• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu adamın üstüne çok mu gidiyorum..

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
kızlar az önce eşimle çok kötü tartıştım. aslında kötü bişey söylemedim ama kendimi çok kötü hissettim. evlendiğim ilk aydan beri çalışıyorum. evimiz kira.ve evlendiğimizden beri sürekli bi yerlerden borç çıktı ve onları ödeyerek ay sonunu zor getirdik. hala öyleyiz.3 yıllık evliyiz nerdeyse ama hayatımızda hiç bi anlam yok. eşim vardiyalı çalıştığından birbrimizi çok az görüyoruz. evde olduğundada uyumakla geçer ömrü hep. ailemden uzağım.eşimin ailesi de köyde.ben bu hayatta yapayanlız yaşıyor gibiyim. her kadın gibi bende bi bebeğim olsun istiyorum artık.belki hayatıma bi anlam katar diye düşünüyorum. ama şukoşullarda imkansız. neden.. çünkü ben çalışmadan eşimin evi geçindirmesi imkansız. :25: başka bi işe gir diyorum yok. ömür boyu asgari ücretle aynı işte çalışmaya niyetli.ek iş yapabilir ama onu da yapmıyor.siz söyleyin kızlar bi erkeğin görevi değil mi ailesini geçindirmek. ben 3 yıldır çalışıyorum ne borcun bittiği var ne de paranın biriktiği. ben ömür boyu çalışacak mıyım. benim ne zamna bi çocuğum olacak? belki daha zamanı değil ama ne zaman zamanı.. eşimin buna bile bi cevabı yok.. işte beni acıtanda bunlar..sırf ben çalışmak zorunda olduğum için bebeğimi ertelemek ve hiç bi zaman uygun zamanın gelmeyecek olması..
tüm bunları söyledim az önce adama...:53: eşimin üstüne çok mu gidiyorum ben, haksızmıyım? biz nolcaz böyle ?:26::50::50::50:

hayır bence fazla gitmemişsiniz çünkü eşiniz eğer ek iş yapmak için çabalamıyorsa belki dank eder bu dedikleriniz....ayrıca erkektir evi geçindirme asıl rolu üstlenmesi gereken siz haklı olarak bebek istemişsiniz ben çok normal buldum ayrıca birkaç tanıdığım evi zor geçindiriyorlar ama erkekler evi geçindirebilmek için sabah erkenden çıkıp gece geç saatlere kadar çalışıyor he nedir tembel olanda var ama geneli (çevremdekilerin) benim ilk görevim eşimin çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamak diyorlar (ailelerde yardım ediyor çocuk rızkıyla gelir)

hayır bence fazla gitmemişsiniz çünkü eşiniz eğer ek iş yapmak için çabalamıyorsa belki dank eder bu dedikleriniz....ayrıca erkektir evi geçindirme asıl rolu üstlenmesi gereken siz haklı olarak bebek istemişsiniz ben çok normal buldum ayrıca birkaç tanıdığım evi zor geçindiriyorlar ama erkekler evi geçindirebilmek için sabah erkenden çıkıp gece geç saatlere kadar çalışıyor he nedir tembel olanda var ama geneli (çevremdekilerin) benim ilk görevim eşimin çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamak diyorlar (ailelerde yardım ediyor çocuk rızkıyla gelir)

bilmiyorum canım benim eşim tembel olanlardan maalesef. hiç ağır bi işi yok sadece oturarak nöbet tutuyor 8 saat. çok rahat ek iş yapabilir ama evde yatmayı tercih ediyor. ailelerden yardım bekleyemem herkes kendine zor bakıyor. napcam ben bu adamla bilmiyorum adam evlenirken bana güvenmiş anlaşılan ama bende bayanım sonuçta. cocuğu o doğursun ben geçindiriym bari evi :5:

