Ben bu Adamla Ne yapicagim ?Tripleri bitmiyor

Sonbahar000

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
76
7
8
29
Merhabalar kızlar Aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz.nefesim kesiliyor artık basit bir konuda bu noktaya getirtiyor..konuya hemen giriyorum akşam işten gelecek diye yemek yaptım üstüne çay demledim geç geldiği için bende kapının önünde bahçede çay iciyordum.(ky.kv) alt üst oturuyoruz .eşime dedim ki sana çayla peynir mi getireyim ki (kendisi çok sever) yoksa yemek mi? farketmez dedi.o anda telefon geldi babası çağırdı yukarıya gel dedi eşime eşimde yukarıya çıktı ..eşim yukarıya gidip geldikten sonra bu adama birşeyler oldu bende 2.kez tekrarladım çayla peynirmi getireyim yemek mi dedim bir soruyu 10 defa sorma dedi. bende o anda telefon gelmişti o yüzden anlamadığımi söyledim çok kötü oldum bahçede oturuyorduk içeriye geçtim .dışarıda baya oturdu yemek goturcegimi zanneti ama o lafından sonra goturmedim eve geldi Allah senin bin türlü belanı versin dedi ...bende sırf yemek sordum diye bana yükseliyorsun yeter bıktım artık dedim ki kızlar bir erkek olarak gönül almasını bilmez..ailecinin teki ben bu evi elimde tutmazsam bu evlilik biticek bir iki kez ben gittim yanına haklı olmama rağmen evin huzuru bozulmasın die ama kadın gibi gereksiz Tripleri bitmiyor evlilik için elimden ne gelse yapıyorum..şuan aynı evin içinde iki yabanci gibiyiz kendini her konuda narsist gibi haklı görüyor çok üzülüyorum çok yıprandım..evin içinde artık tükendim ailemde başka memlekette bu adamın hiç vicdani MERHAMETİ YOK !

İyilik yaramıyorsa sende kendini düşün önce üzgünüm bela okuyan bir adamın sevdiğini düşünmüyorum ve hiçbirşeye degmez. Çok ayıp etmiş. Şiddet de yoksa oda başlar yakında öyle vibe aldım. Sen kimsesiz gibi hissettirme kendini bence göz dağı önemlidir kedi bile sırtını şişirir. Her seferinde küsken senin gitmen daha egolanmasına neden oluyor.

Neden elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz? Çok mu seviyorsunuz, işiniz veya maddiyatınız mı yok, özgüven mi eksik? Ona göre fikir beyan ederiz diye sormak istedim. Öyle bir beddua eden insanla aynı yerde nefes almam. Narsistse de anasına babasına gidip göstersin bu tarafını

Şuan bu yazıları mutfakta hüngür hüngür ağlıyarak yazıyorum..gerçek hayatta beni hiç kimse böyle bilmez cümle alem toplansa kimse beni bu hale sokamaz ama ne yazikki eşimin 1 laf yetiyor

Merhameti olan insan bela okumaz, hem de karısına
Bu kadar alttan almana gerek yok, nasıl olsa yine kıymet bilmeyecek

Şuan bu yazıları mutfakta hüngür hüngür ağlıyarak yazıyorum..gerçek hayatta beni hiç kimse böyle bilmez cümle alem toplansa kimse beni bu hale sokamaz ama ne yazikki eşimin 1 laf yetiyor

Bence önce kendimize şu soruyu sorun men neden bu kadar bu adamı takıyorum diye.

Triplerinin bitmesini istiyorsanız yapmanız gereken belli. Baktınız konuşmuyor sizde konuşmayın. Tavır yapmadan, kendinizi ezdirmeden ve onu yok sayarak gittiği yere kadar kunusmaycaksınız. Ta ki kendisi pes edene kadar.

Yani neden bende mi sorun var gelip benle böyle konuşan adamın ağzına terliği sokarım . Neden kadınlarımız bu kadar güçsüz ve kırılgan . Nasıl cesaret ediyor bu adam sizi böyle kırmaya ? Hiç mi kayvetme korkusu yok . Siz hizmetlisi misiniz

Herkes tartışır ama bela okumak nedir?
Ben olsam çoktan kovmuş boşamıştım.

Sevmeyince her şeyi batar insanin böyle ama cidden niye ayni soruyu sorup duruyorsunuz? Farketmez dedigini duymuşsunuzdur duymadim diyorsunuz. Sonra o kadar sorduğunuz şeyi de getiriyormiyorsunuz.

