Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani ben bunlara bi bayramda gideyim o kadar yeter mi ? Çünkü gördükçe de moralim bozuluyor. Bebeğim için hazirladigim hediyeliklere bile ne gerek var gözüyle bakıyorlar. Olmaz olsunlar! İnş doğumdan sonra mevlut yapcam. Oraya cagiririm. Ondan sonra da böyle devam ederlerse şeytan görsün deyip boşverecegim. Bayramdan bayramaaa
Balayima bile laf ettiler k.v bigün görümcelerine sinirlenmis bağırıp çağırıyor laf arasında ben de evlendim kimse balayina götürmedi beni . Bana kıymet verilmedi şimdikiler gibi dedi67 yaşındaki kadın gelininin balayinii kiskanmis
Dur moralini düzeltim senin
Benim kayınvalidem hamile olduğumu öğrendiği hafta gözümün önünde 1 hafta içinde 3 kez gebelik testi yaptı görümlerimin sevincini görseydin gülmekten krize girerdin
Ben hamileyim dediğimde erkendi diyen insanlar annelerine test aşmaktan bi hal oldular
Niyemi regl olmuyormuş
Menepoza girmiş
Yani ben bunlara bi bayramda gideyim o kadar yeter mi ? Çünkü gördükçe de moralim bozuluyor. Bebeğim için hazirladigim hediyeliklere bile ne gerek var gözüyle bakıyorlar. Olmaz olsunlar! İnş doğumdan sonra mevlut yapcam. Oraya cagiririm. Ondan sonra da böyle devam ederlerse şeytan görsün deyip boşverecegim. Bayramdan bayramaaa
Ne garip insanlarmiş hayret gercekten ben kiskancliktan baska birsey gelmiyor aklima bukadr alidgina yaptigina garip tavirlari ancak kiskancliktan dicem yani ,neyse sen kocanla mutlu ol o senin yaninda belli bebesinde yakinda gelir dahada kafan dagilir takmazsin sonrasinda allah mululugunu daim etsin