• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedilmek

Gözümde hırs kin nefret yok. Psikolojik desteğe devam edicem ikinci seansım Salı günü . Benim vazgeçtiğim kelime bana ruh hastası muamelesi yapıldığı an . Ben şok gözlerle izledim . Çünkü o da başlarda kavga ettiğimizde bana çok yalvardı nolur dön vs işr eve çok geldi Brn ona ruh hastasıymısım demedim .
Şöyle bir durum sevdiğin zaman ya da gözün görmediğinde hiçbir şeyi gerçekten görmüyor

İstiyorsun ki kaybetmeyim çabalayım
Ama bitti
Bana o lafları ettikten sonra bir de o kadar sakin konuluyor ki
Bana sürekli şunu derdi
Sen beni sevmiyorsun sadece takıntı haline getirdin
Ben her ne kdar seviyorum hayır desem de hayır derdi sevmiyorsun takıntı senin ki
Yani benim dediklerimin bir önemi yok kendisi neye inanmak isterse ona inanırdı

Ben çok zor bir hafta geçirdim
Gerçekten çok zordu
Hayatım ömrüm boyunca yaşadığım en zor andı
Çok ağladım gerçekten çok üzüldüm
Ama bitti

Daha önceki kavgalarımızda hiç bu şekilde ailemin haberi olmadı içine girmedi ya da onun ailesi
Brn kendi aileme rezil oldum
Onun ailesi de şu an beni sünepe yapışkan biri kızmış diye kodlamıştır eminim

Benim onun için yaptıklarımı rabbim biliyor
Ben dün Allah’a yalvardım o kadar dua ettim ki allahım sana havale ediyorum kaç kez dedim hatırlamıyorum artık .
Onun bana yaptıklarını da benim ona yaptıklarımı da Allah biliyor Allah çok adildir . Sadece buna inanıp buna sığınıyorum kesinlikle dönmücem
O da beni aramaz
Brn de onu beni düşürdüğü bu halden sonra aramam

Ne takıntılıyım ne kişilik bozukluğum var
10. Kata kadar çıkarıldım tepeden bırakıldım bir anda ve sebebi yok sebebi bile söylenmedi
Siz olsanız aman önemli değil hadi güle güle derdim diyorsunuz ua
İşin içinde olunca insan daha farklı düşünüyor

Allah büyüktür çok adildir bir tek buna inanıyorum şu an
Bak canım, benim de daha önceki ilişkilerimde hatalarım oldu. Özellikle 22-23 yaşlarımda saçma sapan davrandım Kimse kusursuz değildir. Şuanda da psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum ona rağmen bir erkeğin bana böyle davranmasına müsade etmem.

29 yaşıma geldim bunun bilincindeyim artık. Bir erkek bana" şöyle giyinme, bununla konuşma, kargocuya kapıyı açtın, sen basit kızsın, adamdan neden o çikolatayı aldın , geçmişte kimlerle konuştun ne kadar ileri gittin, senin biriyle yattığını, konuştuğunu öğrenirsem sana sormadan seni öldürürüm" dese bir 1 dk daha konuşmam her yerden engeller g.tune tekmeyi koyar uzaklaşırdım.

Umarım daha iyi olur, kendine gelirsin. Bazı insanlar hayatımızda geçici süreliğine vardır ve görev tamamlanınca giderler. Bu yaşadığın olaydan ders çıkar ve özgüvenini toparla, kendine iyi gelecek şeyler yapmayı dene. Sağlıklı ilişkiler nasıl kurulur, özgüven, öz değer, öz saygı nasıl kazanılır bunlarla ilgili videolar izle, psikoloji üzerine kitaplar oku.

