Ben bu adamı nasıl yontucam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sefer ilgilenmeye başladı ama nasıl biliyor musunuz. Mesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyor
ay Allah affetsin buraya güldüm kusuruma bakmayın :KK48: :KK48:

bunun okumakla falan alakası yok ki,üniversite insana sıfırdan bir karakter kazandırmıyor .

değerlendirebilen insanlara bir nosyon ve vizyon kazandırıyor belki evet,ama eşinizin bunları kazanmaya merakının olmadığı ve kazanmadığı ortada zaten.

bu yaşa kadar gelmiş böyle,ben pek değişeceğini zannetmiyorum çok üzgünüm ama...

adamın fıtratı çok ilginç çünkü,ayağıyla size ellemeyi ilgilenmek diye düşünüyor,siz bu adama ne yaparsanız yapın değişmez bence o_Oo_O:KK53:

**not: ayağıyla ellemek nedir yahu,dokunmak diyelim ona çok pardon :KK48:

Son düzenleme:
İki yıllık evliyim. Eşim ne bileyim bazı davranışları çok anlamsız ve bazen de kaba geliyor. Evlendiğimiz ilk zamanlar ailesinin ve akrabalarının yanında bana küçük düşürücü sözler söylerdi. Neyse konuştum kırılıyorum üzülüyorum. Farkında değilim derdi. Bir süre sonra bıraktı bu huyunu ama bu seferde ortamda ben hiç yokmuşum gibi davranmaya başladı. Sonra tekrar konuştum. Bu sefer ilgilenmeye başladı ama nasıl biliyor musunuz. Mesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyor🤦 ilk yıl dönümümüzü hiç kutlamadı. İkincide de çiçek aldı çok sevindim. Sonra birden dedi ki anneme de alıcam. Ne alaka yani o an? Bir de bu adam okumamış etmemiş bir adam değil yani mühendis. Yurtdışında seminerlere gitmiş biri
İlim cehaleti de alsa da eşeklik baki kalır gerçekten böyle bişey galiba 🤷

İki yıllık evliyim. Eşim ne bileyim bazı davranışları çok anlamsız ve bazen de kaba geliyor. Evlendiğimiz ilk zamanlar ailesinin ve akrabalarının yanında bana küçük düşürücü sözler söylerdi. Neyse konuştum kırılıyorum üzülüyorum. Farkında değilim derdi. Bir süre sonra bıraktı bu huyunu ama bu seferde ortamda ben hiç yokmuşum gibi davranmaya başladı. Sonra tekrar konuştum. Bu sefer ilgilenmeye başladı ama nasıl biliyor musunuz. Mesela yer sofrasında oturuyorum o da koltukta oturuyor. Ayağıyla sırtıma dokunuyor. Eve gidince de bak seninle ilgilendim falan diyor🤦 ilk yıl dönümümüzü hiç kutlamadı. İkincide de çiçek aldı çok sevindim. Sonra birden dedi ki anneme de alıcam. Ne alaka yani o an? Bir de bu adam okumamış etmemiş bir adam değil yani mühendis. Yurtdışında seminerlere gitmiş biri
Eğer ters birisi değilse masum rolü yap ben yapıyorum eşim de taklidimi yapıyor 🤣 mesela bazen yatarken ona kızıyordum insan bi iyi geceler der diye ne saçma ya niye kızıyorsam o da her gece bana “onson bo oyo gocolor dor” diyip gülüyor 😂 eğlenceli yönlendirin birden değil yavaş yavaş olur ama eşlerimiz bizim çocuklarımız değil istediklerimi yapmak zorunda değiller hayat arkadaşlarımız. Beklentin varsa eleştirmeden de ki “hayatım askerlik arkadaşı gibi oturmuyormuyuz misafirlikte iki laf atsana karına millet aşk görsün” 😂

