• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu değildim :(

Soruda cevapta bence senin içinde, bi kadının isteyipte yapamadığı bişey görmedim şimdiye kadar bende pko ve tiroid rahatsızlığım olduğunu bilmediğim halde hamilelikte aldığım 30 kiloyu bi senede verdim hatta önceki halimden dahada fit oldum.rutin bi kadın doğum kontrolünde pko ve hipotiroidi olduğumu öğrendim hatta doktor da çok şaşırdı ,ben çok inat bi insanım bide çevrenizde benimki gibi gereksiz akrabalarin laf sokusturmasi beni fena gaza getirdi şöyle söyleyim yeterki isteyin vücutta bi problem varsa bile kilo vermeye başlayınca sağlığa kavusuyosunuz ,üç senedir her ay düzenli regl oluyorum pkonun hicbi etkisi kalmadı ınşallah sizde kendinizi gaza getirip başlarsanız gerisi gelir aynaya bakıp kendinizi mutlu etme zamanı
Canım mükemmelsin..Eskiden bu konuda bende inatçıydım.1 kilo alınca hemen önlemimi alırdım taki evlenip doğum yapana kadar..Sonra nasıl oldu bilmiyorum iradesızleştim aklım fikrim yemek oldu.Az evel 1 saat yürüyüşümü yaptım ve bende artık senin gibi iyileşmek istiyorum.

Süper o zaman.Ben tarih olarak bugünü yazıyorum ve başlıyoruz hayırlısıyla,hergün bildirimizi spor,yediklerimiz,içtiğimiz su ve bitki çayları şeklinde yapalım.Hergün en az 1 saat spor yapalım arkadaşım.Leylaewincim benim birçok gruba girmememin sebebi haftalık kilo bildirimi yapmalarıydı biz ayda 1 kere bildirim yapalım mı hem motivasyonumuz artar ne dersin?
Tamamdır cnm ben varım :KK76::KK76::KK76::KK76:

Başlıyorum o zaman...
Sabah : lahana çorbamdan içtim
Öğle : yine bir kase lahana çorbası ve 3 mandalina
Akşam : kase çorba ve az öncede bir armut yedim

akşama kadar 3 lt su içtim:KK9: ama özel bir su:KK58:
tarifide şöyle : 1 lt şişeye yarım lımon dılımlıyorum ,5/6 taze nane yaprağı ve ince bir dilim taze zencefil koyuyorum şişedeki su bittikçe üstüne ekleyerek akşama kadar öyle tüketiyorum...

spor ise akşam 1 saat cardio aerobik yaptım salonda hoca eşliğinde ama haftada bir yada ıkı gidebılıyorum:cry:
gidemediğim günlerde leslie 3 mil yapacağım evde sende yapmak istersen nette videoları var leslie 3 mile yaz çıkıyo hoca eşliğinde yapabilirsn cnmm..
Benden bugünlük bu kadar ....

bu arada 20 gün önce 71,5 kilodaydm (boy 157:cry: yaş 27 )
bu yaptıklarımla su an 68,3 falanım hatta bi sabah 67,9 gördüm:KK30: ha gayret gidecek bu 15 kilo :KK55::KK55::KK55:

bir daha ki ayın 18 inde yapalım kılo bildirimii o zaman kıb cnm .. İYİ DİYETLER:21::21::21:

Tamamdır cnm ben varım :KK76::KK76::KK76::KK76:

Başlıyorum o zaman...
Sabah : lahana çorbamdan içtim
Öğle : yine bir kase lahana çorbası ve 3 mandalina
Akşam : kase çorba ve az öncede bir armut yedim

akşama kadar 3 lt su içtim:KK9: ama özel bir su:KK58:
tarifide şöyle : 1 lt şişeye yarım lımon dılımlıyorum ,5/6 taze nane yaprağı ve ince bir dilim taze zencefil koyuyorum şişedeki su bittikçe üstüne ekleyerek akşama kadar öyle tüketiyorum...

spor ise akşam 1 saat cardio aerobik yaptım salonda hoca eşliğinde ama haftada bir yada ıkı gidebılıyorum:cry:
gidemediğim günlerde leslie 3 mil yapacağım evde sende yapmak istersen nette videoları var leslie 3 mile yaz çıkıyo hoca eşliğinde yapabilirsn cnmm..
Benden bugünlük bu kadar ....