Daha önce yazmıştım buraya . Beş yıl oldu görüşmeye başlayalı erkek arkadaşım benden dün arefe günü ayrıldı .
Ayrılık sebebi olarak şöyle dedi ben mutsuzum sevgi olarak da eksiklik var ne senin ailen beni istiyor ne benim ailem . Seni. Yaptıklarını kaldıramıyorum artık ya kendime zarar vericem ya sana . Beş sene de hiçbir adım ileri gidemedik ben ayrılmak istiyorum kararım kesin net beni geri döndüremezsin . Dedi.

Olay şöyle 4 hafta önce bu adam bana yaklaşmak istedi ben kabul etmedim dedim artık hayır çünkü hep sarılıyorsun vs ama evlilik yok kendimi kullanılmış hissediyorum .
O da sen düzelemfen seninle evlenmem.
Kendinden istemiyorum diyerek soğutuyorsun bak dedi sonra soğudum lan yeter artık dedi
Dört hafta benimle küstü
Benim arıyorum telefonu açmıyor
Açarsa işim var deyip kapatıyor
Ya da konuşursa ta beş yıl önceki konuyu açıyor
Sen bana şöyle yapmıştın böyle yapmıştın diyor

Beni herşeyden kısıtlıyor ama kendisi hep kız arkadaşlarıyla sigara içiyor işte vs
Brn de bunu duydum dedim ki sen kızlarla mı sürekli sigara içiyorsun
Bana dedi ki bitti istemiyorum seni bağırdı çağırdı birden böyle
Sonra ki gün hiç konuşmadık
Arefe günü de net kararım bu ayrıldık dedi bana 5 yılım sonunda

Bana çektirmediği şey kalmadı gitme konulma makyaj yapma güzel giyinme vs hepsini yaptım
Bana sinirlenince ben eşeğim de affedyiim dedi bir gün onu bile dedim üç defa dedirtti
Beni parmağının ucunda oynattı 5 sene

Benden ayrıldıktan sonra ben çok kötü oldum aradım aradım

Sonra beni her yerden engelledi
Annemden aradım oradan da her yerden engelledi

Kapısına gittim ben den ayrıldığı gün arefe günü yani dünden önceki gün
Yoldan geçen çocuktan aradım
Engelimi aç lütfen dedim
Açtı ve yine istemiyorum evine git dedi

Ben arabaya kustum sinirden ağlamaktan
Sonra eve gittim beni yine engelledi görünce yine sinir krizi geçirdim
Ellerm ayaklarım titriyordu
Evinin önüne gittim yine birinden aradım
Aşağı in dedim
Aşaiı indi

Bana seninle konulurken duvarları yumrukluyorum öyle sinir oluyorum mutlu değim
Zamanla geçeçcek
Bırak beni yoluma bakayım
Annemde üzülüyor ben de üzülüyorum acı bize
Beni bırak artık nolur dedi
Sonra baktı çok kötüyüm
Bir süre ayrı kalalım biraz da ayrı deneyelim arama beni engelli duracak dedi
Sonra ben daha çok ağlayınca bana senin psikolojik sorunların var sen iyi değilsin bu şekilde zaten seninle evlenmem dedi
Brn evime gittim o evine

Ben 64 kilodan 59 a düştüm üç gündür ağzıma yemek su sürmedim
Acıkma hissim yok bir istek yok içimde
Ölmek istiyorum sadece
Yazmak istedim sadece
O kadar yalnızım ki
O kadar
Beş sene emek verdim
En güzel yıllarımı verdim
Ben onu çok sevmiştim
Her dediğini yaptım
Bir tek gün hayır dedim diye oldu bunlar
onu ozel kilan nedir canim yani siradan bir insan o da bu kadar baglanman sacma.kendinu cok kucuk dusurmussun zaten adam tabiki seni istemez.ayagina giden ucuz kizlar gibi gorunmussun.hem karsindaki kaliteli birine benzemiyor neden onu istiyosun.bukadar degersizsen devam et biyle.kendine artik yeni duzgun temiz bir yol ciz bak ne guzrl seni birakmis kurtuldum de sukret

Daha önce yazmıştım buraya . Beş yıl oldu görüşmeye başlayalı erkek arkadaşım benden dün arefe günü ayrıldı .
Ayrılık sebebi olarak şöyle dedi ben mutsuzum sevgi olarak da eksiklik var ne senin ailen beni istiyor ne benim ailem . Seni. Yaptıklarını kaldıramıyorum artık ya kendime zarar vericem ya sana . Beş sene de hiçbir adım ileri gidemedik ben ayrılmak istiyorum kararım kesin net beni geri döndüremezsin . Dedi.

