- 16 Temmuz 2023
- 5.188
- 14.173
- 168
Bak canım, benim de daha önceki ilişkilerimde hatalarım oldu. Özellikle 22-23 yaşlarımda saçma sapan davrandım Kimse kusursuz değildir. Şuanda da psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum ona rağmen bir erkeğin bana böyle davranmasına müsade etmem.Gözümde hırs kin nefret yok. Psikolojik desteğe devam edicem ikinci seansım Salı günü . Benim vazgeçtiğim kelime bana ruh hastası muamelesi yapıldığı an . Ben şok gözlerle izledim . Çünkü o da başlarda kavga ettiğimizde bana çok yalvardı nolur dön vs işr eve çok geldi Brn ona ruh hastasıymısım demedim .
Şöyle bir durum sevdiğin zaman ya da gözün görmediğinde hiçbir şeyi gerçekten görmüyor
İstiyorsun ki kaybetmeyim çabalayım
Ama bitti
Bana o lafları ettikten sonra bir de o kadar sakin konuluyor ki
Bana sürekli şunu derdi
Sen beni sevmiyorsun sadece takıntı haline getirdin
Ben her ne kdar seviyorum hayır desem de hayır derdi sevmiyorsun takıntı senin ki
Yani benim dediklerimin bir önemi yok kendisi neye inanmak isterse ona inanırdı
Ben çok zor bir hafta geçirdim
Gerçekten çok zordu
Hayatım ömrüm boyunca yaşadığım en zor andı
Çok ağladım gerçekten çok üzüldüm
Ama bitti
Daha önceki kavgalarımızda hiç bu şekilde ailemin haberi olmadı içine girmedi ya da onun ailesi
Brn kendi aileme rezil oldum
Onun ailesi de şu an beni sünepe yapışkan biri kızmış diye kodlamıştır eminim
Benim onun için yaptıklarımı rabbim biliyor
Ben dün Allah’a yalvardım o kadar dua ettim ki allahım sana havale ediyorum kaç kez dedim hatırlamıyorum artık .
Onun bana yaptıklarını da benim ona yaptıklarımı da Allah biliyor Allah çok adildir . Sadece buna inanıp buna sığınıyorum kesinlikle dönmücem
O da beni aramaz
Brn de onu beni düşürdüğü bu halden sonra aramam
Ne takıntılıyım ne kişilik bozukluğum var
10. Kata kadar çıkarıldım tepeden bırakıldım bir anda ve sebebi yok sebebi bile söylenmedi
Siz olsanız aman önemli değil hadi güle güle derdim diyorsunuz ua
İşin içinde olunca insan daha farklı düşünüyor
Allah büyüktür çok adildir bir tek buna inanıyorum şu an
29 yaşıma geldim bunun bilincindeyim artık. Bir erkek bana" şöyle giyinme, bununla konuşma, kargocuya kapıyı açtın, sen basit kızsın, adamdan neden o çikolatayı aldın , geçmişte kimlerle konuştun ne kadar ileri gittin, senin biriyle yattığını, konuştuğunu öğrenirsem sana sormadan seni öldürürüm" dese bir 1 dk daha konuşmam her yerden engeller g.tune tekmeyi koyar uzaklaşırdım.
Umarım daha iyi olur, kendine gelirsin. Bazı insanlar hayatımızda geçici süreliğine vardır ve görev tamamlanınca giderler. Bu yaşadığın olaydan ders çıkar ve özgüvenini toparla, kendine iyi gelecek şeyler yapmayı dene. Sağlıklı ilişkiler nasıl kurulur, özgüven, öz değer, öz saygı nasıl kazanılır bunlarla ilgili videolar izle, psikoloji üzerine kitaplar oku.