Ben bu adamla ne yapcam

Bunu unutup sevisebilecek misiniz 2 gün sonra ya merak ediyorum

Bu adama tahammül etmek çok zor 😓 1 buçuk yaşında oğlumuz için bundan adam olmaz dedi!

Oğlumu makamında ziyaret ettiğinde görürüm seni dedim!

Adamlık makamla olsaydı senin sülalende olurdu dedi!

Leşş bi adam. Hee fırsatta sülalemi işin içine katmaktan bıkmadı. Hiç bir münasebeti yok bu laf attığı kişilerle! 10 yıllık evliligimde toolasan 3 4 kez görmemiştir. Biz herkesten uzak bi ildeyiz görmez etmez. Her seferinde haddini bildiriyorum yine aynı yine aynı! Ne yapcam bilmiyorum 😓
Eğer ki bu şekilde konuşmasına çıldırıyorsanız sizi çıldırtmak için yapıyor. Sizde aynı şekil sülalesine laf edin. Kıskanç, kıskanmış sizi.

Yumurta tavuğun g.tünden çıkar. Sen neysen senden olan da o olacak deyin geçin ne çeneleşiyorsunuz bununla? 4 kere gördüğü sülalenize laf edecek yer aramış yazık malzeme vermemişler hiç buna da.

Eğer ki bu şekilde konuşmasına çıldırıyorsanız sizi çıldırtmak için yapıyor. Sizde aynı şekil sülalesine laf edin. Kıskanç, kıskanmış sizi.
Yok canım ben anne olunduktan sonra çıldırmayi bıraktım. Çocuklarım var yükselemem. Sinir hastası oldum tedaviler gördüm. Tekrar başa sarmamak için sakinligimi korumak zorundayım.

Yumurta tavuğun g.tünden çıkar. Sen neysen senden olan da o olacak deyin geçin ne çeneleşiyorsunuz bununla? 4 kere gördüğü sülalenize laf edecek yer aramış yazık malzeme vermemişler hiç buna da.
Yükselmek istemiyorum. Sakinligimi korumak zorundayım. Yoruldum

Zayen dedi sen aileme laf ediyorsun ya? Dedim ben 10 yıldır senin ailenle oturup kalkıyorum elbet rahatsizliklarim olacak. Sen toplasan 4 kez görüp gectigin insanlar hakkında konuşma cürretini nerden buluyorsun!? Off

Bu adama tahammül etmek çok zor 😓 1 buçuk yaşında oğlumuz için bundan adam olmaz dedi!

Leşş bi adam. Hee fırsatta sülalemi işin içine katmaktan bıkmadı. Hiç bir münasebeti yok bu laf attığı kişilerle! 10 yıllık evliligimde toolasan 3 4 kez görmemiştir. Biz herkesten uzak bi ildeyiz görmez etmez. Her seferinde haddini bildiriyorum yine aynı yine aynı! Ne yapcam bilmiyorum 😓
Böyle birini neden baba yaptınız?
Hep mi böyleydi sonradan mı oldu?

Sizi de, çocuğunuzu da benimsememiş biri eşiniz.
Kuzguna bile yavrusu şahin görünür ama sizin eşinizde kuş kadar akıl yok.
Sevgisiz ve merhametsiz insandan korkarım ben.

Esiniz akrabalarinizi cekemiyor cok net
Kendisi rezilin teki oldugu icin makam sahibi insanlar ona batmiş, asagilik kompleksine girmis
Kavga aninda nereden vuracagini bilemiyor saldiriyor bu sekilde
Cocuk daha 1.5 yasinda anlamiyor ama ilerde bu adam asiri ozguvensiz olmasina neden olur bu cocugun
Neden sutlamiyorsunuz

Böyle birini neden baba yaptınız?
Hep mi böyleydi sonradan mı oldu?
Yok yaa boyle değildi. Son yıllarda böyle pisleşti. Çocuk sahibi olmak ikimizin tercihiydi. Önce kızımız oldu sonra 2.ciyi istedi oğlum oldu. Ne bileyim böyle seviyesizleşebilecegini ön görebilseydim asla yapmazdım

Esiniz akrabalarinizi cekemiyor cok net
Kendisi rezilin teki oldugu icin makam sahibi insanlar ona batmiş, asagilik kompleksine girmis
Kavga aninda nereden vuracagini bilemiyor saldiriyor bu sekilde
Cocuk daha 1.5 yasinda anlamiyor ama ilerde bu adam asiri ozguvensiz olmasina neden olur bu cocugun
Neden sutlamiyorsunuz
Çocukları büyütmek zorundayım. İlerleyen yıllarda ne olur bilinmez

Anlaşılan o ki sözünü sohbetini pek bilen biri değil. O yüzden ağzından kötü söz çıkmasını duymaktansa dediği cümleye cevap vermemek en güzeli olur.

Back
X