• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedilmek

Canım ya bende aglaya aglaya aradıgım adamdan sktr git arama beni sen ruh hastasısın dedi. Bir daha aramadım. Senş o kadar iyi anlıyorum ki. Erkekler sevilmek istemiyorlar, bosver aldırma biliyorum zor. Aramamak içimdekileri dökmemek için o kadar zor duruyorumki. Ama kendime saygım olmalı.. kurcalama artok. Sen onu engelle ulasamasın sana hiçbiyerden

Ne güzel ayrıldı benden kurtuldum diyeceğinize hala bi ulaşma çabalarındasınız hani bu sefer cidden bitmişti. Ne oldu ondan ayrılınca hayatınıza müdahale eden size hakaret eden birinin eksikliğini mi hissettiniz. Bu muameleyi istiyorsunuz madem buyurun evlenin bize daha laf düşmüyor

Biraz daha sizi peşinde köle etmek istiyor belli ki. Sevgiden falan değil. İlgi arsızı olmuş.
Bu adamdan kendinizi kurtarın. İnsanlar o kadar akıl vermiş. Hala size ulaşsın diye kendinizi hatırlatmaya çalışıyorsunuz. Kendinizi düşürdüğünüz duruma bakın. Size yazık değil mi?
Böyle bir adamdan hala ne beklentiniz var da size ulaşsın istiyorsunuz. Sizi kullanmaktan başka bir derdi yok bu adamın. Kendinize gelin.
Kaybedilen 5 yıl kazanılan bir ömürdür. Ki adamın sizinle bir ömür geçirmek gibi bir derdi de yok gibi.
Siz onu her yerden engellemelisiniz.
Sizi sevecek, saygı duyacak ve size gerçekten değer verecek biriyle tanışın. Bu toksik ilişkiye dönmek için çırpınıp durmaktan vazgeçin.

Back
X