• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla nasıl başa çıkacağım?

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.284
15.310
448
Merhaba kızlar. Bilenler olabilir belki, büyük bir ayrılık atlattıktan sonra ocakta yeni ilişkime başlayabilmiştim. Yeni bir sayfa açmıştım. Ama sanırım bu sayfa da yavaş yavaş kararmaya başladı.
Sevgilimle 4 aydır birlikteyiz. İlk iki ayı "takılma" diye adlandırdığımız eğlenelim ama birbirimizi çok da bunaltmayalım tarzı geçen bir süreçti. Tabi başka birileri falan araya girmedi ama şimdiki kadar bağlı değildik doğal olarak. Son 2 aydır daha yakınız. Ama bu adamı tanıdım tanıyalı, abartısız DÜNYANIN EN RAHAT İNSANI.
Kavga ediyoruz, tartışıyoruz. Hiç sesi çıkmıyor. Mesajlara o esnada cevap bile vermiyor. Yüzüme kapatıyor falan, böyle nasıl desem bi uyuz gibi hareketler. Şu an inanılmaz sinirliyim bu arada. Olay olarak anlatmayacağım çünkü belki bir milyon tane olay var. Ama genel problem onun dengesizliği, rahatlığı, umursamazlığı. Mesela dün gece ona ayrıldığımızı söyledim mesajla. Cevap vermeden uyudu. Sabah "günaydın sevgilim" diye mesaj atmış. Resmen adam laflarımı takmıyor. En son whatsappta binlerce mesaj döşedim. Yaptıklarını, beni nasıl üzdüğünü anlattım. Hiç cevap vermedi. Aradım "neden cevap vermiyorsun" dedim. "Bu noktaya gelmeden düzelmiyorsun. Sürekli bana öfkeni kusuyorsun" dedi. Ben şimdi bu adamı aramamak istiyorum. Sanırım en doğrusu bu olur. Ama size sormak istediğim bu adamı yola getirmek için aradığında açmasam mı? Mesaj attığında cevap vermesem mi?

Mesela şimdi deli gibi kavga ettik(daha doğrusu ben ettim. o kavga falan etmez, çünkü takmaz.) ama o birkaç saat sonra "napıyorsun hayatım" diye sms atacak biliyorum. Ben resmen çıldırıyorum. İnsan biraz umursar ya. İkizler burcu erkekleri hep mi böyle. Sanırım dünyanın en uyumsuz çiftiyiz. Kavga etmediğimizde çok iyiyiz ama kavga da hayatın bir parçası ve her seferinde ben böyle yorulmak istemiyorum.
Bir de ben çok konuştuğumda "car car car" falan diyip engelliyor beni whatsapptan. Salak salak hareketler. Of çok sinirliyim kızlar. Ondan tamamen kopmak da istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce? Aradığında açmasam mı birkaç gün, ne dersiniz? Onu nasıl yola getirebilirim?

Merhaba kızlar. Bilenler olabilir belki, büyük bir ayrılık atlattıktan sonra ocakta yeni ilişkime başlayabilmiştim. Yeni bir sayfa açmıştım. Ama sanırım bu sayfa da yavaş yavaş kararmaya başladı.
Sevgilimle 4 aydır birlikteyiz. İlk iki ayı "takılma" diye adlandırdığımız eğlenelim ama birbirimizi çok da bunaltmayalım tarzı geçen bir süreçti. Tabi başka birileri falan araya girmedi ama şimdiki kadar bağlı değildik doğal olarak. Son 2 aydır daha yakınız. Ama bu adamı tanıdım tanıyalı, abartısız DÜNYANIN EN RAHAT İNSANI.
Kavga ediyoruz, tartışıyoruz. Hiç sesi çıkmıyor. Mesajlara o esnada cevap bile vermiyor. Yüzüme kapatıyor falan, böyle nasıl desem bi uyuz gibi hareketler. Şu an inanılmaz sinirliyim bu arada. Olay olarak anlatmayacağım çünkü belki bir milyon tane olay var. Ama genel problem onun dengesizliği, rahatlığı, umursamazlığı. Mesela dün gece ona ayrıldığımızı söyledim mesajla. Cevap vermeden uyudu. Sabah "günaydın sevgilim" diye mesaj atmış. Resmen adam laflarımı takmıyor. En son whatsappta binlerce mesaj döşedim. Yaptıklarını, beni nasıl üzdüğünü anlattım. Hiç cevap vermedi. Aradım "neden cevap vermiyorsun" dedim. "Bu noktaya gelmeden düzelmiyorsun. Sürekli bana öfkeni kusuyorsun" dedi. Ben şimdi bu adamı aramamak istiyorum. Sanırım en doğrusu bu olur. Ama size sormak istediğim bu adamı yola getirmek için aradığında açmasam mı? Mesaj attığında cevap vermesem mi?

