• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu duruma nasıl düştüm! Tavsiyeleriniz, önerileriniz, yorumlarınız

Dün aradı. Onu niye sosyal medya hesaplarından engeleldiğimi sebebinin ne olduğunu sordu. Tek yazdığım şey açıklama yapmak istemiyorum ve bundan sonra bana yazmazsan sevinirim oldu. Ondan sonrasında cevap yok. Ben tam 5 ay sonra bu cümleleri kurmayı sizlerinde görüşlerini alarak başarabildim. İyi kötü yorum yapan herkese teşekkürler :))

Siz baştan yapamam,üzülürüm vs deyip her seferinde başa sarmişsınız,adamda belkide bundan dedi aramızda birşey olamaz diye.
Tamam adam dengesiz ama sizde çok istikrarlı değilsiniz ki.
Bence normal davranışı. Sizin gel gitlerinizden sonra garipsemedim.
Öte yandan bu saatten sonra normal bir ilişki yürütebileceğinizi sanmıyorum.

Reddettin ya bu saatten sonra peşine düşer. Muhattap olma bence
Aradan 1 ay geçti aynen dediğiniz gibi oldu. Geçen hafta 3 kere üst üste yazdı cevap vermedim. Sen benim umrumda olan bir insansın buluşalım konuşalım dedi. Bende seninle konuşacak bir şeyimiz yok, seni çok iyi tanıyorum haydi iyi günler dedim. Peki madem sen nasıl istersen yazmış cevap vermedim 😂

Hayır dediğin için seninle oynayıp artık lanet olsun her şeye evet diyene kadar seni bezdirmeye çalışıyor. Seninle duygusal hiç bir düşüncesi yok, sizde de kişisel sınır koyamama ve hayır diyememe sorunu var. Başta beraber çalıştığınız için kötü davranmayayım, acaba yanlış mı anladım demişsiniz ama karşınızdaki insan o incelikte olan, karakterli biri değil. Sizinle oynama, başka kadınlara yazma, fantezi derdinde. Siz artık buna son vereceksiniz, takıntı değilde sizi rahat bırakmaması, bşr taraftan da bahsettiğim durumlardan kafanız karışmış. Aynı ortamlara kesinlikle bir süre gitmeyin. Mesajlarına cevap vermeyin. Arkadaş kalamayacağınız çok aşikar. Böyle birinin arkadaşlığından size ne fayda gelir ki?

Hayır dediğin için seninle oynayıp artık lanet olsun her şeye evet diyene kadar seni bezdirmeye çalışıyor. Seninle duygusal hiç bir düşüncesi yok, sizde de kişisel sınır koyamama ve hayır diyememe sorunu var. Başta beraber çalıştığınız için kötü davranmayayım, acaba yanlış mı anladım demişsiniz ama karşınızdaki insan o incelikte olan, karakterli biri değil. Sizinle oynama, başka kadınlara yazma, fantezi derdinde. Siz artık buna son vereceksiniz, takıntı değilde sizi rahat bırakmaması, bşr taraftan da bahsettiğim durumlardan kafanız karışmış. Aynı ortamlara kesinlikle bir süre gitmeyin. Mesajlarına cevap vermeyin. Arkadaş kalamayacağınız çok aşikar. Böyle birinin arkadaşlığından size ne fayda gelir ki?
Tespitleriniz çok doğru.Zaten son durumu yukarıda özetledim. İletişime geçmiyorum artık.

Adam yatıp kalkalım istiyor. Nude at, istediğinde foto at, şehvet olsun istiyor. Cinsel anlamda arzu hissettiğinde size yaklaşıyor, sonra bundan bana fayda yok diye uzaklaşıyor sizden. Ağır olacak ama net yazacağım ; onun gözünde bir bedensiniz, karakteriniz önemli değil. Bu üstüne düşmelere devam ederseniz bir yeri kalkacak zaten.

Adam yatıp kalkalım istiyor. Nude at, istediğinde foto at, şehvet olsun istiyor. Cinsel anlamda arzu hissettiğinde size yaklaşıyor, sonra bundan bana fayda yok diye uzaklaşıyor sizden. Ağır olacak ama net yazacağım ; onun gözünde bir bedensiniz, karakteriniz önemli değil. Bu üstüne düşmelere devam ederseniz bir yeri kalkacak zaten.
Yok zaten öyle birşey olmadı son durumu özetledim yukarıda

Yok zaten öyle birşey olmadı son durumu özetledim yukarıda
Biliyorum ama adamın istediği bu işte. Bunlar olmadığı için sizden uzaklaşıyor. Sonra uleyn üstelesem acık ucundan gösterir mi deyip yaklaşıyor, bakıyor sizde yine yok yine kaçıyor. Genelde 20-25 arası böyle olur bu tipler ama bunun ki uzamış 😁

Biliyorum ama adamın istediği bu işte. Bunlar olmadığı için sizden uzaklaşıyor. Sonra uleyn üstelesem acık ucundan gösterir mi deyip yaklaşıyor, bakıyor sizde yine yok yine kaçıyor. Genelde 20-25 arası böyle olur bu tipler ama bunun ki uzamış 😁
Adam 30 değil 10 yaşında. Bende çok tecrübeli değilim ilişki konusunda. Bende ergen gibi davrandım tabi benimde hatalarım var 😂

Back
X