bu arada 20 gün önce 71,5 kilodaydm (boy 157:cry: yaş 27 )
bu yaptıklarımla su an 68,3 falanım hatta bi sabah 67,9 gördüm:KK30: ha gayret gidecek bu 15 kilo :KK55::KK55::KK55:

bir daha ki ayın 18 inde yapalım kılo bildirimii o zaman kıb cnm .. İYİ DİYETLER:21::21::21:
Canım süpersin..Haftanın 2 günü kardio diğer günler leslie yapman çok iyi olmuş kilo vermede farklı sporlar yaparak vücudun tüm bölgelerini çalıştırmak daha iyi,bende alkali su içmeye çalışıyorum sabahları iki bardak limonlu sıcak su ara arada içtiğim sulara karbonat ekliyorum. Senin içtiğin su da alkali oluyor. Vücudü yediklerimizle,içtiğimiz suyla alkali yaparsak kanımızı temizleriz dolayısıyla metabolizmamız hızlanır. Canım bu arada senin şu kilona gelmeyi ne çok istiyorum bir bilsen ben de seninle aynı boydayım ve şuan 84 kiloyum ama vereceğim bu kiloları..Birlikte vereceğiz hayatı artık ertelemeyelim.Arkadaşım burayı hergün ziyaret edip sağlıklı yaşam programımızı yazalım motivasyo motivasyon...Güzel bir gün ve iradeli bir gün diliyorum.

Bugün yaptıklarımı yazayim şimdi sabah 5 te uyandım ve 1 saat yürüyüş bandında orta tempoda yürüdüm.Kahvaltımı 1 saat önce yaptım.

2 yumurta
5_6 dal maydanoz
7 tane zeytin
1 bardak ılık su

Öğle yediklerim
4 adet ızgara köfte
7kaşık bulgur pilavı
yağsız tuzsuz mevsim salata
1 bardak ayran
bol su
günü kapamış oluyorum canım
uyuyan kadar su ve 1 fincan yeşil çay içeceğim.

günaydın leylaewin nerdesin canım dün yoktun bekliyorum seni.
Bana da günaydın
bu sabah 6:30 da uyandım 1 saat orta tempoda yürüdüm .kendime ve bu yolda ilerleyen herkese iradeli bir gün diliyorum.

11de Kahvaltımı yaptım biraz geç oldu ama erkenden canım istemedi.
5 kaşık lor peyniri(biraz fazla oldu ama çok canım çekmişti)
6 adet yeşil zeytin
2 kaşık tavuklu bulgur pilavı alakasız oldu ama ..

Bugün yaptıklarımı yazayim şimdi sabah 5 te uyandım ve 1 saat yürüyüş bandında orta tempoda yürüdüm.Kahvaltımı 1 saat önce yaptım.

2 yumurta
5_6 dal maydanoz
7 tane zeytin
1 bardak ılık su[/QUOTE

öğünlerin harika cnm devamını diliyorum...

Öğle yediklerim
4 adet ızgara köfte
7kaşık bulgur pilavı
yağsız tuzsuz mevsim salata
1 bardak ayran
bol su
günü kapamış oluyorum canım
uyuyan kadar su ve 1 fincan yeşil çay içeceğim.

günaydın leylaewin nerdesin canım dün yoktun bekliyorum seni.

Bana da günaydın
bu sabah 6:30 da uyandım 1 saat orta tempoda yürüdüm .kendime ve bu yolda ilerleyen herkese iradeli bir gün diliyorum.

cnm hafta sonu müsait olamadım misafirlik bana gelen giden derken çok yoğun geçti...aktif olamadm kusura bakma :(

Ama bugün burdayım ve aktif geçecek eminim ...gelelim hafta sonumun nasıl geçtiğine ....
ctesi ben misafirlikteydim...
kahvaltımı hafif kahvaltı gevreğiyle yaptm
öğlede çorbamdan bir porsiyon tükettim
akşama da yarım kase mercimek ve 4 kaşık güveç yedim 2 tanecikte sarma dayanamadım napıyımm çünkü sarma manyağıyım :(

pazar günü ise misafirlerim vardı :(

sabah lahana çorbamdan tükettim
öğle tavuk sote salata az pilav yedim napıyım ev sahabıyım :(
akşama hafif geçirdm sadece çorbamdan az içtim...
ctesi leslie yapamadm ama pazar akşamı misafirler gittikten sonra 3 mile leslie yaptm günü kurtatr herhalde :)

bugün sabah 2 kase lahana çorbamdan:kk77::kk77: tükettim büyük bir bardak suyla birlikte ...
işte masamın üstünde aromali alkali suyum hep gözümün önünde 750 ml lik 2 posta iiyorm 3 e tamamlanacak inş...

öğle için yanımda lahana çorbam ve bir adet havuçum var....

akşamda bugün kardio günüm :) :KK6::KK6::KK6:

bugün sabah 2 kase lahana çorbamdan:kk77::kk77: tükettim büyük bir bardak suyla birlikte ...
işte masamın üstünde aromali alkali suyum hep gözümün önünde 750 ml lik 2 posta iiyorm 3 e tamamlanacak inş...

öğle için yanımda lahana çorbam ve bir adet havuçum var....

akşamda bugün kardio günüm :) :KK6::KK6::KK6:
Selam canım nerelerdeydin? Gözlerim seni aradı .Canım konunun diyet günlükleri bölümüne taşınmasını istedim fakat içeriğinden dolayı alamadılar tekrar konu açtım oraya gel canım.Diyet günlükleri bölümü konu"Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun" ordan devam edelim :)

Back
X