Ben bu babayla napıcam?

Bizim oralarda suratı asık insanlara "kız babası gibi suratı asık" derler.Hepsi aynı , benimki de öyleydi.Eşime hep kulp bulmaya çalışırdı tanıştırma evresinde.Ablalarıma da öyle yapmıştı.Topsakallı eniştemin sakalına bile laf söylemişti arkasından. :KK70::KK70:

Aldırmayın bence.Zamanı gelince herkes evleniyor.O da alışır.

Benim babamda evlenme kararı verdiğimi duyduğunda bir hafta konuşmamıştı benimle. Düğün günü damat tarafı evden almaya geldiğinde yatak odasında hüngür hüngür ağlamış sonradan söyledi gelenler.:110:

Ben evleneceğim, evlenmek istiyorum falan demedim, direkt sevgilimi eve getirdim tanıştırdım. Artık bi aday olduğunu biliyor, bundan sonra şaşırmaz.:KK53:

Benim babam evlenme yasin geldi diyodu ama bana asiri duskundu ve bende uzaga geldim, su kadarini soyleyeyim babam depresiyonun dibine vurdu benide kendiyle birlikte soktu o depresiyona :)

Size pozitif seyler soylemem gerekirken batirmak istemezdim ama .... :110::KK49:
Eyvah eyvah daha fragman o zaman benimkiler desene :)

Annen çözer ancak o meseleyi :KK70: Ben eşimi çat diye eve getirdim bir pazar günü, askere gidecekti. Baba bak damat dedim, annem hemen araya girdi, köpekle oyun, salata yap sen falan bayağı karambol, sonra gitti. Babam hiç bir şey anlamadım ya ben dedi hatta :KK70: Sonra askerden geldi, yine bir el öpme, bak askerden geldi diye. Ama hep oldu bittiye getirilen şeyler, çünkü babam da seninki gibi çok düşkün bana. Sürekli çocuğu bir süzüyor, sorguya çekiyor, ben sürekli eşimi,annem sürekli babamı uzaklaştırıyor. Annem de tabii hafif hafif işliyor babamı. Derken eh Nisan gibi nişan yaparız artık dedik. Bir sonraki Nisanda da düğün, hooop oldu bitti :KK70: Bu ara tabii sürekli eve geldi eşim, yemek yedik, köpekle oynadı falan.. Babam da fikre iyice alıştı,sesi çıkmadı :KK70: Allah nazarlardan saklasın evladı gibi sever şimdi eşimi ama zamanında az çektirmedi bana. Burnu mu büyük onun, bak o yaptığı işte para yok, neden ingilizce bilmiyormuş, bu zamanda bilmeyen mi kaldı, 4 tane görümcen olcak bak.. daha neler neler :KK70: Annem hepsinde araya girdi kurtardı valla beni.
Ben de öyle mi yapsam acaba hop diye eve getirsem:)) ayy babam kalpten gitmesin. Size mutluluklar dilerim :) aynen babam da oyle der tipine boyuna posuna mutlaka kusur bulur. :)

Ayy yerimmm ben o babayı :)
Benimde annem.soylemisti tanışmaya gelicemde diye bikac gün tirip yemistim babamdan :olamaz:
Ay bizde de öyle olacak günlerce trip ben de yüzüne bakamam odadan falan çıkamam sanırım yerim dibine girerim:) kızarmalar bozarmalar of of zaman ilerledikçe strese giriyorum :))))

benimki de kabullenemiyordu
calis hayatini yasa ne gerek var evlilige diyordu:)
merak etmeyin soyleyince kabulkeniyorlar
benim babam iki dugunumde de evet dedigim an arkasini donup gitmisti , kiyamam ya , ikincide "yine evet dedi" demis ve uzaklasmisti , bi arkadasim duymus sonradan soylemisti bana
kiyamam hep son anda belki vazgecerim diye bekledi sanirim :KK70:
Hadi ya kıyamam yazık adama :)) mutluluklar dilerim size:)

Benim babamda evlenme kararı verdiğimi duyduğunda bir hafta konuşmamıştı benimle. Düğün günü damat tarafı evden almaya geldiğinde yatak odasında hüngür hüngür ağlamış sonradan söyledi gelenler.:110:
Ay cok kotu yaa ağlamasınlar sanki kötü bişey yapıyomuş gibi vicdan azabı çekicez ne zormuş bu durumlar:(

Ben evleneceğim, evlenmek istiyorum falan demedim, direkt sevgilimi eve getirdim tanıştırdım. Artık bi aday olduğunu biliyor, bundan sonra şaşırmaz.:KK53:
Ay bende mi oyle yapsam iyi fikir :) bu durumu anneme acayim en iyisi :))) evlilik fikrini ortaya atmadan once bi alıştırma evresi olsun.

Vay be !! Sizde ki babaysa ben de ki ney ?? Ben babam â evlenecegimi söylediğimde söylediği tek şey su olmuştu " Taa diyarbakirdan evlenme kızım çok masraf olur burdan biriyle evlen " demişti .. Babanızın kıymetini bilin .. Eninde sonunda evlenirsiniz sevdiginizle merak etmeyin.. Muhteşem bir babanın bir evlilikte çok önemi var bunu evlenince daha iyi anladım .

Back
X