Merhaba kızlar. Bilenler olabilir belki, büyük bir ayrılık atlattıktan sonra ocakta yeni ilişkime başlayabilmiştim. Yeni bir sayfa açmıştım. Ama sanırım bu sayfa da yavaş yavaş kararmaya başladı.
Sevgilimle 4 aydır birlikteyiz. İlk iki ayı "takılma" diye adlandırdığımız eğlenelim ama birbirimizi çok da bunaltmayalım tarzı geçen bir süreçti. Tabi başka birileri falan araya girmedi ama şimdiki kadar bağlı değildik doğal olarak. Son 2 aydır daha yakınız. Ama bu adamı tanıdım tanıyalı, abartısız DÜNYANIN EN RAHAT İNSANI.
Kavga ediyoruz, tartışıyoruz. Hiç sesi çıkmıyor. Mesajlara o esnada cevap bile vermiyor. Yüzüme kapatıyor falan, böyle nasıl desem bi uyuz gibi hareketler. Şu an inanılmaz sinirliyim bu arada. Olay olarak anlatmayacağım çünkü belki bir milyon tane olay var. Ama genel problem onun dengesizliği, rahatlığı, umursamazlığı. Mesela dün gece ona ayrıldığımızı söyledim mesajla. Cevap vermeden uyudu. Sabah "günaydın sevgilim" diye mesaj atmış. Resmen adam laflarımı takmıyor. En son whatsappta binlerce mesaj döşedim. Yaptıklarını, beni nasıl üzdüğünü anlattım. Hiç cevap vermedi. Aradım "neden cevap vermiyorsun" dedim. "Bu noktaya gelmeden düzelmiyorsun. Sürekli bana öfkeni kusuyorsun" dedi. Ben şimdi bu adamı aramamak istiyorum. Sanırım en doğrusu bu olur. Ama size sormak istediğim bu adamı yola getirmek için aradığında açmasam mı? Mesaj attığında cevap vermesem mi?
Mesela şimdi deli gibi kavga ettik(daha doğrusu ben ettim. o kavga falan etmez, çünkü takmaz.) ama o birkaç saat sonra "napıyorsun hayatım" diye sms atacak biliyorum. Ben resmen çıldırıyorum. İnsan biraz umursar ya. İkizler burcu erkekleri hep mi böyle. Sanırım dünyanın en uyumsuz çiftiyiz. Kavga etmediğimizde çok iyiyiz ama kavga da hayatın bir parçası ve her seferinde ben böyle yorulmak istemiyorum.
Bir de ben çok konuştuğumda "car car car" falan diyip engelliyor beni whatsapptan. Salak salak hareketler. Of çok sinirliyim kızlar. Ondan tamamen kopmak da istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce? Aradığında açmasam mı birkaç gün, ne dersiniz? Onu nasıl yola getirebilirim?