Olay şöyle 4 hafta önce bu adam bana yaklaşmak istedi ben kabul etmedim dedim artık hayır çünkü hep sarılıyorsun vs ama evlilik yok kendimi kullanılmış hissediyorum .
O da sen düzelemfen seninle evlenmem.
Kendinden istemiyorum diyerek soğutuyorsun bak dedi sonra soğudum lan yeter artık dedi
Dört hafta benimle küstü
Benim arıyorum telefonu açmıyor
Açarsa işim var deyip kapatıyor
Ya da konuşursa ta beş yıl önceki konuyu açıyor
Sen bana şöyle yapmıştın böyle yapmıştın diyor

Beni herşeyden kısıtlıyor ama kendisi hep kız arkadaşlarıyla sigara içiyor işte vs
Brn de bunu duydum dedim ki sen kızlarla mı sürekli sigara içiyorsun
Bana dedi ki bitti istemiyorum seni bağırdı çağırdı birden böyle
Sonra ki gün hiç konuşmadık
Arefe günü de net kararım bu ayrıldık dedi bana 5 yılım sonunda

Bana çektirmediği şey kalmadı gitme konulma makyaj yapma güzel giyinme vs hepsini yaptım
Bana sinirlenince ben eşeğim de affedyiim dedi bir gün onu bile dedim üç defa dedirtti
Beni parmağının ucunda oynattı 5 sene

Benden ayrıldıktan sonra ben çok kötü oldum aradım aradım

Sonra beni her yerden engelledi
Annemden aradım oradan da her yerden engelledi

Kapısına gittim ben den ayrıldığı gün arefe günü yani dünden önceki gün
Yoldan geçen çocuktan aradım
Engelimi aç lütfen dedim
Açtı ve yine istemiyorum evine git dedi

Ben arabaya kustum sinirden ağlamaktan
Sonra eve gittim beni yine engelledi görünce yine sinir krizi geçirdim
Ellerm ayaklarım titriyordu
Evinin önüne gittim yine birinden aradım
Aşağı in dedim
Aşaiı indi

Bana seninle konulurken duvarları yumrukluyorum öyle sinir oluyorum mutlu değim
Zamanla geçeçcek
Bırak beni yoluma bakayım
Annemde üzülüyor ben de üzülüyorum acı bize
Beni bırak artık nolur dedi
Sonra baktı çok kötüyüm
Bir süre ayrı kalalım biraz da ayrı deneyelim arama beni engelli duracak dedi
Sonra ben daha çok ağlayınca bana senin psikolojik sorunların var sen iyi değilsin bu şekilde zaten seninle evlenmem dedi
Brn evime gittim o evine

Ben 64 kilodan 59 a düştüm üç gündür ağzıma yemek su sürmedim
Acıkma hissim yok bir istek yok içimde
Ölmek istiyorum sadece
Yazmak istedim sadece
O kadar yalnızım ki
O kadar
Beş sene emek verdim
En güzel yıllarımı verdim
Ben onu çok sevmiştim
Her dediğini yaptım
Bir tek gün hayır dedim diye oldu bunlar
İstemediğini belirtimiş kendi haline bırakın. Size yaklaşmasına izin vermediniz diye ayrılıyorsa ayrılsın.Ayrılığın sonunda ölüm yok yaa. Terapi alabilirsiniz belki iyi gelir

10. Kata kadar çıkarıldım tepeden bırakıldım bir anda ve sebebi yok sebebi bile söylenmedi
Eski konularınıza bakılırsa 10.kata değil 1.kata bile çıkarmamış bu adam. Babanız yoğun bakımdayken sizden ayrılmış, vefat etmiş cenazesine bile gelmemiş, ilişkinizin başından beri zorbalamış, bir erkekle ağız ucuyla konuşsanız beni aldatıyosun diye iftiralar atmış. Nasıl bir 10.kata çıkarmak bu?

