- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
evet abartıyorsunuz. kv son derece iyi niyetle ve sevgiyle yetiştirdiklerinden vermek istemiş. ne güzel bir tavır.Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
bu durumdan ciddi rahatsızlık duyuyorsanız bagaj yerleştirme sürecinde kendinizi kenara çekmek yerine kv ile beraber hareket edip bir kısmını alıp bir kısmını da annecim evde var bu sefer almayayım bir daha ki gelişimde alırım bunları deyip kv yi de kırmadan eleyebilirsiniz ..