Bunlari söylemis olman onun üzerine gittigin anlamina gelmezki, sonucta iyi nedenlerin var ve haklisinda. Esin biraz fazla rahat davraniyor bu konularda. Madem borc yapmis esin ozaman o borcu adam gibi ödeyebilmek icin gerekirse essek gibi 24 saat calismalida, karisinin üzerinden borc kapatma derdi, peesss.. Tamam hayat müsterektirde bu nasil bir borctur ki 3 yildir bitmek bilmedi, evmi aldiniz, arabami aldiniz..? Neyin borcu bu?
Belkide sen aldigin maasin bir kismini kendin bir kenara koyup biriktirmelisin, esin borc icin istersede ozaman ek is bulmasini söyle.. Fakat bunlari yaparken sakin kavga eder gibi bagirarak felan yapma. Sakin sakin konusarak yap, sen ne kadar sakin konusarak halletmeye calisirsan sorunlari o okadar ezilecektir ve bir yerden sonrada kafasina dank edecektir:34: Allah yar ve yardimcin olsun...

bence çok gitmişsiniz üstüne ... ne demek ev geçindirmek erkeğin işi? o evlilik ikinizin evliliği ve birlikte borçların giderlerin altından kalkmalısınız tabii çocuk düşünmek sizin de hakkınız ama evi geçindirmekte sıkıntı yaşarken bir de çocuğun giderleri olacak ve siz de çalışmayacaksanız geçinmekte zorlanacaksınız bence eşiniz eve gelince alttan alıp çocuk istediğinizi bunun için gergin olduğunuzu falan söyleyin çünkü eminim ki çok üzülmüştür... hem tembel demişsiniz ama çalışmayan biri değil ki sadece siz ek iş yapmasını istediğiniz için öyle düşünüyorsunuz...

Son düzenleme:
bunu baştan konuşumanız gerekirdi bu şekilde ev geçinmez ek işi düşünürmüsün nedir ne değildir bi masaya yatırılmalıydı, flört döneminiz olmuştur heralde

Canim bence cok ustune gitme tekrar, inan bana hersey kaderdir her yokusun bir iniside vardir, sabretmek kadar guzel bir sey yok, benimde yasim 32 , evlendigim gunden bu yana calisiyorum ve benimde cocugum yok, bunlar dunyanin sonu degil, Allah her zaman herseyin hayirlisini, dogru zamanda versin hepimize..
Bence madem esin ile cok zaman geciremiyorsun kendine seni gelistirecek,zamanini daha degerli gecirebilecegin bir seyler bulmalisin ki takilip durma bu dusuncelere, ve diger bir yandanda arkadaslarinda dedigi gibi bir parcada olsa kucuk kucuk birikim yapmaya calis, cocuk demek sana masraf olacak zaten ilerde , dunyada bir cok insan boyle sorumsuz eslerle mucadele veriyor inan bana, herkesin farkli hikayesi var, yine senin esin iyi kotu calisiyor bunu hic yapmayanda var, biraz daha sabirli olmaya calis , anlayisli olmaya calis, erkekler bizim kadar akilli dusunemiyor, olgun olamiyor, eminim oda anlayacak sende ki degisimleri ve bir orta yol bulacak kendince..

Hersey gonlunce olsun guzelim..

Bunlari söylemis olman onun üzerine gittigin anlamina gelmezki, sonucta iyi nedenlerin var ve haklisinda. Esin biraz fazla rahat davraniyor bu konularda. Madem borc yapmis esin ozaman o borcu adam gibi ödeyebilmek icin gerekirse essek gibi 24 saat calismalida, karisinin üzerinden borc kapatma derdi, peesss.. Tamam hayat müsterektirde bu nasil bir borctur ki 3 yildir bitmek bilmedi, evmi aldiniz, arabami aldiniz..? Neyin borcu bu?
Belkide sen aldigin maasin bir kismini kendin bir kenara koyup biriktirmelisin, esin borc icin istersede ozaman ek is bulmasini söyle.. Fakat bunlari yaparken sakin kavga eder gibi bagirarak felan yapma. Sakin sakin konusarak yap, sen ne kadar sakin konusarak halletmeye calisirsan sorunlari o okadar ezilecektir ve bir yerden sonrada kafasina dank edecektir:34: Allah yar ve yardimcin olsun...
tatlı dillede anlatsam,kızsam bağırsam da değişen bişey yok maalesef... :50:
bence çok gitmişsiniz üstüne ... ne demek ev geçindirmek erkeğin işi? o evlilik ikinizin evliliği ve birlikte borçların giderlerin altından kalkmalısınız tabii çocuk düşünmek sizin de hakkınız ama evi geçindirmekte sıkıntı yaşarken bir de çocuğun giderleri olacak ve siz de çalışmayacaksanız geçinmekte zorlanacaksınız bence eşiniz eve gelince alttan alıp çocuk istediğinizi bunun için gergin olduğunuzu falan söyleyin çünkü eminim ki çok üzülmüştür... hem tembel demişsiniz ama çalışmayan biri değil ki sadece siz ek iş yapmasını istediğiniz için öyle düşünüyorsunuz...
peki canım sorarım sana bu şekilde ne zaman bi bebeğimiz olacak..sürekli bi yerleden borç oluyor çünkü kazancımız şuan bile yetmiyor bize..:19:
bunu baştan konuşumanız gerekirdi bu şekilde ev geçinmez ek işi düşünürmüsün nedir ne değildir bi masaya yatırılmalıydı, flört döneminiz olmuştur heralde
:14:

Canim bence cok ustune gitme tekrar, inan bana hersey kaderdir her yokusun bir iniside vardir, sabretmek kadar guzel bir sey yok, benimde yasim 32 , evlendigim gunden bu yana calisiyorum ve benimde cocugum yok, bunlar dunyanin sonu degil, Allah her zaman herseyin hayirlisini, dogru zamanda versin hepimize..
Bence madem esin ile cok zaman geciremiyorsun kendine seni gelistirecek,zamanini daha degerli gecirebilecegin bir seyler bulmalisin ki takilip durma bu dusuncelere, ve diger bir yandanda arkadaslarinda dedigi gibi bir parcada olsa kucuk kucuk birikim yapmaya calis, cocuk demek sana masraf olacak zaten ilerde , dunyada bir cok insan boyle sorumsuz eslerle mucadele veriyor inan bana, herkesin farkli hikayesi var, yine senin esin iyi kotu calisiyor bunu hic yapmayanda var, biraz daha sabirli olmaya calis , anlayisli olmaya calis, erkekler bizim kadar akilli dusunemiyor, olgun olamiyor, eminim oda anlayacak sende ki degisimleri ve bir orta yol bulacak kendince..

Hersey gonlunce olsun guzelim..
teşekkür ederim canım..:5:
birikim yapamıyorum çünkü elde avuçta bişey kalmıyor. vermesem ayırsam bile bi miktar ay sonunda aç kalmamak için çıkarmak gerekiyor geri..:41:

dünkü tartışmadan sonra akşam eve gittim.hiçbişey olmamış gibi davrandım. eşimse hiç olmadığı kadar soğuktu bana..:50:
napcam ben böyle bilmiyorum.en ufak bişey desem alınır ve günlerce unutmaz. ve ne kadar konuşsamda ben değişen hiç bişi olmaz. çok yoruldum.taşıyamıyorum artık bu evliliği....:14:

demek sende 3 yıllık evlisin bende.
benimde yorulmadığı halde akşam benle tek laf etmeyen eşim var.
biz hatayı baştan yapmışız gözü kapalı seçmişiz kendi tercihlerimiz şuan bizi boğan ip gibi hem boynumuza hem ayağımıza dolanıyor.
naparız ne ederiz inan benim aklım bana yetmiyor allah yardımcımız olsun.

demek sende 3 yıllık evlisin bende.
benimde yorulmadığı halde akşam benle tek laf etmeyen eşim var.
biz hatayı baştan yapmışız gözü kapalı seçmişiz kendi tercihlerimiz şuan bizi boğan ip gibi hem boynumuza hem ayağımıza dolanıyor.
naparız ne ederiz inan benim aklım bana yetmiyor allah yardımcımız olsun.

evliliğimde bi çok şeyi hallettim canım ama olmadı mı olmuyor.. bi insanı baştan sona değiştiremessin.. evet biz hatayı en baştan yapmışız yanlış seçimler, yanlış insanlar..belki yinede halime şükretmek gerek. şuanki benim hayatım belki bi başkasının hayali ama bu benim hayallerim değil ve bana yetmiyor.. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. :14:

üstüne gitmemişsin...
normal istekler bunlar tabiki söyleyeceksin..
allah yardımcın olsun valla..
zor durum ama sen haklısın eşinin şartları izin veriyorsa ek iş yapabilir yada daha yüksek maaşlı bi iş yapabilir....

Back
X