Herkese selam öncelikle
Bir sürü yorum yazılmış hem günceli anlatmak hem de cevap vermek için yazıyorum .

Ben bugün kendisi ile görüşmek için kapısının önüne gittim . Kuzenime mesaj attım dedim ki söyle aşağı insin mesaj at numarası da şu . Sesim kötüydü. O da mesaj atmış bu salağa .
Bu indi aşağıya
Benim kuzen kız kardeşime ve anneme de söylemiş ben böyle bir şey yaptım böyle böyle bu oğlanın evinin önüne gitti sesi de kötü demiş

Neyse bu salak indi aşağıya ben dedim ki neden bitti tam beş sene beni neden engelledin bana hatamı söyle

Bu dedi ki Brn seni sevmiyorum yemin ederim sevmiyorum annemle konuştuk halamla amcamla herkes de onayladı onlar istemiyor sürekli bu kız seni üzüyor mutlu değilsin artık yeter bitir dediler ben de çok düşündüm bir anda karar vermedim artık istemiyorum dedi
Ben de çok üzgün olduğumu söyledim
Bana ne senle oluyor ne sensiz ama senle olmayacağına emin oldum artık bitti dedi

Sonra bu salağın telefonu çaldı
Arayan benim kız kardeşim

Bu salak açtı telefonu ben de tam size ulaşacaktım ablanız iyi değil buradan alın dedi

Benim kız kardeş te ben seni tanımam etmem iyimisin kötümüsün bilmem benim ablam seni isteseydi biz seni kabul edecektik severdik geçmişte ne olursa olsun . Ama sen söyle beş sene oldu benim ablamla evlenecek misin evlenmeyecek misin dedi
Bu da Brn evlenmeyi düşünüyorum ama ablanla değil dedi
Benim kız kardeş ablam çok üzülüyor o zaman bitir dedi
Bu salak da ablanın hastalıklı bir kişiliği var takıntı haline getirdi beni ben de bu durumdan rahatsızım acıyorum da ona üzülüyorum da siz iyi ki beni aradınız ablanı bir psikoloğa götür dedi
Ablanın konumunu atıyorum gel burdan al dedi.
Brn şok gözlerle izledim bu olanı

Sonra arabaya bindim ondan tiksindim
Kardeşim aradı ona biraz kızdım neden aradın vs diye
Sonra biraz üzüldüm tabi yine ama dedim ki oh be bitti ben de bitti

Adam benimle evlenmek istemiyormuş ANladm
Adam beni sevmiyormuş Anladım
Ailesi istemiyormuş Anladım
Onun gözünde ruh hastasıymışım Anladım

Bu arada salağın anası da yukardan izliyor

Gelelim olayın özüne :
1- Brn de kesinlikle bitti içimde bir acı üzüntü duygu yok
2- iyi ki bu salak uğruna ölmemişim ardımdan hastaydı benim kabahatim yok ki falan der aynı gün güler hayatına devam ederdi
3- 4-5 yılımı kaybettim evet ama iyi ki bu adamla evlenmedim iyi ki daha uzun bir yoldan dönmedim

4- iyi ki o beni bıraktı iyi ki bu şekilde olaylı oldu.

