- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Bi de bende aşırı utangaclik var nasil atlatacağım hic bilmiyorum :) size mutluluklar dilerim.ben evleneceğim zaman annem dedi ki;x i (babam)uyandırmadan hemen karambole bu kızı evlendirdik evlendirdik yoksa bu kızı falan vermeznasipse el kol dil bağlanır diye boşuna demiyorlar su gibi evlendim ben bile bu kadar kolay olmasına şaşırdım
siz demeyeceksiniz anneniz diyecek.Bi de bende aşırı utangaclik var nasil atlatacağım hic bilmiyorum :) size mutluluklar dilerim.
Iste sorunda o ben ölünce evlensin diyo :)evlenip ne yapacak diyo of of :) :)siz demeyeceksiniz anneniz diyecek.
diyecek ki; bey beeeey kızın turşusunu kuracak değiliz yarın bir gün biz ölsek yalnız kalacak yaş geçerse alan da olmaz bunu,millet alıpta başına bela mı etsin ,hazır isteyeni de varken verelim gitsin desin
çok mu ağır oldu yaD
Kızlar 26 yaşındayım bir kaç ay sonra 27 olacağım. Evlenmeyi dusundugum bir sevgilim var. Yalnız bu durumu babama nasil söyleyeceğimi bilmiyorum.
Babam bana çok düşkün sürekli evlenme kizim ben sensiz naparim. Sensiz duramam kurban olurum falan filan diyip duruyo:) hatta bi ara ben ölene kadar evlenme dayanamam diyodu. Ben öldükten sonra ne yaparsan yap diyo. Gelde cik işin içinden çıkabilirsen. Ben evlenme niyetimi babama nasil söyleyeceğim.
Arada boyle şakayla karışık annemle söylüyoruz görücü gelecek diyo annem bende baba gelen çocuk iyiymiş evlencem artik diyorum o da hic duymamış gibi yaparak tv 'deki haberi gösteriyo telefondan bisey gösteriyo yani dinlemeyip alakasız şeyler soyluyo bizde gülüp geçiyoruz. Şaştık kaldik:)
Annem ciddi ciddi bi gün babama anlatsa kızın görüştüğü var evlenmek istiyo dese babam hayatta inanmaz benim sevgilim olduğu fikrini bile kabul edemez. Gelir sorar kizim dogru mu beni bırakmak mi istiyosun evlenip gitmek mi isityosun der ben o durumda yerin dibine geçerim ne yapacağım zaten birde aşırı derece de bu konu yüzünden babamdan utanıyorum o da böyle yaparsa nasil diyeceğim evet istiyorum diye kararlı duramam diye tmm baba madem öyle evlenmiyim diyiveririm ah ahh..
Birde sevgilimin isi dolayisiyla uzak bi yere gidecegim iyice sarpa sariyo bu iş. Siz nasıl söylediniz neler yaptiniz bana ne tavsiye verirsiniz:)
Kızlar 26 yaşındayım bir kaç ay sonra 27 olacağım. Evlenmeyi dusundugum bir sevgilim var. Yalnız bu durumu babama nasil söyleyeceğimi bilmiyorum.
Babam bana çok düşkün sürekli evlenme kizim ben sensiz naparim. Sensiz duramam kurban olurum falan filan diyip duruyo:) hatta bi ara ben ölene kadar evlenme dayanamam diyodu. Ben öldükten sonra ne yaparsan yap diyo. Gelde cik işin içinden çıkabilirsen. Ben evlenme niyetimi babama nasil söyleyeceğim.
Arada boyle şakayla karışık annemle söylüyoruz görücü gelecek diyo annem bende baba gelen çocuk iyiymiş evlencem artik diyorum o da hic duymamış gibi yaparak tv 'deki haberi gösteriyo telefondan bisey gösteriyo yani dinlemeyip alakasız şeyler soyluyo bizde gülüp geçiyoruz. Şaştık kaldik:)
Annem ciddi ciddi bi gün babama anlatsa kızın görüştüğü var evlenmek istiyo dese babam hayatta inanmaz benim sevgilim olduğu fikrini bile kabul edemez. Gelir sorar kizim dogru mu beni bırakmak mi istiyosun evlenip gitmek mi isityosun der ben o durumda yerin dibine geçerim ne yapacağım zaten birde aşırı derece de bu konu yüzünden babamdan utanıyorum o da böyle yaparsa nasil diyeceğim evet istiyorum diye kararlı duramam diye tmm baba madem öyle evlenmiyim diyiveririm ah ahh..
Birde sevgilimin isi dolayisiyla uzak bi yere gidecegim iyice sarpa sariyo bu iş. Siz nasıl söylediniz neler yaptiniz bana ne tavsiye verirsiniz:)
Ay cok kotu bisey benim babam umarım aglamaz:)her baba böyledir. babalar özellikle kız çocuklarına daha çok düşkün olurlar.
geçenlerde twitterda bir yazı görmüştüm, kızını evlendirmiş bir babaya soruyorlar nasıl zormu kızının evlenmesi diye, zor ne kelime hanımı alıp götürseler bu kadar zoruma gitmezdi diyor adam :)
elbette bu işin tarifi için söylenmiş bişey ama cidden babalar için durum böyle.
mesela benim kuzen evlendi geçenlerde babası balkonda oturmuş hüngür hüngür ağlıyor.
yani normal bu durumlar.
iş ciddiye binince sizi çok sevdiği içinn bugün sizi vermem diyen babanız o gün geldiğinde yine sizi sevdiği için mutluluğunuza destek olacaktır merak etmeyin.
Bizim ki de böyle olacak bence zar zor :) ah ah allah yardımcım olsun. Sizede mutluluklar dilerim:)Bizim de çok zor oldu. Evlenme teklifi aldım artık gün belirleyecegiz annem defalarca konuştu yok, babaannemi devreye soktuk yok kabullenemedi bir türlü. Sonra baktı kaçamayacak kabul etti tanıştılar vs. sonuç evliyim :) Hatta geçen biz küçükken bize nasıl ders çalıştırdığını anlattı eşime sende yaşayacaksın bunları sizde böyle olacaksınız ilerde diye :)
Biraz zor bi dönem ama geçiyor bi şekilde.
Bizde öyle bi durum olamaz iste oyle gezme tozma duysa babam yüreğine inerev-lee-nee-ceeemm de babana
şaka bi yana bnmkide bana cok düşkündü ama artık sevgili olarak gezmemizden biktıgı için ilk geldiklerinde verdi hiç ikiletmediyıldırma politikası kulagına bi kac kişiden laf gittiyse demek ki
abartmış baban da[/QUOTE hemde nasıl
Hemde nasilabartmış baban da
benimki de kabullenemiyordu
calis hayatini yasa ne gerek var evlilige diyordu:)
merak etmeyin soyleyince kabulkeniyorlar
benim babam iki dugunumde de evet dedigim an arkasini donup gitmisti , kiyamam ya , ikincide "yine evet dedi" demis ve uzaklasmisti , bi arkadasim duymus sonradan soylemisti bana
kiyamam hep son anda belki vazgecerim diye bekledi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?