- 25 Şubat 2022
- 76
- 7
- 8
- 29
- Konu Sahibi Sonbahar000
Merhabalar kızlar Aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz.nefesim kesiliyor artık basit bir konuda bu noktaya getirtiyor..konuya hemen giriyorum akşam işten gelecek diye yemek yaptım üstüne çay demledim geç geldiği için bende kapının önünde bahçede çay iciyordum.(ky.kv) alt üst oturuyoruz .eşime dedim ki sana çayla peynir mi getireyim ki (kendisi çok sever) yoksa yemek mi? farketmez dedi.o anda telefon geldi babası çağırdı yukarıya gel dedi eşime eşimde yukarıya çıktı ..eşim yukarıya gidip geldikten sonra bu adama birşeyler oldu bende 2.kez tekrarladım çayla peynirmi getireyim yemek mi dedim bir soruyu 10 defa sorma dedi. bende o anda telefon gelmişti o yüzden anlamadığımi söyledim çok kötü oldum bahçede oturuyorduk içeriye geçtim .dışarıda baya oturdu yemek goturcegimi zanneti ama o lafından sonra goturmedim eve geldi Allah senin bin türlü belanı versin dedi ...bende sırf yemek sordum diye bana yükseliyorsun yeter bıktım artık dedim ki kızlar bir erkek olarak gönül almasını bilmez..ailecinin teki ben bu evi elimde tutmazsam bu evlilik biticek bir iki kez ben gittim yanına haklı olmama rağmen evin huzuru bozulmasın die ama kadın gibi gereksiz Tripleri bitmiyor evlilik için elimden ne gelse yapıyorum..şuan aynı evin içinde iki yabanci gibiyiz kendini her konuda narsist gibi haklı görüyor çok üzülüyorum çok yıprandım..evin içinde artık tükendim ailemde başka memlekette bu adamın hiç vicdani MERHAMETİ YOK !