5- üzüldüğüm şey şuydu öncesinde benim suçum ne Brn hata mı yaptım özlüyordum onu vs .şu an öyle bir duygu yok içimde tiksinti duygusu var beni hiçe saydığı gibi , duygularımı da hiçe sayarak benim için üzülüyor çünkü takıntılı dedi kardeşime

Ben evlenme vaadi verdim beş sene bu kıza tüm herşyi aldırdım çeyiz vs bu kızın ailesi ile tanıştım kendime bağımşı hale getirdim bir tane bile arkadaşı bırakmadım Cafe avm bim hepsini yasakladım makyaj yaptırmadım renkli giyindirmedim kapalı giyinmediğinde bağırıp çağırdım kargcuya kapıyı açtı diye basit kız dedim iki gün hakaret ettim . Biri isminin yanında hanım demedi diye o kişiyle adını çıkardım senin onunla ilişkin var bulucam diye baskı yaptım

Brn bu kızı bağımşı hale getirdim sonra birden puf kayboldum sebebine de seni sevmiyorum dedim DİYEMİYOR da.
A kız ağlıyormuş 4 gündür çok garip
Benim yaşadığımı Allah düşmanıma yaşatmasın dilerim

Ben bu tarz durumlarla dalga geçerdim bir insan kendini ezdirmemeli hatta bu yüzden şu an çok iyi bir işim var . Kimseye ezdirmem kendimi bu benim mottomdu
Ama ne oluyor biliyormuşum sizi en zayıf anınızda bir şey yakalıyor ve siz bir anda kendinizi böyle bir durumun içinde bulabiliyormuşsunuz

Söylemek istediğim şey şu arkadaşlar erkek milletine sakın güvenmeyin bugün seni seviyorum der yarın tam tersi . Bağlanmayın .

Diğer şey de şu ben gönülden inanıyorum ki kimse yaşattığını yaşatmadan ölmeyecek bu hayatta . Allah beni kurtardı yoksa ömrüm buna köle olmakla geçeçcekti

Ben ortada bir aşk var sanıyordum
Yokmuş
Ortada bir şey yokmuş arkadaşlar
Ben kafamda kurmuşum sanırım

Psikolog tavsiyesini dinledim dün zaten konuştum
Salı tekrar konuşucam

Hastalıklı kişiliğim yok takıntı halim de yok beş sene biri de sizi oyalasa evlilik için hazırlık yapsanız ve bir anda dese ki ben ayrılmak istiyorum öncesinde 4 hafta soğuk davranma
Siz de bozulursunuz

Her insan bozulur
Ben de bozuldum üzüldüm geçti gitti

Ha giderken ona şunu söyledim
İnşallah sen de yarı yolda kalırsın dedim öyle gittim

Benim onun kapısına gittiğimi kuzenim kendi babasına yani dayıma da söylemiş o da beni aradı iyi misin geldim dedi kız kardeşim de yargılamadı bitsin lütfen gitme vs bir sürü akıl verdi . Annem de öğrendi .
Bir daha gitmem bir daha bana akıl hastası muamelesi yapan birinin yanına da gitmem aramam da o benim için bu sözlerinden sonra bitti

Ben ondan şunu beklerdim ablan akıl hastası değil de ya çok üzgün ama Brn de istemiyorum ne yapalım bu

Bu olayda bile adam bana suç atıp gitti .

Lan sen beni terkettin ortada neden yok kaç senemi heba ettin ulan salak nedenini öğrenmek için gelmiştim sevdiğim için ortada bıraktığın için engellediğin için geldim n’oluyo demek için geldim
Neyse çok uzun yazdım . Bugün sondu bitti . Bugün yeterince rezil oldum
Bitirdim kafamda ben de .
bitirdiysen ccok sukur adam senden kurtuldu.adam yerine ben rahatladim suan oh.ne sakiz gibi birisiniz dusman basina vermesin sizin gibi birini.cok yaoiskan birisiniz geriye donup baktiginizda kendi kendinize tiyatro yapmissiniz anlayacaksiniz.adam sana git diyor sen hala sebep ariyon lan istenmiyosun be kadin anla.ben bile burda cildirdim adam ne kadae yorulmustur kim bilir.basiniza gelen herseyi hakediyosunuz bence az bile.