Sevmeyince her şeyi batar insanin böyle ama cidden niye ayni soruyu sorup duruyorsunuz? Farketmez dedigini duymuşsunuzdur duymadim diyorsunuz. Sonra o kadar sorduğunuz şeyi de getiriyormiyorsunuz.
hemen de sevmediğine kanaat getirdiniz yani. Kadın üzülmüş yazmış gülücüklü laubali cevap vermeye gerek yok. Farketmez bir cevap değil. Adam gibi cevap versin yemek mi çay mı. Kadın da 2 kere sormaz o zaman. Geçiştirip farketmez diyor hizmetçisi gibi sonra aç durur öyle.

Sen sormuşsun hadi diyelim cevap verdi eee beklemeden annesine çıkmış bir daha sorman normal. Orda kesin doldurulmuş gibi geldi. Niye çabalıyorsun ki? Bırak kendi alsın yemeğini.

Cözümü kendinizde arayin. Bana sanki babasinin yanindan geldikten sonra siz " bir haller oldu buna" diye düsünüp onu yokmamak adina " ne getireyim" sorusunu tekrar sordunuz, ki aslinda cevabini biliyordunuz. Oda bunu sezmis olacakki veya gercekten yorgun / yada babsiyla bi konuyu kafaya takti, size yöneltti tüm öfkesini, ki bu dogru bir davranis degil.

Ama sizde samimi degilsiniz esinize karsi. Aslinda sormak istediginiz " babanla sorun mu oldu canini skan bir sey mi var" olacakken, tekrar ayni soruyu yöneltip onun duygu durumunu yoklamak oldu, ki oda bunu sezdi.

Duygularinizla davranislarinizla acik ve net olursaniz karsi tarfta öyle olur diye düsünüyorum, yani pisikolojik bi vaka söz konusu degilse normal bir insansa tabiki.

Sonrasinda tavirli takinip hic birswy getirmeyip pasif agresiflik sergileyerek tekrar bir iletisim sorunu yasamissiniz daha dogrusu devam etmissiniz ve oda ayni sekilde karsilik vermis.
Ikinizinde iletisim sorunu var. Acik ve net olun birbirinize karsi.

Ve sizde ilk kendinize karsi dürüsr olun. Esiniz hakli olup sizi " yakaladigi" icin icgüdüsel olarak kendinizi koruyup tavir aldiniz.

Sen sormuşsun hadi diyelim cevap verdi eee beklemeden annesine çıkmış bir daha sorman normal. Orda kesin doldurulmuş gibi geldi. Niye çabalıyorsun ki? Bırak kendi alsın yemeğini.
Yok ben tam cevap verdikten sonra anlamadım kendisi öyle söylediğini söylüyor daha sonra ben ikincikez sorduktan sonra bu cevabı verdi ben 10 defa tekrar mi edim dedi

Tahammülü bitmiş size. Bu konunun sizle alakası yok. Kendi bireysel dünyasında mutsuz. Sizde daha fazla psikolojinizi bozmasına izin vermeyin.
Siz onun hizmetçisi değilsiniz. Karnı açsa kendi doyursun. İlgilenmeyin, umursamayın.
Kayınvalidelerle altlı üstlü oturmanızda yanlış. Kocanız ailesi ile göbek bağını kesememiş.
Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Ağlamayın. Ben psikiyatriste gidiyorum. “Dünyanın en boş çabasıdır sizi üzen insana neden üzdüğünü anlatmak” diyor. Önem verse zaten üzmez. Bu yönden bakın. Değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul edin. Kendinizi korumaya alın.

Yorumunuzu okudum yazmakla yaşamak bir olmuyor maalesef size o şekilde gelmiş olabilir ama ben eşimi yoklamadım ..yada yoklasamda buda bir Kadın için Sorun .. bildiğim tek şey eşimin bencil evine bana sorumsuz olduğu ! Cidden dayanılmaz bir hal olmaya başladı çok yıprandım kendini ne yaparsa haklı görüyor

Gördüğüm en iyi yorum yorumunuz bana iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim belkide bunları okumaya ihtiyacım vardı aglamamdaki sebep emeklerim yaşadıklarım. Belkide çocukluktan beri suçlaniyorumdur ve herşeyi mükemmel yapmak istiyorumdur bilmiyorum .benim yaşadığım bu satırlarla bitmiyor çok çabalıyorum elimden tutanim yok güçlü görünüyorum halbuki kendime yeniliyorum ...kendimi mutlu etmek için herşeyi yapmaya çalışıyorum ama Olmuyor eşimde buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…