nasıl biliyor musunuz. Mesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyorilk yıl dönümümüzü hiç kutlamadı. İkincide de çiçek aldı çok sevindim. Sonra birden dedi ki anneme de alıcam. Ne alaka yani o an? Bir de bu adam okumamış etmemiş bir adam değil yani mühendis. Yurtdışında seminerlere gitmiş biri
bunun okumakla yurtdışına gitmekle hiç alakası yok. sosyal yetilerin gelişmesi ve birey olabilmekle alakalı aslında. bununda eğitimle maalesef bir ilişkisi yok. her şeyden önce eşinizi yontamayacağınız gerçeğini kabullenmekle başlayın. eğer sizi seviyorsa söylediğiniz şeyleri dikkate alarak kendindeki bir takım sorunları düzeltecektir. bu iyi olan senaryo.İki yıllık evliyim. Eşim ne bileyim bazı davranışları çok anlamsız ve bazen de kaba geliyor. Evlendiğimiz ilk zamanlar ailesinin ve akrabalarının yanında bana küçük düşürücü sözler söylerdi. Neyse konuştum kırılıyorum üzülüyorum. Farkında değilim derdi. Bir süre sonra bıraktı bu huyunu ama bu seferde ortamda ben hiç yokmuşum gibi davranmaya başladı. Sonra tekrar konuştum. Bu sefer ilgilenmeye başladı ama nasıl biliyor musunuz. Mesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyorilk yıl dönümümüzü hiç kutlamadı. İkincide de çiçek aldı çok sevindim. Sonra birden dedi ki anneme de alıcam. Ne alaka yani o an? Bir de bu adam okumamış etmemiş bir adam değil yani mühendis. Yurtdışında seminerlere gitmiş biri
Aklıma bir atasözü geldiİki yıllık evliyim. Eşim ne bileyim bazı davranışları çok anlamsız ve bazen de kaba geliyor. Evlendiğimiz ilk zamanlar ailesinin ve akrabalarının yanında bana küçük düşürücü sözler söylerdi. Neyse konuştum kırılıyorum üzülüyorum. Farkında değilim derdi. Bir süre sonra bıraktı bu huyunu ama bu seferde ortamda ben hiç yokmuşum gibi davranmaya başladı. Sonra tekrar konuştum. Bu sefer ilgilenmeye başladı ama nasıl biliyor musunuz. Mesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyorilk yıl dönümümüzü hiç kutlamadı. İkincide de çiçek aldı çok sevindim. Sonra birden dedi ki anneme de alıcam. Ne alaka yani o an? Bir de bu adam okumamış etmemiş bir adam değil yani mühendis. Yurtdışında seminerlere gitmiş biri
Yok şaka yapar gibi değildi. Sadece tam ayağının dibinde oturuyordum. Ayağıyla vurur gibi değil de okşar gibi yaptı. Aslında kibar davranışları da oluyor ama bunlar gözüme batıyor işteAklıma bir atasözü geldizahmet olmazsa bacım
affınıza sığınarak söyleyeceğim.
" Deveye cilve yap demişler, k....yla dağı devirmiş."
İncelik, zarafet, romantizm okullarda ders olarak verilmiyor ki...derdinin caresi bu adamın bir şekilde bir aydınlanma yaşaması lazım. Komiklik olsun diye kendince tabi -hiç komik değil aslında-sakın böyle davranmış olmasın ( ayak şakasını )
Birileri görür endişesi de taşımamış anlaşılan. Rahatsız oldum dediyseniz artık onu da yapmaz...Yok şaka yapar gibi değildi. Sadece tam ayağının dibinde oturuyordum. Ayağıyla vurur gibi değil de okşar gibi yaptı. Aslında kibar davranışları da oluyor ama bunlar gözüme batıyor işte