bence kiz istiyorken evlensinler boyle mal erkekler bekar gezmesin baskalrinin canlarini yakmasin hem arkadas razi bu duruma hazir bekliyor imza atacak.adamin basi baglanirda baskalarina musallat olmazlar en azindan
Eril enerji dişil enerji kavramlarını biraz araştırıp acilen destek alır mısınız. Sadece ilaçla olmaz terapi de lazım. Ne yani eğer seviyorum deseydi ilişkiyi devam ettirip onunla cidden evlenecek miydin. Yahu her adımında görüntülü arayıp teyit ediyor saç modeli yapmana bile karışıyormuş istediğin gibi giyinemiyorsun. Bu muameleyi bir ömür nasıl kabul edebilirsin. Yarın öbür gün kullanacağı birilerini bulamazsa sana gelir, seviyorum aşığım zor bir süreçten geçiyordum değerini bilemedim affet dese dönersin. Konularınıza baktım size yıllardır muhteşem tavsiyeler verilmiş siz de bırakacağım bu son demişsiniz ama gel gelelim ki kopamıyorsunuz. Hayat boyu kısıtlanmaya razı bir insansınız yani ben size ne diyebilirim. Onunla evlenirseniz burnunuzu pencereden dışarı çıkaramazsınız. Biri seninle bir şey yaşadığını söylerse artık yaşamazsın demiş bunun ötesi mi var ya. Birine bile baktığını düşünse hırpalar seni. İş arkadaşın çikolata verdi diye ne oluyor diyen insan hele evliyken namusumsun der her türlü hırpalar seni. Acilen destek alın ilaç terapi ve eril enerji dişil enerji kavramlarını da araştırın. Erkeğin kapısına kadar o hatalı olmasına rağmen gidip yalvarmak bu nedir

Bununla (adam demeye dilim varmıyor) olmanın size kazandırdığı artı nedir hayatınızda tek bir iyiliği mi oluyor da bu kadar peşinden koşuyorsunuz. Emek verdim de emek verdim. Emek verdin diye evlen üstüne çocuk yap kısıtlamayla bir ömür sür yani bu mudur

Adam konu sahibinden daha kötü değil.
Bu hikayenin esas kötüsü konu sahibi. Hoppp dur bakalım diye sınırını çizseydi adam napabilirdi? Ben hiç üzülmüyorum böyle insanlara ya. Yok onu yaptım yok bunu yaptım. Yapmasaydın. Kocan değil bir şey değil maddi manevi bi bağlılığın yok ne diye elalemin kahrını çekiyosun?
Ondan sonra yok ölüyorum da bitiyorum da bilmem ne.
E öl o zaman biz napalım.
Adam 3 kere ben eşeğim diye bağırtmış ya var mı ötesi? Gerçi haksız da değilmiş konunun tamamını okuyunca o kısma hak verdim ben de.
Ööfff sinirlerim bozuldu ya ezik ezik hareketler

Bir de belki burayı böyle kısıtlayıcı hasta ruhlu kişilerle beraber olan kişiler de okur, bunun dozu asla yok. Yani şimdi kadının saç modeli yapmasına, kıyafetine karışıyor her adımında görüntülü arıyor. Evlenirlerse kadının dolabındaki dar kıyafetleri (dar pantolon tişört olsa bile) tek tek atacak, düğün ve özel günlerde şurası görünüyor bunu giyme diye kavga çıkarıp kadını ağlatacak, her günü ona zehir edecek. Paranoya yapıp o mu sana baktı sen ona yüz mü verdin kadının üstüne gelip duracak. Ha bir de paranoya seviyesini arttırıp kadını gittiği yerden eve dönene kadar görüntülü arayıp telefonu kapatmasına izin vermeyen kişiler de var. Bunları nereden biliyorum çünkü bunlar yaşanmış olaylar. Böyle kişilerle beraber olursanız hayatınızı karartırsınız hapis hayatı yaşarsınız.

Back
X