vallhi neden rahatsızsın bu durumdan diyen arkadaşlar var ama insan ölebir takıyorki kafasına aman huzursuzluk olmasın eşim üzülmesin die insan küs kalmak istemiyor ama bazı durumlar insanı mecbur bırakıyor
sizinle aynı durumdayız ben 1 kez öyle bir sorun yaşadım kayıınvalidemle tek fark eşim beni anladı ve ban destekti eşiniz bunu anlamıycak emin olun yukarıda bir arkadaşta demiş haksızda olsa eşiniz annenin tarafında olucak keşke sorunlar hiç yaşanmasa benimde sizin gibi özel bir gün yakındı ve uykularım kaçtığını biliyorum nasıl karşılaşıcaz ne yapcaz die ama hatasını anlayıp gelip özür dilemişti kayınvalidem bidahada sorun yaşamadık inş. yaşamayız cidden çok zor mesafeli olmak zaten kayınvalideniz mesafeli anladığım kadarıyla birde bişeyi merak ettim size tavrının sebebi vardı mutlaka konuşsanız şimdi değilde düzelince ,
bence gidinbayramlaşın ve huzursuzluk büyümesin çok zor biliyorum ama
konussamda,düzelince de konussam degısen hıcbıse olmıycak.o hayatta ozur dılemeyı bılmez.anca bildiği dogru.sadece kayınvalıdem degıl.esımde dahıl olmak uzere butun aıle.konusmaya cok clıstım kayınvalıdemle.ama bırak konusmayı dınlemez bıle.bıldıgım dogru der baska bıse demez.