Mesela şimdi deli gibi kavga ettik(daha doğrusu ben ettim. o kavga falan etmez, çünkü takmaz.) ama o birkaç saat sonra "napıyorsun hayatım" diye sms atacak biliyorum. Ben resmen çıldırıyorum. İnsan biraz umursar ya. İkizler burcu erkekleri hep mi böyle. Sanırım dünyanın en uyumsuz çiftiyiz. Kavga etmediğimizde çok iyiyiz ama kavga da hayatın bir parçası ve her seferinde ben böyle yorulmak istemiyorum.
Bir de ben çok konuştuğumda "car car car" falan diyip engelliyor beni whatsapptan. Salak salak hareketler. Of çok sinirliyim kızlar. Ondan tamamen kopmak da istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce? Aradığında açmasam mı birkaç gün, ne dersiniz? Onu nasıl yola getirebilirim?
valla senin canını sıkmam istemem ama benimde böyle bir ilişkim olmuştu evlilikten önce..ve bitti.bu tip erkekler rahat hareket ederek bizi deli ediyorlar.ve bizde hazmedemiyoruz.be son benm gibi oluyor.ya takmamayı öğreneceksin yada devam etmiceksin.açıkçası çözümsüz...

Kavga ediyoruz, tartışıyoruz. Hiç sesi çıkmıyor. Mesajlara o esnada cevap bile vermiyor. Yüzüme kapatıyor falan, böyle nasıl desem bi uyuz gibi hareketler. Şu an inanılmaz sinirliyim bu arada. Onu nasıl yola getirebilirim?

Yazdıklarınız küçük meseleleri büyütüp ona hayatı zindan ettirdiğinizi düşündürmedi bana... Eğer öyle olsaydı, sizi tartışmaktan vazgeçirmek için böyle yapıyor diyebilirdik... Ya sizi çok sevdiği için aranızın bozulmaması, sizi kaybetmemek ya da dırdırınızdan bunaldığı için yapar bir erkek bunu... İlişkinizin süresi ve tavırları dikkate alırsak ikinci ihtimal daha ağır basıyor, sorunlara karşı ciddiyetsizlik var gibi...

Bunun karakter özelliği olduğunu, tartışmayı sevmediğini varsayarsak da böyle biriyle mutlu olabilecek misiniz, bunu iyi düşünmek lazım... Ufak meseleler neyse ama küçük sorunların büyümesi ya da daha ciddi meselelerde de böyle bir tavır takınması kaybetme korkusu yaşamadığını, yeterince sevilmediğini düşündürür insana... Üstelik tartışmayı sevmese bile siz bu konuda hassassanız hassasiyetinize dikkat etmemiş olur, her durumda işiniz zor...
:ssz:

Sizi umursamayan, kaba tabirle "takmayan" birine katlanmak zorunda mısınız?
Sürekli ayrılık lafını açıyor musunuz? Adam artık alışmış nasıl olsa düzelir bir şekilde diye, ayrılık mesajınızı bile önemsemiyor.
Sizde hala nasıl başa çıkacağım diyorsunuz.
Adamın kişiliği böyleyse ne yaparsanız yapın düzelmez.
Ayrıca ilk iki ay takılalım demiş ya, gerçekten değer veren bir erkek takılalım demez, sevgili olmak ister. :19:

Son düzenleme:
Öncelikle tüm cevaplar için teşekkürler.
İlk olarak o "takılalım" demedi ben de demedim, sadece şuanki kadar ciddiye almıyorduk birbirimizi. Bunla ilgili sorunum yok zaten, sorun ciddiyetsizliği.
Az önce aradı, açtım. Gerçekten ayrıldığımıza inanmıyormuş. İnan o zaman dedim, kararımın kesin olduğunu söyledim ve kapattım. Şimdi mesajlar falan atıyor ama bu geç kalmışlığından çok sıkıldım.
Dediğiniz gibi sorunları ciddiye almıyor. Dırdırdan bunalma olayı da var. Ama bu şekilde de olmaz. Çok büyük bir sorun olduğunda bu derece ciddiyetsiz olmasa da beklediğim, beni tatmin eden ciddiyeti bulamıyorum.
Bilmiyorum ne olacak.

Niye kavga ediyorsunuz ki ? Saygınızı şimdiden yitirmeyin, gül gibi geçinin gidin işte. Ben kavgayı uzatmayan ve sorunları görmezden gelen insanları çok severim mesela. Bence şanslısın. Ben bunu "takmamak, umursamamak" olarak algılamazdım sanırım. gerçi bilmiyorum da kavga sebeplerinizi. ama hani sorunlar varsa bile bunu kavga ederek veya bitti diyip durarak değil de ciddi bir şekilde yüz yüze konuşarak halletmeye çalişin.

Yüzüne telefonu kapatmalar,whatssapta engellemeler falan açıklıyor aslında her şeyi. İnsan sevdiği bir insana bunu yapabilir mi yahu?
Her insanın yapısı farklıdır,bazıları öyle gamsız olurlar ki dünya yansa umurlarında olmaz. Bazıları da ufacık sorunları büyük bir dağ kadar dert yaparlar..
Benim sevgilim de rahattır,kavga sorun çıkarmaz çünkü dışa vuramaz bilirim ki.. içinde yaşar her şeyi.. Onu değiştiremeyeceğine göre önünde iki seçenek var,"uyumsuz olduğunuzu" söylediğin ilişkiden tamamen kopup,ayrılacaksın. Ya da onu böylece kabul edeceksin.. :ssz:

Back
X