- Konu Sahibi pinklady16
Bence siz bosluktasiniz ve o boslugu bu adamla doldurmaya çalışıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradan 1 ay geçti aynen dediğiniz gibi oldu. Geçen hafta 3 kere üst üste yazdı cevap vermedim. Sen benim umrumda olan bir insansın buluşalım konuşalım dedi. Bende seninle konuşacak bir şeyimiz yok, seni çok iyi tanıyorum haydi iyi günler dedim. Peki madem sen nasıl istersen yazmış cevap vermedimReddettin ya bu saatten sonra peşine düşer. Muhattap olma bence
Tespitleriniz çok doğru.Zaten son durumu yukarıda özetledim. İletişime geçmiyorum artık.Hayır dediğin için seninle oynayıp artık lanet olsun her şeye evet diyene kadar seni bezdirmeye çalışıyor. Seninle duygusal hiç bir düşüncesi yok, sizde de kişisel sınır koyamama ve hayır diyememe sorunu var. Başta beraber çalıştığınız için kötü davranmayayım, acaba yanlış mı anladım demişsiniz ama karşınızdaki insan o incelikte olan, karakterli biri değil. Sizinle oynama, başka kadınlara yazma, fantezi derdinde. Siz artık buna son vereceksiniz, takıntı değilde sizi rahat bırakmaması, bşr taraftan da bahsettiğim durumlardan kafanız karışmış. Aynı ortamlara kesinlikle bir süre gitmeyin. Mesajlarına cevap vermeyin. Arkadaş kalamayacağınız çok aşikar. Böyle birinin arkadaşlığından size ne fayda gelir ki?
Ama bu çok iyiBu kez o sizi takıntı yapmiş heralde![]()
Reddettin ya bu saatten sonra peşine düşer. Muhattap olma bence
Yok zaten öyle birşey olmadı son durumu özetledim yukarıdaAdam yatıp kalkalım istiyor. Nude at, istediğinde foto at, şehvet olsun istiyor. Cinsel anlamda arzu hissettiğinde size yaklaşıyor, sonra bundan bana fayda yok diye uzaklaşıyor sizden. Ağır olacak ama net yazacağım ; onun gözünde bir bedensiniz, karakteriniz önemli değil. Bu üstüne düşmelere devam ederseniz bir yeri kalkacak zaten.
Ay bi an attigin resimleri santaj olarak kullanacak sandim![]()
Biliyorum ama adamın istediği bu işte. Bunlar olmadığı için sizden uzaklaşıyor. Sonra uleyn üstelesem acık ucundan gösterir mi deyip yaklaşıyor, bakıyor sizde yine yok yine kaçıyor. Genelde 20-25 arası böyle olur bu tipler ama bunun ki uzamışYok zaten öyle birşey olmadı son durumu özetledim yukarıda
Adam 30 değil 10 yaşında. Bende çok tecrübeli değilim ilişki konusunda. Bende ergen gibi davrandım tabi benimde hatalarım varBiliyorum ama adamın istediği bu işte. Bunlar olmadığı için sizden uzaklaşıyor. Sonra uleyn üstelesem acık ucundan gösterir mi deyip yaklaşıyor, bakıyor sizde yine yok yine kaçıyor. Genelde 20-25 arası böyle olur bu tipler ama bunun ki uzamış![]()