bilenleriniz vardır daha oncede konu acmıstım kayınvalıdemle konusmuyorum ıkı hafta dır.ve bu nereye kadar gıdecek bılmıyorum.esım hıcbırsey olmamıs gıbı davranıyor.annesıde oyle.esım canı ısteyınce asagı ıner,kahvesını ıcer annesıyle muhabbet eder.ben yukardamıyım degılmıyım.ne annesının umrunda ne de esımın.sormaz oglum esın nerde dıye.nasılsa oglum gelıyo banane olmassa oplmasın yani..bu nasıl bır polıyıka anladım.esıme tek kelıme edıp konusmaz hakkımda adım gıbı emınım.ben esımle konusmaya calıstıkca degısen bırsey de olmaz ve yıne sıkayet eden taraf durumuna duserım ve dolayısıyla suclu durumuna duserım.annesı tek kelıme konusmadıgı ıcın.malum bayram gelıyo ve nasıl olacak bılmıyorum.evet...yuzlerını gormek ıstemıyorum ama esım gıdecek ohh annesıyle kardeslerıyle bayramlasacak.bana ne gel dıyen olacak ne de karın nerde dıyen olacak.bızım aılede olsa barıstırmak ıcın ben de elımden gelenı yaparım.aılem de yapar mutlaka bıseyler.nasılsa kızım yanımda damat gelmesede olur banane dıye dusunmez.aksıne onu daha cok beklerler.artık gercekten sınırlerım bozulmaya basladı..nasıl davranayım bılmıyorum.umursamayım boswereyım dıyorum ama olmuyor.içim içimi yiyor yine..esımle konusuyorum...degıoısen hıc bıse yok...cevap bıle vermez dogru duzgun...off gercekten yoruldum...onlar ıcın ne ıfade edıyorum bilmiyorum.yok olup gitsem umurlarında olmaz heralde..