Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Ben bu elbiseye bayııldııımm

Hem göğüs dekoltesi , hem bacak dekoltesi , hem darlık .3ü bir arada olunca o insan sanki çok çabalıyormuş gibi duruyor .Tek birinin altı çizilse daha rafine dururdu bence

Bencede çok güzelmiş bende bayıldım ama anca evlenince eşime giyebilirim
Bununla bir davete katılamam herhalde
Açığım ama bu kadar da değil
Güzelmiş vesselam :)

Hem göğüs dekoltesi , hem bacak dekoltesi , hem darlık .3ü bir arada olunca o insan sanki çok çabalıyormuş gibi duruyor .Tek birinin altı çizilse daha rafine dururdu bence

kesinlikle katılıyorum .dekoltenin sadece bi noktada olması kalıtedır . aksi taktırde ucuz goruntu oluyor .

Rengi, modeli güzel bir elbise... diktirilebilir.. ancak, bence birazdaha uzun ve askılı olmalı ayrıca o dekoltede olmamalı :)

Açığım ben de ama bu kadar açılmadım o yüzden bana göre değil elbise.
Ama velakin gel gelelim kii zevkler ve renkler tartışılmaz hoşuna gidenelrde olabilir

Kız elbiseyi taşıyamamış ve çok basit durmuş :/

Bu kıza baktığımda ,sadece elbiseden fırlayan bir gögüsler görüyorum :/ çok ucuz bir görüntü .

üstüne deri ceket ve altına uzun deri çizmelerle süper olur:) aksi taktirde çok açık bu sekilde hoş durmuyor.

resimdeki bayanın görüntüsü çok ucuz bence.. daha farklı kombinlenmesi lazım, saçların sade ve toplu olması lazım, üzerine kısa blazer bir ceket alınabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…