bunun okumakla yurtdışına gitmekle hiç alakası yok. sosyal yetilerin gelişmesi ve birey olabilmekle alakalı aslında. bununda eğitimle maalesef bir ilişkisi yok. her şeyden önce eşinizi yontamayacağınız gerçeğini kabullenmekle başlayın. eğer sizi seviyorsa söylediğiniz şeyleri dikkate alarak kendindeki bir takım sorunları düzeltecektir. bu iyi olan senaryo.
annesine çiçek almak istemesi muhtemelen sana aldım annem de alınır ona da alayım refleksi. Bu da eşinizin hala annesinin kuzusu olduğu, annesinden kopup kendi evinin erkeği olamadığı anlamına geliyor bence, en azından zihninde öyle. bak seninle ilgilendim sözü de üzerime düşen sorumlulukları yerine getiriyorum refleksi. yani evliliğin iki insan arasındaki romantik ve sosyo-ekonomik bir ilişki olduğunun farkında değil henüz. bunu da garip bulmuyorum. ülkemizde pek çok erkek ütüsü, yemeği yapılsın düzgün de cinsel ilişkiye girsin diye evleniyor. eşiniz en azından geri bildirim alabiliyormuş

Aklıma bir atasözü geldi :KK68: zahmet olmazsa bacım ❤️ affınıza sığınarak söyleyeceğim. :KK48:
" Deveye cilve yap demişler, k....yla dağı devirmiş."
İncelik, zarafet, romantizm okullarda ders olarak verilmiyor ki...derdinin caresi bu adamın bir şekilde bir aydınlanma yaşaması lazım. Komiklik olsun diye kendince tabi -hiç komik değil aslında-sakın böyle davranmış olmasın ( ayak şakasını )

Aklıma bir atasözü geldi :KK68: zahmet olmazsa bacım ❤️ affınıza sığınarak söyleyeceğim. :KK48:
" Deveye cilve yap demişler, k....yla dağı devirmiş."
İncelik, zarafet, romantizm okullarda ders olarak verilmiyor ki...derdinin caresi bu adamın bir şekilde bir aydınlanma yaşaması lazım. Komiklik olsun diye kendince tabi -hiç komik değil aslında-sakın böyle davranmış olmasın ( ayak şakasını )
Yok şaka yapar gibi değildi. Sadece tam ayağının dibinde oturuyordum. Ayağıyla vurur gibi değil de okşar gibi yaptı. Aslında kibar davranışları da oluyor ama bunlar gözüme batıyor işte

Yok şaka yapar gibi değildi. Sadece tam ayağının dibinde oturuyordum. Ayağıyla vurur gibi değil de okşar gibi yaptı. Aslında kibar davranışları da oluyor ama bunlar gözüme batıyor işte
Birileri görür endişesi de taşımamış anlaşılan. Rahatsız oldum dediyseniz artık onu da yapmaz... :işsiz:

Adamı böyle kabul edip evlenmişsin. Ya boşayacan ya da kabul edicen. Çok uğraşsan birkaç davranışını değiştirirsin, ama özde adam aynı adam. Rahatlık gördüğü yerde özüne döner.

Insanları değiştirmeyi bırakın alırken öyleydi görmemiş olabilirsiniz ama demekki uyumsuz olduğunuzu anlamışsınız. Benim esimd3 gıcık oluyorum ama seviyorum . Aynı olsaydık belki çekilmezdi hayat

“Sevgi anlaşmak değildir, mühendiste sevilir”. Benim eşimde mühendis, mesleğini dört kıtada yapmış hemde. Ama ne Avrupa, ne Amerika öküzlüğünü yontamamış. Asla kaba biri değildir. Hatta bana karşı çok naiftir. Ama küçük inceliklerden yoksundur. Ben söylemeden birşeyleri akıl edememesine alıştım elbet. Keşke daha ince düşünceli, küçük sürprizlerle hayatımızı renklendiren biri olsaydı. Hayaller, hayatlar işte ne diyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X